Masz pretensje do kogoś, ze pisze inaczej niż ty myślisz? ;-D
Tobie wolno naganiac na kupno?...;-D
heheplaczek czy inny bomiklopsik tez piszą pod roznymi nickami i tej belki w swoim oku nie dostrzegasz, bo naganiaja na kupno jak ty?...;-D
Caly czas naganiasz na kupno twej bomimakulatury...;-D
nie wazne ile mam nikow ale powiem ci jedno nie mam zamiru tego kupic dopuki nie spadnie 0,18 a dystrybucja jest widoczna na wskazniku dziennym AD spojrz sobie kochany jak panowie wala w ryneczek. Troszke znajomosci AT i bedziesz zarabial tu mozna kupic po 0,18 i sprzedac po 0,22 i tak w kolko
ustaw sie na 0,16, albo na 0,09... stoją i na 0,01 :)
good luck!
przynajmniej się przyznajesz, że naganiasz na spadki bo chcesz kupić niżej. to bardziej sensowne niż naganianie dla uciechy :D.
Jedno małe pozytywne info i to twoje AT legnie w gruzach.
Takie są fakty niestety.
Wystarczy sięgnąć kilka miesięcy wstecz i przeanalizować notowania.
Odbicia po kilkadziesiąt procent po byle jakiej plotce.
Renkor schował się do dziury, po skasowaniu wszystkich krytycznych wpisów...Renkor odpoczywa, to jego przyboczny w akcji i już ubliża....
Napisałem dobitniej , przed chwilą , to popłakał się i udał z prosbą do modera o usunięcie krytyki...
Tacy sa to forumowicze...
Ubliżają ponoć słowami nieobrażliwymi, tak jakby między qrwa , a prostytutką była jakaś różnica...
Zenek domaga się by pluć na niego, ale elegancko, z wiatrem , a nie pod wiatr...
On przestrzerga konwenansów...
No ulżyj sobie zboczeńcu, mający jak renkor przyjemność w dokuczaniu, wyśmiewaniu i ubliżaniu...
Jak określił to ten zboczeniec, używa do tego słów nie będących obraźliwymi.
Cała rzecz, co kogo obraża.
Czy Zenka mozna obrazić?
Ciekawe.
Renkor, na największe blugi na niego , pisze , że ma ucieche i biegnie z płaczem
do modera o usunięcie krytyki..
Dnia 2013-01-24 o godz. 19:08 ~rankor2 napisał(a):
> heheplaczku nie lamentuj... - sam sie poskarżyles, bo moje
> przesmiewcze posty do ciebie na twe hehepłacze usunąleś...
> ;-D
Może renkor zamiast pisac o 9 gr, to przeczyta na ONECIE-BIZNES-GIEŁADA
o BOMI...
Tam jest artykuł p.t. "Prezes Bomi : niewykluczone, że w spółce pojawi się inwestor...
Jakie krytyczne posty? ;-D
usunieto twoje zalosne wyzwiska i hehelamenty ;-D
Artykul w onecie? - sam go chyba nie czytaleś...;-D
Przeciez to powielenie tego, co wczoraj czy nawet przedwczoraj pisano na innych portalach.
Od razu widać, że jesteś opóźniony...;-D
Rownież w czytaniu!... ;-D
Ale ty nigdy nie byłeś w bomi na bieżąco...;-D
Jak bomi mialo straty, to ty upajales się minio9nymi przychodami i anemicznymi zyskami...;-D
Dnia 2013-01-29 o godz. 17:20 ~rankor2 napisał(a):
> Dla bomikaziutki trwa akumulacja w najlepsze...;-D
Jeszcze
> po sesji napisze, ze to wzrostowa, bo podbili na
> close...;-D
jak zawsze nie masz racji :D nie było podbitki :D
moze jakbyś pisał o wzrostach, to by było wreszcie to twoje 0,16 :D
"Wszyscy mają BOMI. Tak mi przykro... " :D
Lubię czytac twe samopocieszanie....;-D
O bomiwzrostach mam napisać?... ;-D
fajny zarcik...;-D
Na razie czekam na wiesci o warrantach, bo jakoś prezes nie chce chwalić się, ze kolejka mu sie ustawiła... ;-D
Dnia 2013-01-29 o godz. 14:37 ~masz napisał(a):
> I co panie Kazik
> Dystrybucja pelna geba prosze popatrzec
> na AD
> Wywalanko idze jak zboze z wagonow za kadencji sw
> Leppera
> mialem racje trzeba sie ustawic na 0,17
gdzie jest pan mis, masz, max, mini, fred.... zniknął jak kamfora :D
i tak oto 6 dni temu była dystrybucja po 0,20 przez ekspertów widzana gołym okiem. Stoją teraz na 0,18 i czekają, a kurs 10% wyżej.
historia sie powtarza....
gdy było 0,18 - ostrzegali przed zakupem
przy 0,20 - uwaga na ubieranie
teraz przy 0,22 już widać pomocne wpisy o ubieraniu....
waranty mialy byc w sumie dla "inwestora" wiec nawet jak grubasy nie wezma to wazniejsza informacja bedzie czy jest inwestor i czy on wzial waranty.
najblizesz 10 dni bedzie bardzo ciekawe acz rowniez bardzo nerwowe :)
Popatrzcie na wykres....
Cena 20 gr buja się od września, a nie było ani infa o zmniejszeniu stanu posiadania,
a po NWZA nawet ING powiększył o 700 tys akcji swój stan...
Pisanie o ubieraniu, to pisanie do ......
No kto się na to łapie?
Przy milionowych obrotach na sesji, jak np dziś 3 mln260 tys218 akcji, a były i sesje z 7 mln obrotu, to pod ubieranie dmuchnęliby kurs 300 -500%, jak widać na balonach....
Ktoś, kto pisze o wychodzeniu i ubieraniu pokazuje albo swe niedouczenie giełdowe,
albo chęć zaciemnienia i wprowadzenie ściemy...
Mielą akcjami po 20 gr od września.....
To mogłoby być odpowiedzią na wszelkie wątpliwości czy zbieranie, czy uciekanie...
Na spółkach , które miały , [mają] poważne kłopoty, a nawet zaprzestały działalności napompowali do ucieczki kurs 300 do 500%...
Mają i kasę i akcje, czyli mogą wszystko...
A oni "ODDAJĄ" akcje po 20 gr?
zobacz średnią transakcyjną z dziś. Ile trzeba było wciągać po 22 i 23 a ile papieru potrzeba było na zjazd.
jeśli zaczną podbijać kurs małymi ilościami, czekać aż się ustawią niżej i robić zrzut duzych ilości - to jest dystrybucja. Jeśli ktoś kupuje (a chętnych na sprzedaż po 0,22 i 0,23 nie brakowało) od innych 2 mln akcji, a pozniej zrzuca 1 mln , to przybyło mu, czy ubyło papieru?
Zresztą te ruchy i tak nie mają dla mnie znaczenia. Ja tu czekam na układ i kurs 0,4x a nie takie grosiki. jak spadnie do 0,18 to jeszcze dokupie. Albo zysk albo w pysk :D