• powrót na 1,5?? Autor: ~mms [79.184.56.*]
    nie było chętnych do kupowania to muszą być spadki...oby tylko nie wróciło to trendu spadkowego...

ale w przyszłym tygodniu 3 zł ;)

a tak poważnie to czekamy na wyniki! widać wyczekiwanie...i pewnie zostaniemy w zakresie 1,5 - 1,9...niestety ale to ostatnie mocne sypanie odstraszyło potencjalnych inwestorów i ogólnie wprowadziło niepokój...
  • Re: powrót na 1,5?? Autor: ~asad [193.200.215.*]
    boisz sie to wywal
  • Re: powrót na 1,5?? Autor: ~mms [79.184.56.*]
    znowu ktoś 10k walnął...

asad- nie boję się, te akcje traktuje przyszłościowo czyli na minimum 2-3 lata, no chyba, że coś pójdzie nie tak to wtedy w rynek...(dlatego czekam na wyniki;))

teraz tylko martwi ten brak popytu - jakiś czas temu to te pakiety w takiej cenie znikały by w mgnieniu oka a teraz muszą walić na lewo i łaskawie czekać czy ktoś może zabierze...ja niestety aktualnie bez wolnych środków, ale nawet jakby mi się zwolniły to z dokupieniem czekam na wyniki...bo teraz z punktu AT źle to wygląda...

więc aktualnie taka ruletka...wyniki będą ok to możliwe, że i po 3 zł ciężko będzie kupić...jeśli jednak jakiś trup w szafie na nas czeka to i po 1 zł możliwe, że ciężko będzie sprzedać...

śmieszą mnie już tylko powoli te jurkowe opowieści - traktowałem go poważnie ale ostatnio to już nie ma co...

ps. a teraz małymi kwotami z nudów zabawić się można na premetinv(choć może i na dłużej) oraz mtc )

miłego dnia i pozdrawiam!
    mms, jakis czas temu to bylismy na podwójnym fixu, więc teraz na ciągłych domykaja lukę, handle był tylko w dwóch kursach, więc robili co chcieli, mozna mieć obawy ale cena 1.5-1,8 to uważam za ta do kupna, relana wartość społki to jakies 2,20-2,50 zł więc nie wiem czemu Kurek wskazuje 3 zł -5 zł takie kosmiczne kwoty, chyba że wie więcej niż ja do tej pory -) W każdym razie spólce jest pomysł na biznes a to mnie najbardziej interesuje. Kurs jest uwalany, ale nawet jak ktos 10 tys akcji wywali, to sądze że robi to by dokupić niżej, nie wiem czy mu sie to uda, ale ryzyk fizyk, jak kupił w okolicach jak ja 70 groszy to mu wszystko jedno.
  • Re: powrót na 1,5?? Autor: ~mms [83.11.132.*]
    wskaźniki pięknie schłodzone a to dalej w dół...
    no nic czekamy na te 3 zł w przyszłym tygodniu;)
    spoko, czekam niech mi ktos rzuci za 1,56 chętnie dobiorę troszke jeszcze
  • Re: powrót na 1,5?? Autor: ~jurek [196.219.216.*]
    Panowie -jakie ma dla Was znaczenie czy dzisiaj kurs jest 1.8 czy 1.2 ?????

poczekajcie troche i mniej emocji

pozdrawiam!!!!!!!
    po prostu ciężko będzie w kilka sesji o wzrost z 1,5 na te zapowiadane 3 zł w przyszłym tygodniu;)

ma być jakieś pozytywne info? bo bez tego nie ma szans nawet na 2 zł...
    a czy od sierpnia widziales tu slabe info?????

pozdrawiam!!!!!!!
    program motywacyjny;)

więc spytam jeszcze raz - skąd Ci się wzięło to 3 zł w przyszłym tygodniu? :P
  • Re: powrót na 1,5?? Autor: ~radek [83.12.58.*]
    Czekaliśmy tak długo to poczekamy jeszcze z tydzień. Ale widać, że dużo niecierpliwych juz się zrobiło.

