Ogladnij sobie ten wywiad dostepny na stronie spolki/prasa czy cos w tym rodzaju/
Klepie o klopotach w zamowieniach i narastajacych problemach z rentownoscia/
Brakuje szmalu na wszystko-a juz chcialem to gowno w owczym pedzie kupowac.
Mysle ze stad ten spadek kursu nastapil wczesniej.Co oznacza ze jak tak klepal to IV kwartal to lipa.
Was tez chyba tu ubija.Ja nie mam tych akcji choc zamierzalem/zwrocilem uwage na obroty/niestety podejrzewam ze prezes tak samo pomyslal to po 0,80 bylo przerzuceniem,zrobieniem obrotow i wyzszym karmieniem.Spolka fundamentalnie znalazla sie w trudnej sytuacji i bedzie to widoczne w 4 kwartale/wyniki/Jak juz sam prezes wizjoner pesymistycznie odnosil sie w telewizji do bliskiej przyszlosci to cud w spolce sie nie wydarzy.Fakt kto dobrze sie podlaczy pod karmienie moze ugrac przy drobince szczescia.
to, że jest źle to każdy widzi ja widzę jeszcze nadzieję w debiucie Celmy, jeśli prezes chce żeby debiut był udany to kurs complexu powinien wzrosnąć tylko w ten sposób może ktoś zainteresować sie celma, inaczej nikt nie tknie tego gówna
no macie rację (dwa posty nad moim). Fundamentalnie to wielka dupa a 4 kwartal będzie qrewsko slaby. Podrasują trochę wynik przewartościowaniem nieruchomości w Opolu, ale to każdy zobaczy w raporcie. najgorsza jest tendencja i najbliższe 6 miesięcy to będzie raczej walka o przetrwanie tej spólki. obawiam się o ich płynność finansową. a jak uwalniają kasę z zapasów to kosztem marzy...