Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: powrót na 1,5??

Hej

Czyli wszystko wiesz....to o co te ciągłe pretensje!!!

To Jurka sprawa, że pisze, to co uważa. On raczej nie komentuje Twoich wpisów. Ty jednak ciągle się czepiasz...daj spokój.

Wszyscy wiemy, że w krótkim i średnim terminie kierunek kursu jest uzależniony od raportu. I tego się trzymajmy.
A czy 3 zł będzie w przyszłym tygodniu czy za miesiąc czy może nigdy....tego raczej nikt z nas tu nie wie....może po za Jurkiem. Pomyśl, kupiłbyś 400k gdybyś nie wiedział??? Ja nigdy
Jurek wie.
Ja tylko nie wiem czy On wie że będzie szło do góry czy wie że będzie spadało...
Nigdy nie będziemy wiedzieć czy Jurek podbiera (jak pisze) czy puszcza. Przecież nie wiemy czy miesiąc temu nie miał 600k....(tylko nie pisz teraz o 5%, bo to śmieszne jest)

Ja mu ufam. Ale to jest tylko przeczucie. Mogę się mylić.
Nigdy jednak nie będę miał do niego o nic pretensji. Nawet jeżeli teraz upycha w rynek i nas oszukuje. Przecież każdy z nas ma głowę na karku i wie co robi....
W Twoim przypadku można wyczuć, że masz do niego żal. O co? Że uważa, że za tydzień będzie 3 zł??? Przecież to jego osobista opinia. Ty masz inną i nikt za to się na Ciebie nie gniewa.
Masz żal, że Jurek nie zbiera po 2 zł???
A czy On kiedyś pisał, że jest idiotą...jak dają niżej to zbiera niżej. I nie przytaczaj w tym momencie starych wypowiedzi, bo teraz jest inny czas i inna sytuacja na rynku

Wiedz jedno. Jurek wie!!!!
I pamiętaj o jednym. My nie wiemy co Jurek wie!!!
Dlatego nie bądź taki pewny, że w krótkim terminie tu nie będzie 0.10 lub 3 zł...

Bądź czujny i śmiało wywal, jeżeli uważać będziesz, że już czas....
Stara zasada mówi, że jeżeli wszystkie wróble ćwierkają o wzroście a nie wzrasta...sam wiesz co dalej.
Przecież raport za IV kw znają już wszyscy zainteresowani...tylko nie my. Pomyśl...a kurs się osuwa....
Zachowanie spółki w ostatnich tygodniach pokazuje, że raport będzie raczej tragiczny. I tego trzeba się trzymać. Gdyby było inaczej, to 500k które jest obecnie wywalane, byłoby wciągnięte nosem....przecież wyniki są znane w pewnych kręgach

Jurek zbiera lub wywala. Ja zbieram lub wywalam (oczywiście w dużo mniejszych ilościach)
A TY??? Rób coś tylko przestań się w końcu gniewać i pisać, że ktoś jest oderwany od rzeczywistości...Oderwany od rzeczywistości jest ten, kto daje wiarę wirtualnym wpisom....

PS

Głowa do góry. Będzie dobrze, albo źle....

Pozdr

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BGE 0,00% 0,05 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.