Pozdrawiam!!!!
    uwazasz ze program motywacyjny to zle info?????

a znasz szczegoly???

pozdrawiam!!!!!
    no poznaliśmy ilość i cenę akcji prawda??

teraz jeszcze ważne kto obejmował te miliony akcji po 2,5 zł...

więc spytam po raz 3 - skąd ta wizja o wzrostach w przyszłym tygodniu?;)
  • Re: powrót na 1,5?? Autor: ~jaaacek [95.49.132.*]
    A Ty widzę mms cały czas narratorem forum :)
    ktoś musi;)

jurek mnie zbywa:P
  • Re: powrót na 1,5?? Autor: ~pirad [176.106.107.*]
    do jaaacek, korzystając z okazji, że Cię tu widzę to mam pytanie, co z Twoim bujającym OPEN-NETEM? Bo nagadałeś pełną czapkę, a kurs jak stał tak stoi i do tego poszedł w dół? Słucham Cię Andersenie?
    Moj Drogi przyjacielu od momentu przejęcia bardzo dużego pakietu akcji wierzyliśmy w tą spółkę , niestety brak jasnej polityki a nawet barku informacji o dodruku akcji sprawiło ,ze 3/4 akcji zostało wywalonych powyzej 2 zł. Pisałem Wam , ze będziecie dławic się własnym sosem bo nikt tego nie dźwignie.
    Podobno Informacje mają być podane w raporcie rocznym. Zobaczymy co Pan Kumala wymyślił. Oby nie po raz kolejny mataczył.
    W jaki sposób oszukałem ? :) Gdy pisałem ze będzie ciekawie kurs z 1.50 zł poszybował na 3.68 zł. Następnie przy kursie 2.50 zł pisałem ze będzie dławienie własnym sosem i od kilku tyg. to obserwujemy. Do kogo masz pretensje ?
    Dobra dobra, sos sosem, manipulacja manipulacją, oszustwo oszustwem itd. A teraz tutaj siedzisz i dopytujesz sam bo nie masz pojecia co sie dzieje. Uwazaj bo sie sosikiem oparzysz.
    Kolego ja tu byłem od 24 gr z bardzo dużym pakietem ! :) w chwili obecnej nie posiadam ani sztuki BGE bo jak pisałem na forum 100 tys sztuk sprzedałem powyzej 1.30 zł i 47 tyś powyzej 2.50 zł. Nie dowierzasz - odszukaj na forum :)
    co tak słabo z kursem ? :)
    jestes zwyklym, jak wiekszosc tutaj, zasranym manipulantem, nie skrzecz bo swoim gadaniem oszukales wielu ludzi. Dziękuje
    aaa i jeszcze jedno... na forum openneta przy 9 gr pisałem Wam o MTC. Spójrz co się dzieje dzisiaj na MTC ! :)
    przeciez wiadomo ze Opennet to praktycznie bankrut od paru miesiecy i ze tylko spekula ciagnela to do gory jak inwestujecie to moze poczytajcie troche o spolkach w ktore wchodzicie bo samo forum bankiera to za malo

a co do pytan o BGE to MMS masz racje ze juz wiele razy sie pomylilem z terminami co do kursu spolki ale zawsze ten kurs nadchodzi i obaj dobrze wiemy ze 15zl tutaj jest kwestia czasu moze na 20zl przyjdzie troche dluzej poczekac

a czy bedzie to za miesiac czy za 6miesiecy to ja na pewno tu bede
    a ze ktos gra na krotko i woli dzisiaj sprzedac po 1,7zl to fajnie bo mozna sobie dokupic
    a czas pokaze czy warto bylo tu poczekac czy inwestowac w takie OPENNETy

pozdrawiam!!!!!!!
  • Re: powrót na 1,5?? Autor: ~awe [79.191.83.*]
    czyli niczego nie jesteś pewien, więc po co piszesz te głupoty?
  • Re: powrót na 1,5?? Autor: ~mms [89.69.44.*]
    i właśnie o to co napisał awe mi chodzi;)
    nie pisz tematów za tydzień 3 zł bo już wygląda jakbyś totalnie oderwał się od rzeczywistości:)

zejdź na ziemie;)

pozdrawiam!
    a tymczasem znowu już -13,3% :(
  • Re: powrót na 1,5?? Autor: ~radek [83.12.58.*]
    Jak na razie papier nie ma siły na wzrosty. Potrzebne jest nowe dobre info, bez tego dalsze spadki.

