impreza byla na bogato ale przede wszystkim bylo oficjalnie powiedziane ze jest to najlepszy rok dla firmy ale nie ma co sie cieszyc bo gielda to jest inny swiat i. bez gieldy firma pelna para bedzie szla
Dnia 2013-01-27 o godz. 20:38 ~pracownik cedc napisał(a):
> impreza byla na bogato ale przede wszystkim bylo oficjalnie
> powiedziane ze jest to najlepszy rok dla firmy ale nie
> ma co sie cieszyc bo gielda to jest inny swiat i. bez
> gieldy firma pelna para bedzie szla
I orkiestra grala bez przerwy i do samego konca. Jak na Titanicu.
Impreza na bogato ok...ale moze by tak impreze z adrenalinka na bogato na wiosne?Najlepszy tor wyścigowy w Polsce organizuje imprezy da firm w ykorzystaniem gokartów.Dokładnie tak jak w formule 1. Start z lamp , karty rozpedzajace sie do 100 na godz , Gwarantuje wiecej emocji niz na takich balach pod krawatem.....
luknijcie:
www.wallravracecenter.com lub napiszcie do mnie a zorganizuje wam impreze na jakiej jeszcze nigdy nie byliście....
a.lis@wallrav.com
Nikt z tego forum na to nie pójdzie...
Tutaj mamy start na niskich obrotach - tak do ok 15:30 - potem dolewka paliwa , noga na gaz i grzejemy ostro po bandzie tak do około 22:00 !!!
Zabawa nie z tej ziemii !!
Po 22:00 jest dogrywka słowna kto ile najwiecej jechał, kto wypadł z toru, komu urwało koło a kto tylko przyglądał się wszystkiemu... adrenalina nie spada do ok 3 na ranem
Tu jest najlepsza impreza pod słoncem ! Nie chce innej!
czy ktos moze powiedziec mi cos więcej o spółce na przykładzie ostatnich kilku lat, straty netto nie trudno wychwycić z bilansów więc proszę o niuanse, zastanawiam sie nad zainwestowaniem srednioterminowym 2-3 lata, proszę o rzeczowe wypowiedzi.
Skoro przejrzales bilanse to chyba rzucił Ci się w oczy gigantyczny dług. jak sam zauważyłeś spółka nie przynosi zysku netto od lat. brak płynności ratują pożyczki od Rosjanina, które będą musieli albo spłacić - wariant mało realny, albo zamienić na akcje - bardziej realne. najbardziej prawdopodobne jest jednak niespłacenie zobowiązań i skorzystanie z opcji przejęcia aktywów rosyjskich cedc przez Tarico - zastawy na majątku za pożyczki.
tylko martwi mnie to, że na http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,1548 piszą o nepotyzmie w firmie, trochę tak dziko wywalać osoby, które dobrze pracują a są unknownami dla kierownictwa
Co tu taka cisza chyba ten w kufajce szykuje do odania to co za....... ł tylko co z niudacznikami zrobią bo na takich posożytów to szkoda pierdla niszczyc najlepiej to wypisac im skierowanie na odpracowanie .. heeee.. heee...
Ciekawi mnie kto może ich przywżeć za przywłaszczenie naszego mienia ??? ci co są przy korycie teraz albo ci co będą ? kasa pilnie potrzebna a nie ma skąd brać bo łachmety ją gwizdli i pokazali nam fakera ....