• propozycja dla rankora Autor: ~ja [78.8.99.*]
    Proponuje ci zaklad honorowy bo choc honoru nie masz to nie ma innej mozliwosci zalozenia sie :)

Tak wiec proponuje sie zalozyc ze do konca lutego kurs nie spadnie do twojego poziomu 16 gr , jezeli tak bedzie napiszesz na forum ze jestes glupkiem i naganiaczem a jezeli spadnie to ja napisze .Pasuje ci ?
  • Re: propozycja dla rankora Autor: ~rankor2 [78.28.33.*]
    proponujesz zaklad honorowy i obrazasz mnie.
    Sam jesteś niehonorowy.
    No i z byle kim nie zakladam się...;-D
    A że ty boisz się moich postów... - wisi mi to ;-D

A te okreslenia pasują do ciebie...;-D
    A jak byłbys inteligentny, to wiedzialbyś, że NIGDY nie podawalem zadnego terminu.
    Takie zaklady to robią wiochmeni i leszcze...;-D
  • Re: propozycja dla rankora Autor: ador [46.151.76.*]
    ...czyli o sobie mówisz ,bez odbioru:)
    do takich jak ty ;-D
  • Re: propozycja dla rankora Autor: ~ja [78.8.99.*]
    haha spodziewalem sie takiej odpowiedzi.
    no to teraz sprobuj "obronic"swoje twierdzenie ze poleci na 16 gr. kto ci jeszcze uwierzy ?
    To ty chcesz, zeby tobie wierzono...;-D
    Mnie nikt nie musi...;-D
    A pokaż kto liczy się z twoim zdaniem, bo mojego ty się boisz, skoro proponujesz takie śmieszne zaklady ;-D

A 0,16 czeka...;-D
    I moze nawet 0,09...;-D
    Niemożliwe?... Zobaczymy..;-D
    megaloman do kwadratu, a niby czego ja mam sie bac z twojej strony ?
    bajek pisanych tu na forum ?twoja wiedza na temat aktualnej sytuacji jest zadna .
    caly czas zyjesz historia i najbardziej cie wkurza wlasnie to ze nie wiesz co jest grane :)
    zwisa mi czy ktos wierzy w to co pisze czy nie , nikogo nie namawiam ani na sprzedaz ani na kupno , sam czekam z wszelkimi ruchami na wyjasnienie kilku spraw.Natomiast wystarcza mi ze moge pokazac jakie dyrdymaly tu wypisujesz i wszyscy maja ubaw z ciebie , oczywiscie poza twoimi pomagierami :)
    Jutro bede troche zajety to bedziesz mogl sie bardziej wykazac i mniej relanium zazyc ,
    hahaha
    Wolę być megalomanem z wyboru niż tak zakompleksionym chloptasiem jak ty...;-D
    Nagamniasz, bo wtopiłes i na walnym uślyszaleś, jak jest nieciekawie, skoro prezes dziś powiedzial to oficjalnie...;-D
    A gdybyś tak nie bal się moich postów, dawno bys mniem ignorowal...;-D
    i znowu klamiesz ,na szczescie wszyscy moga obejrzec wywiad i sprawdzic co powiedzial prezes .
    Lubie ci dokuczac wiec dopuki bedzie mnie to bawic bede odpisywal.
    a ty dalej zyj w kosmosie i wmawiaj sobie ze sie boje twoich postow . :)
    i pisz intensywnie bo juz naprawde malo czasu ci zostalo .
    niemozliwe ? zobaczymy :)
    W czym klamię, tego już napisać nie potrafisz...;-D
    I tez uwqażam, ze bardzo dobrze, iz każdy moze obejrzec wywiad...;-D

mnie nie dokuczasz, mnie bawisz...;-D
    Zwlaszcza jak kompromitujesz się nieuctwem.
    Błedy ortograficzne na poziomie podstawowki!...;-D

To tobie malo czasu zostalo, bo już widziasz, jak z bomi krucho..;-D
  • Re: propozycja dla rankora Autor: ~Zenek [89.79.108.*]
    Myślisz, że Ty wiesz jaka jest aktualna sytuacja w BOMI?