Pozdrawiam!!!
  • Re: powrót na 1,5?? Autor: ~MEGI [178.43.2.*]
    ta........ na innych spółkach co chwile infa, a tu calkowite olanie akc. trzeba przyznać, wygląda że nie zalezy im
    zaraz znowu wpadniemy w trend spadkowy;(
  • Re: powrót na 1,5?? Autor: ~megi [178.43.2.*]
    juz wpadlismy
  • Re: powrót na 1,5?? Autor: ~prizm [87.116.205.*]
    ale może się eleganckie podwójne dno narysować :)
    cały czas sypanie...źle to wygląda...
    pisalem ze mieli 500tys akcji MMS umiesz liczyc-jeszcze tydzien tak bedzie a ja nie zamierzam przeplacac

pozdrawiam!!!!!!!
    już poszło ponad 500k ;)

a po drugie skoro niby jeszcze tydzień tak ma być to po kiego grzyba piszesz o 3 zł w przyszłym tygodniu??

no i jeszcze niedawno chciałeś brać wszystko po 2 zeta a teraz to już przepłacanie??:P

i kto niby ma 500k do wywalenia??

oj jurku motasz się ostatnio strasznie...wstyd;)
  • Re: powrót na 1,5?? Autor: ~jurek [197.133.10.*]
    dobr to moze spadnie na 0,10zl??????
  • Re: powrót na 1,5?? Autor: ~sd [79.191.81.*]
    sp....laj przyglupie!!!
    jurku wróć do Nasi;)

nie wiem czy tak się stresujesz spadkami czy co ale ostatnio jesteś totalnie oderwany od rzeczywistości...przykre to...

trzymaj się ciepło i nie daj się stresom! ;)

ps. w tym tygodniu nie będzie ani 0,10 ani 3 zł ;)
    raczej tak jak napisałem mielonka 1,5-1,9 aż do raportu-niestety tak nisko...
    czekamy na raport i wtedy wybicie górą lub dołem...
  • Re: powrót na 1,5?? Autor: ~Piotrek [78.30.114.*]
    Hej

Czyli wszystko wiesz....to o co te ciągłe pretensje!!!

To Jurka sprawa, że pisze, to co uważa. On raczej nie komentuje Twoich wpisów. Ty jednak ciągle się czepiasz...daj spokój.

Wszyscy wiemy, że w krótkim i średnim terminie kierunek kursu jest uzależniony od raportu. I tego się trzymajmy.
    A czy 3 zł będzie w przyszłym tygodniu czy za miesiąc czy może nigdy....tego raczej nikt z nas tu nie wie....może po za Jurkiem. Pomyśl, kupiłbyś 400k gdybyś nie wiedział??? Ja nigdy
    Jurek wie.
    Ja tylko nie wiem czy On wie że będzie szło do góry czy wie że będzie spadało...
    Nigdy nie będziemy wiedzieć czy Jurek podbiera (jak pisze) czy puszcza. Przecież nie wiemy czy miesiąc temu nie miał 600k....(tylko nie pisz teraz o 5%, bo to śmieszne jest)

Ja mu ufam. Ale to jest tylko przeczucie. Mogę się mylić.
    Nigdy jednak nie będę miał do niego o nic pretensji. Nawet jeżeli teraz upycha w rynek i nas oszukuje. Przecież każdy z nas ma głowę na karku i wie co robi....
    W Twoim przypadku można wyczuć, że masz do niego żal. O co? Że uważa, że za tydzień będzie 3 zł??? Przecież to jego osobista opinia. Ty masz inną i nikt za to się na Ciebie nie gniewa.
    Masz żal, że Jurek nie zbiera po 2 zł???
    A czy On kiedyś pisał, że jest idiotą...jak dają niżej to zbiera niżej. I nie przytaczaj w tym momencie starych wypowiedzi, bo teraz jest inny czas i inna sytuacja na rynku

Wiedz jedno. Jurek wie!!!!
    I pamiętaj o jednym. My nie wiemy co Jurek wie!!!
    Dlatego nie bądź taki pewny, że w krótkim terminie tu nie będzie 0.10 lub 3 zł...

Bądź czujny i śmiało wywal, jeżeli uważać będziesz, że już czas....
    Stara zasada mówi, że jeżeli wszystkie wróble ćwierkają o wzroście a nie wzrasta...sam wiesz co dalej.
    Przecież raport za IV kw znają już wszyscy zainteresowani...tylko nie my. Pomyśl...a kurs się osuwa....
    Zachowanie spółki w ostatnich tygodniach pokazuje, że raport będzie raczej tragiczny. I tego trzeba się trzymać. Gdyby było inaczej, to 500k które jest obecnie wywalane, byłoby wciągnięte nosem....przecież wyniki są znane w pewnych kręgach

Jurek zbiera lub wywala. Ja zbieram lub wywalam (oczywiście w dużo mniejszych ilościach)
    A TY??? Rób coś tylko przestań się w końcu gniewać i pisać, że ktoś jest oderwany od rzeczywistości...Oderwany od rzeczywistości jest ten, kto daje wiarę wirtualnym wpisom....

