Kurs 0.84 pln czyli realny spadek o 87.5%
Z kaźdej złotówki pozostaje 12.5 gr.To jest
giełda i wszystko moźe się wydarzyć
Tylko na litość Boską.źeby na stronie
głównej Complexu.nie było informacji
informującej o zapewnieniu o ponadprzeciętnych
zyskach.bo to zupełna kompromitacja i błazenada
niczym AmberGold
P.s czy taka reklama która tak oszukała naiwnych.nie nadaje
się do zgłoszenia o przestępstwie do odpowiednich organów
zajmującego się takimi przestępstwami.pozdr
ten papier siegnal dna.. ktos wyrzuca 400 akcji po 83 grosze ...tno ale mowilem ze tu neidlugo beda obroty jak w warzywniaku .. to i transakcje jak by ktos peczek rzodkiewek kupowal
Manolo ty na etacie giełdy jesteś na PKOBP też piszesz same herezje dzisiaj przelece spółki gdzie sie produkujesz manolo to zbitka od wyrazu Lomano wiem co ten wyraz znaczy w izraelu
masz racje to moje wpisy na pko sa motorem napedowym zachowan kursu ...i to ja pilnuje zeby kazdego dnai czym kurs nizej coraz wiecej akcji bylo sprzedawanych ..naszym celem jest sprzedanie 150 mln akcji ktore od SP obejmowalismy po 34,25 sprzedac po 15 zl ..ja glosowalem za tym zeby je po 10 groszy sprzedawac ..ale moi zleceniodawcy z izraela stwierdzili ze bylo by to nieetyczne robic konkurencje dla biotonu .
ugruntowywanie trendu spadkowego wypowiedziami na forum to też rodzaj pracy.niektórzy mają nawet całkiem fajny styl , dowcipny.doputy to jest w interesie głównych akcjonariuszy to trzeba się z tym pogodzic.po zmianie trendu pojawią się wypowiedzi w drugą stronę.
pomyślmy racjonalnie.czy Complex może upaśc -może.poziom zadłużenia jest spory,jest jednak wiele firm o takim zadłuzeniu na giełdzie które sobie radzą.czy firma jest źle zarządzana-kupują tanio firmy rozsprzedają nieruchomości po nich , rentowną działalnośc starają się koncentrowac.OK.problemem jest kryzys na rynku nieruchomosci trudno dobrze sprzedac , za to dużo fajnych aktywów do kupienia , więc albo emisja albo coś większego sprzedadzą albo i to i to.częśc hal w Goleszowie zajmują już inne firmy , z Celmą pewno coś będą musieli zgodnie z zapowiedziami zrobic.może tu coś się uda.