Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: powrót na 1,5??

mms, jakis czas temu to bylismy na podwójnym fixu, więc teraz na ciągłych domykaja lukę, handle był tylko w dwóch kursach, więc robili co chcieli, mozna mieć obawy ale cena 1.5-1,8 to uważam za ta do kupna, relana wartość społki to jakies 2,20-2,50 zł więc nie wiem czemu Kurek wskazuje 3 zł -5 zł takie kosmiczne kwoty, chyba że wie więcej niż ja do tej pory -) W każdym razie spólce jest pomysł na biznes a to mnie najbardziej interesuje. Kurs jest uwalany, ale nawet jak ktos 10 tys akcji wywali, to sądze że robi to by dokupić niżej, nie wiem czy mu sie to uda, ale ryzyk fizyk, jak kupił w okolicach jak ja 70 groszy to mu wszystko jedno.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BGE 0,00% 0,05 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.