PS

Głowa do góry. Będzie dobrze, albo źle....

Pozdr

• Re: powrót na 1,5?? Autor: ~radek [83.20.195.*]
    Z jednym się nie zgodzę, raport według mnie nie będzie tragiczny. No chyba, że uważasz, że zarobek mniejszy niż te 4 mln o których pisałeś to już będzie tragiczny raport. Zysk będzie na 100 %.
    Osobiśnie ja Jurkowi wierzę bo mam podstawy sądzić, że wie bardzo dużo na temat działalności spółki, co częściowo wynika z jego wpisów na forum. I nie wierzę aby sprzedał cokolwiek z posiadanych akcji BGE. Zdecydowanie lepiej niż my wszyscy zdaje sobie sprawę z potencjału do dalszych wzrostów.
    Osobiście radzę poczekać chociaż do połowy br. no chyba, że macie lepsze pomysły aby zainwestować swoje pieniądze, gdzie stopa zwrotu będzie równie duża jak na akcjach BGE.

Pozdrawiam!!!
  • Re: powrót na 1,5?? Autor: ~Piotrek [78.30.114.*]

Hej

Ja cały czas dobieram na ile mnie stać. Żałuję, że gdy kurs był parę dni temu w okolicy 1.3 ja nie miałem pieniędzy, bo jeszcze wcześniej dobrałem po 1.7 - 1.9. Nie sądziłem, że poleci jeszcze niżej

Mój poprzedni wpis do którego się odniosłeś był mało poważny. Miałem po prostu dość narzekania na Jurka. Każdy przecież ponosi koszty swoich decyzji
    A cały czas czytam "nie będzie 3 a mówiłeś że będzie", "mówiłeś że weźmiesz wszystko po 2 a kurs jest na 1.7"

Jedno było prawdziwe. Ja wiem, że Jurek wie...

Też mu ufam.

Po raz pierwszy w zasadzie siedzę w jednej spółce w 100%...to błąd, ale tak jest

Sam raport to niewiadoma. Jedno chyba jest pewne. Nie będzie super...bo by tak nie leciało

Czy masz jakiś link, że raport ma być 14 II ???

Ja nigdzie nie spotkałem się z tą datą a ona ciągle pada...

Może będzie później dlatego jest czas na spadki...

Pozdrawiam

• Re: powrót na 1,5?? Autor: ~radek [83.11.220.*]
    Zarząd BGE S.A podaje do wiadomości harmonogram publikacji raportów okresowych w 2013 r. Przekazywanie raportów będzie odbywało się w następujących terminach: - Raport okresowy kwartalny za IV kwartał 2012 - w dniu 14 lutego 2013 roku, - Raport okresowy roczny za 2012 rok - w dniu 31 maja 2013 roku, - Raport okresowy kwartalny za I kwartał 2013 - w dniu 15 maja 2013 roku, - Raport okresowy kwartalny za II kwartał 2013 - w dniu 14 sierpnia 2013 roku, - Raport okresowy kwartalny za III kwartał 2013 - w dniu 14 listopada 2013 roku. Podstawa prawna: § 6 ust. 14.1 Załącznika Nr 3 do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu \"Informacje Bieżące i Okresowe przekazywane w Alternatywnym Systemie Obrotu na rynku NewConnect\

Nie wiedziałeś tego Piotrek??
  • Re: powrót na 1,5?? Autor: ~Piotrek [93.154.143.*]
    Jak może zauważyłeś przez ostatnie 3 dni mnie nie było
    Ale faktycznie wstyd...dziś jestem od rana i nie zajrzałem na stronę BGE!!!!

No i jest info z 31 I 2013 czyli potwierdzenie tego o czym tu piszą ludzie od miesiąca!!!
    Przecież informacje o tym, że raport ma być 14 II tu są podawane od miesiąca!!!
    Dla mnie to jest dziwne. Masz może linka do jakiegoś wcześniejszego infa o dacie raportu za IV kw.
    Wiem, że to szczegóły i czepiam się głupot, ale skąd mieli tę wiedzę???
    Ja przed 31 I 2013 szukałem oficjalnej wiadomości o terminie i nie znalazłem
    Dlatego pytałem Ciebie. Faktycznie przeoczyłem info z 31 I ale czy było info jakieś wcześniej???

Pozdr
    nie pamiętam kiedy ale podawali wcześniej tą datę...
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.67.66.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: powrót na 1,5?? Autor: ~boss [89.67.66.*]
    http://www.biznesradar.pl/notowania/AGROMA#candlesticks
[x]
BGE 0,00% 0,05 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.