Jest szansa, jest nadzieja. Będą starać się przekonać banki, by uruchomić tą podstawową działalność spółki. Spółka jest silnie rozpoznawalna na rynku co daje możliwości wyjścia z tego. Powiedział, że szkoda byłoby spółki ale sytuacja jest ciężka. Mają miesiąc na odwołanie się.
Dodaj tylko jeszcze ,że wystarczy jak sprzedają 2 nieruchomości to dostaną więcej niż zadłużenie.Mnie przekonał a jestem wyjątkowo nieufny.Dla mnie wydał się wiarygodny.
Dnia 2013-01-31 o godz. 13:46 ~erys napisał(a):
> Dodaj tylko jeszcze ,że wystarczy jak sprzedają 2
> nieruchomości to dostaną więcej niż zadłużenie.Mnie
> przekonał a jestem wyjątkowo nieufny.Dla mnie wydał się
> wiarygodny.
Zauważ kto z tej sprzedaży skorzysta: spółka zalega dla rodziny K kilka milionów, tzn pożyczki, zaległe wynagrodzenia itp. Po sprzedaży majątku w pierwszej kolejności idą do kasy wierzyciele, skarb państwa a na końcu akcjonariat.
Podsumowując; K kalkuluje co mu się opłaca, jeżeli ktoś nie wyłoży świeżego kapitału to on na tym nie przegra zwinie kasę ze stołu po likwidacji i jazda na Hawaje.
Pozdro
Muszę przyznać ,że o tej wersji też muślałem.Ale mi nie pasuje.
Tu nie tylko a kase chodzi,ważne są też powody osobiste.Jakby się poddał to byłby na zawsze przegrany.On majty sprzeda a będzie ratować swoje dziecko.Rodzic najbadziej broni swojego dziecka.Pamiętaj o tym.
Twoje pieniądze twoja decyzja.
Ja mam zupełnie inną i się jej trzymam.
dokladnie tak trzeba byc glupim zebym wiezyc w jego slowa!!! jak zachwlal spolke ponad pol roku temu jak to nie swietnie jest i bedzie a w ten czas opylal swoje akcje i rodzina !!! hahaha i po pol roku likwidacja ogloszona hahaha moze tego juz nie pamieta jak chwalil i zachwalal i sypal akcjami na gorce to teraz moze zadzic biedny nie jest ma 600% wiecej kasy niz by dzis mial tylko leszcz ma odwrotnie bo wierzyl w bajki jego i nadal wierzy !!!glupota nie zna granic ludzi jak widac zeby wierzyc komus takiemu czlowiekowi a potem plakac ze sie tracilo cala kase ale na wlasne rzyczenie !!teraz pojada i beda sie bawic w kancu opylali akcje na samej gorce jak byly po 0,70 groszy chwalac jak to nie jest super i jakie perspektywy no to macie to super i super wyniki i persektywy -likwidacja spolki i zero kasy na kancie!!
zadna zawisc czlowieku tylko prawda ktora was boli bo ubraliscie sie na gorce wierzac w bajki a wiedzy zadnej a teraz placz i pocieszanie sie bo coz pozostalo co !! jak wierzyc dalej w bajki tylko rzeczywistosc jest calkiem inna!!!a jak sie ostrzegalo ze bedzie to samo co na Jago to opluwaliscie i krzyczeliscie i kto mial racje? ile dzis widzisz jaki kurs? dalej wierz w bajki i kupuj jak ujzysz 0,03 grosze to moze zrozumiesz ale bedzie za pozno !!!Najpierw trzeba miec wiedze a potem kupowac a nie wierzyc w bajki a potem placz a jak sypali akcjami na gorce to nawet tego nie zauwazyliscie albo nie czytaliscie zadnych informacji wchodzac w ciemno to macie teraz likwidacje za brak wiedzy zawsze sie placi zapamietajcie to!!!nie masz wiedzy nie kupuj bo szanse na starcenie sa ogromne !!najpierw przesledz spolke miej wiedze czytaj raporty i dopiero kupuj nigdy odwrotnie!!!bo tylko zaplacisz za to!!!Pozdrawiam normalnych
wez sie walnij w glowe. Moska by na tonacej lodzi siedzial? Kto kupil tyle akcji na spadkach? Roznie moze byc ale wg mnie bez sensu jest wywalic w kosmos firme ktora juz jest rozpoznawalna na rynku. A taki dlug to nie dlug. Bomi z tego co wiem ma 200mln? jak dobrze pamietam i jakos sobie radzi.
hahaha co ubranka cisna co frustraci?:))) teraz placz co hahaha oj dzieciaczki ubraliscie sie w bankruta i teraz placz hahaha jak sie nie ma wiedzy to tak to jest sa same straty tylko :)))) uczyc sie a nie gielda !!! teraz liczyc straty ogromne pozostalo!!!Brak wiedzy =bra kasy i to w waszym przypadku sprawdzilo sie w 100 %!!!:)))
ale to nie jego pienaidze wiec nie wiem o co gosciowi chodzi. Ja siedze w tym po uszy i jakos wrazenia na mnie nie zrobi jak strace. Zainwestuje koleje pieniadze i tyle. A co gosciowi z kompleksami do moich pieniedzy to nie wiem :)