Wiesz, bo byłeś na walnym i wysłuchałeś kilku płomiennych przemów pod publiczkę.

Możesz wierzyć w inwestora, który przyjedzie na białym koniu.
    Możesz wierzyć, że sprawa układu rozstrzygnie się w ciągu kilku tygodni. I pewnie się rozstrzygnie. Ostatecznie 9 tygodni to wciąż jest kilka.

Do końca tygodnia rozstrzygnie się sprawa warrantów? Być może. Z tym, że objęcie warrantów nie oznacza przymusowego wykupienia akcji. Prezes na wykupienie swoich ma chyba z dziesięć lat na przykład.
    On tego nie kuma, a mądrzy to wiedzą...;-D
    ocho! posilki przybyly :)
    1.na walnym byl tak malo osob ze nie bylo potrzeby wyglaszania plomiennych mow.
    2.byla mozliwosc rozmow z kazdym ,prezes, czlonkowie zarzadu, wiekszosciowi itd.
    zaznaczam rozmow a nie dyskusji w czasie walnego.ale skad wy to "najmadrzejsi" mozecie wiedziec ? :)
    wiec piszcie dalej te swoje bzdury a czas (krotki) je zweryfikuje
    już dzis sesja zweryfikowała...;-D
    Ale wtopiłeś, zapisales na warranty, no to naganiasz, bo musisz...;-D
    odpowiem ci klasykiem :

"Leżysz pan i robisz pod siebie!"

• Re: propozycja dla rankora Autor: ~re [83.27.203.*]
    "ja"...Dajesz pożywkę dla tego kłamcy renkora..
    Oj, nie musisz tak wszystkim pisać o swych przypadłościach ;-D
    Liczysz na wpółczucie...? ;-D
    Masz bomi - tak mi przykro... ;-D
    Była możliwość porozmawiania.

A co ci rozmówcy mieli Ci powiedzieć?
    Że zrobimy ściemę z inwestorem, co pewnie dźwignie kurs do góry, więc uszy do góry?
    Że franczyza to jest stąpanie po kruchym lodzie?

A może ci wielcy inwestorzy, co mieli Ci powiedzieć, że są umoczeni na grube miliony, Sanwilowi podła połowa biznesu. A może ten pan Blue coś tam miał Ci wyjaśnić na czym rzeczywiście polegał deal z Supernovą IDM, gdzie w jednym z jej klonów jest prezesem?
    Był pierwszy raz na walnym, zobaczył trochę ludzi biznesu i zachlysnął się wielkim światem;-D
    A tak serio - zadal choć jedno pytanie lub zglosił coś z tego, o czym przed walnym tak tu wykrzykiwal na forym?...
    Chyba takie towarzystwo nazywa się sektą.
    Albo grupą psychicznego wsparcia.

Jeden drugiego indoktrynuje, że jest super, a będzie jeszcze lepiej.
    za ciency jestescie obaj zeby mnie takimi marnymi prowokacjami zmusic do wygadania sie :)
    a juz rankor , bywalec salonow i znany finansista to juz poprostu rozbawil mnie do lez :)
    Ty mnie nie bawisz tylko zdumiewasz, ale nie w taki sposób, abym oczekiwł jakiejkolwiek Twojej wypowiedzi.

Było tu kilku bomioptymistów, z którymi można było sensownie porozmawiać. Niektórzy z nich krótkoterminowo mieli nawet rację. Niestety Cibie do tej grupy trudno zaliczyć.
  • Re: propozycja dla rankora Autor: ~jua [78.8.99.*]
    a czego sie spodziewales ? ze podam na tacy wszsystkie fakty ? a popracujcie troche to moze was olsni a jak nie to dalej piszcie bzdury i tak to nie ma zadnego znaczenia dla bomi.
    walne pokazalo jak duzo papieru jest na ulicy :) tym samym wasze pisanie tutaj to bicie piany ale przynajmniej jest zabawa
    Że podasz mi fakty?
    Jakie fakty. Nie ma żadnych faktów.

Są bomiiluzje, które łyknąłeś jak młody pelikan.

Ile papiera jest na ulicy dowiedzą się wszyscy pod koniec tygodnia. Bomi ujawni wszystkich z akcjami powyżej 1,5%, a którzy byli obecni na walnym.

