Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: powrót na 1,5??

Hej

Ja cały czas dobieram na ile mnie stać. Żałuję, że gdy kurs był parę dni temu w okolicy 1.3 ja nie miałem pieniędzy, bo jeszcze wcześniej dobrałem po 1.7 - 1.9. Nie sądziłem, że poleci jeszcze niżej

Mój poprzedni wpis do którego się odniosłeś był mało poważny. Miałem po prostu dość narzekania na Jurka. Każdy przecież ponosi koszty swoich decyzji
A cały czas czytam "nie będzie 3 a mówiłeś że będzie", "mówiłeś że weźmiesz wszystko po 2 a kurs jest na 1.7"

Jedno było prawdziwe. Ja wiem, że Jurek wie...

Też mu ufam.

Po raz pierwszy w zasadzie siedzę w jednej spółce w 100%...to błąd, ale tak jest

Sam raport to niewiadoma. Jedno chyba jest pewne. Nie będzie super...bo by tak nie leciało

Czy masz jakiś link, że raport ma być 14 II ???

Ja nigdzie nie spotkałem się z tą datą a ona ciągle pada...

Może będzie później dlatego jest czas na spadki...

Pozdrawiam

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BGE 0,00% 0,05 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.