Bomi miało problem z kworum - tak jest wykupione przez grube ryby.

I kolejny śmiech na sali.
    Kłopoty z ARYTMETYKĄ.
    Zarejestrowało się poniżej 1/3 akcji, a tu nagle fiku-miku doliczono się, że jednak jest powyżej 1/3.
    Przecież sumowanie można było przeprowadzić na dowolnej kasie w funkcjonującym sklepie Bomi.
    Spółka, która nie jest w stanie skrupulatnie policzyć zarejestrowanych głosów, ma wyliczyć model biznesowy, który będzie przynosił zyski?

Przecież to jest ŻAŁOSNE!
    Za to ty rozbawiasz ortografią...;-D
    Co post, to kompromitacja...;-D

Ciebie nie trzeba prowokować. Ty już sam chlapnąleś po walnym, bo nie mogłeś wytrzymać, by nie pochwalic się...;-D
    to pisz do KNF jak jestes tego taki pewien a nie osmieszas sie straszeniem , poraz kolejny mam ci powiedziec gdzie mam twoje strachy ?........... no wlasnie tam.
    a boisz sie mojego pisania jak diabel swieconej wody co dobitnie widac po ciaglym straszeniu :)
    jutro do 18 godz. masz wolne nie bede mial czasu na ciebie ale potem sprawdze co znowu nabzdurzyles i zweryfikuje to :)
    Ja nie muszę nigdzie pisać...;-D
    Sami cię znajdą, jak ktoś uzna, ze chlapnąłeś o walnym bez upowaznienia na wiele godzin przed oficjalnym info...;-D

Tiaaa... Łojoj, jak boję sie twego pisania...;-D
    Aż trzęsę się... Ze śmiechu...;-D

I nie wytrzymasz do jutra, bedziesz pisal wcześniej...;-D
    No i masz bomi... -tak mi przykro ;-D
    no widzisz z tych nerwow to juz nawet czytac ze zrozumieniem nie mozesz :)
    nie napisalem "do jutra" a jutro do 18, jest roznica? przeczytaj jeszcze raz albo popros zenka to ci wytlumaczy :)
    Czego tu się bać?

Co ty napisałeś sensownego?

Będzie "ciekawe", ale "nieznaczące" info 7.lutego.
    Byłem na walnym, więc znam fakty, których wy nie znacie.

I tak dalej.
    ale to pytanie to chyba do twojego kolegi rankora , ja nie mam zadnych obaw :)
  • Re: propozycja dla rankora Autor: ~bomis [178.36.209.*]
    Przecież to oczywiste, że BOMI odbija.
    Pozamykało wszystkie sklepy a teraz je otwiera w nowej ciekawej odsłonie
    BOMI - Tradycja Smaku.
    I będzie ich coraz więcej.
    Niemożliwe? Zobaczymy
    Na razie - niemożliwe.
    I przyjmujesz, jak wielu wcześniej, punkt dojścia za punkt wyjścia.

Jesionowski nie jest z mojej bajki, ale chyba robi, co jest możliwe w obecnej sytuacji, tj. to, co może doprowadzić do układu, ale nie ukrywa, ze gwarancji ukladu nie daje oraz że jest to dopiero zwiększanie szansy nan uniknięcie likwidacji.
    To jest na dziś.
    a co mial ci powiedziec przed glosowaniem wierzycieli ze juz jest uklad ?
    smieszny jestes i co ty wiesz o bomi ?
    wiesz jakies sa przychody z juz dzialajacych sklepow i franczyz ?
    wiesz jakie sa na ta chwile koszty bomi?
    wiesz na jakim etapie sa negocjacje?
    wiesz?........
    i tak jeszcze 20 pytan moge ci zadac a ty na zadne nie znasz odpowiedzi to ile jest wrte twoje pisanie na temat BOMI ?

Wiem, ze wtopiles i boisz się.
    Boisz się reakcji inwestorow nie na moje pisanie, ale na wywiad prezesa, co dzisiejsza sesja wymownie pokazła.
    I jak ubierali wczoraj...;-D
    A o bomie wiem więcej i dlużej od ciebie.
    Dlatego ty masz bomi i jesteś bomiwtopiony...;-D
    hahaha
    chetnie poslucham na temat obecnej sytuacji bomi, co mozesz powiedziec na ten temat ?
    reakcji na wywiaqd ? hahahaha to ile to dzisiaj spadlo ? a moze spodziewales sie ze teraz codziennie beda wolumeny po 4 mln.

"lezysz i robisz pod siebie" to nadal jest aktualne w twoim przypadku
    Twoje "haha" najlepiej cię przedstawia... ;-D
    Ale nadrabiaj miną...;-D
    Znizasz sie do prymitywnych odzywek, a ja mam uciechę z ciebie, bo to najlepiej swiadczy o9d twej bezsilności...;-D

Gdby na walnym było cos pozytywnego, nie walczyłbyś ze mną tak prymitywnie, tylko cierpliwie czekalbyś na okazję, by wyszlo na twoje i wtedy byś sobuie użył na mnie.
    Ale że sytuacja bomi jest nieciekawa, a ty jesteś mocno bomiwtopiony, więc naganiasz, ile możesz... ;-D

Ale mnie to nie przeszkadza... ;-D
    Pisałem, że uwierzę w bomi, jeśli kilka sesjio pod rząd będą mocne obroty choćby na tym samym poziomie bez wzrostów.
    A skoro było ubieranie wczoraj, a dziś podbitki malymi paczkami, by podawać tlen, znaczy ze wwszystko po staremu ii znowu bedzie zjazd, ktorego tak się boisz...;-D
    I słusznie...;-D
    "a co mial ci powiedziec przed glosowaniem wierzycieli ze juz jest uklad ?
    smieszny jestes i co ty wiesz o bomi ?
    wiesz jakies sa przychody z juz dzialajacych sklepow i franczyz ?
    wiesz jakie sa na ta chwile koszty bomi?
    wiesz na jakim etapie sa negocjacje?
    wiesz?........
    i tak jeszcze 20 pytan moge ci zadac a ty na zadne nie znasz odpowiedzi to ile jest wrte twoje pisanie na temat BOMI ? "

Tyle wiesz, co Ci powiedzieli.
    A że powiedzieli w kuluarach, to mogli Ci opowiadać wszystko, co chciałeś usłyszeć.

"Czy wiem, jakie są przychody z już działających sklepów?"

Wiem. Słowa Prezesa: "nasze sklepy zbliżają się do progu rentowności" - czytaj: generują straty.

"I z franczyz"
    Nie wiem. Ale szacuję, że nie więcej niż 1 mln w skali roku.

"wiesz jakie sa na ta chwile koszty bomi? "
    Skoro Prezes nie ujawnił ich publicznie, a tylko w szeptanych rozmowach kuluarowych...
    Skoro, aby przeżyć Bomi potrzebuje drobnych 10 mln kosztem emisji 40 mln akcji...
    Myślę, że Bomi w tej chwili ponosi koszty mordercze.

"wiesz na jakim etapie są negocjacje?"
    Ty wiesz, bo byłeś na walnym. Tam Ci wszystko opowiedziano, wyjaśniono. W kuluarach. Sprzedano Ci najpewniej bajeczkę, której nikt nie odważyłby się zakomunikować oficjalnie, bo obowiązuje Ustawa i przepis o rozpowszechnianiu pogłosek.

"Wiesz?" - Wiem!
    Podjarali Cię głodnymi kawałkami. A Ty się cieszysz, bo czujesz się "wtajemniczony".

Tym czasem dzisiaj na fix już nawet podbitki nie było.
    Była zrzutka, drobna, bo drobna - jakieś 6000PLN. Jak na Bomi to jednak całkiem sporo.
  • Re: propozycja dla rankora Autor: ~swiezbak [87.49.84.*]
    to ten ranki tu cały czas jest? skończyłem mu liczyc posty na tysiącu chyba :) jak się zemnie śmiali z zenkiem jak polecałem inwestcon, westa, reinholda. tam już dawno profit, teraz pozostaje kaska z bomi :) dawno nie zaglądałem, czy ten dobroczyńca cały czas po nocach i weekendach troszczy się o nas?
[x]
BOMI 0,00% 0,01 2013-09-26 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.