• Egzorcysta Autor: rkm [77.223.201.*]
    gdzie jesteś? Mam nadzieję, że nie wywaliłeś wszystkiego i po dzisiejszej sesji nie zrobiłeś czegoś głupiego?
  • Re: Egzorcysta Autor: egzorrcysta [94.254.193.*]
    Dzięki za troskę. to źe jesteś korekt wiedziałem
    od samego początku.pozdr
  • Re: Egzorcysta Autor: ~Taki Jeden [217.76.120.*]
    Ja naprawdę wam współczuję bo firma z zewnątrz wygląda ładni i każdy dałby się nabrać...
    A tu walka o każdy grosz.!

Poszło do góry o parę groszy, a pracownicy nie dostali pensji 10-go...
    Może Was to mało obchodzi, tak alk mnie powinno mało obchodzić co tu się dzieje...

Dlatego piszę, żeby omijać tę firmę...
  • Re: Egzorcysta Autor: rkm [77.223.201.*]
    Przestań się martwić o nasze pieniądze. Przecież są nasze a nie twoje.
    Eee.. nie o pieniądze mi chodzi... Nieważne.
  • Re: Egzorcysta Autor: ~as [79.163.103.*]
    na tym forum jesteś bardzo kulturalny , masz naprawdę rację , że omijasz tą firmę , a my jesteśmy ci za to wdzięczni , że swój ceny czas poświęcasz by nas ostrzec ,dziwi mnie że tak późno zobaczyłeś te złe strony (Rozumie dobrze o co ci chodzi, bez komentarza )
  • Re: Egzorcysta Autor: ~1973 [46.169.43.*]
    Musze mu jednak przyznac ze 'taki jeden' skutecznie perswadowal egzorcyscie sprzedaz calego pakietu. Od czasu kiedy na przelomie roku sie pojawil polemizowal z egzorcysta.
    Wtedy zwiekszyly sie stopniowo obroty iczuc bylo ze cos sie szykuje.Czekalem z zakupem majac swiadomosc ze egzorcysta ma spory pakiet i chyba nie wytrzyma-wspolczuje chlopakowi bo zawarlismy znajomosc na tej spolce rok temu/ja sprzedalem z zyskiem on niestety wisial i tracil zdrowie/ Cos sie wreszcie szykuje na tej spolce a egzorcysty juz nie ma.
    Sugerujesz, że poza forum jestem niekulturalny?... :)
    Wiele lat miałem w d... Complex. Ostatnio przypadek sprawił że zacząłem gadać ze znajomymi z CX, przypadkowe spotkanie, zainteresowałem się co tam się dzieje, zacząłem szukać informacji, rozmawiać z ludźmi...

Teraz chciałem tylko przedstawić jak to wygląda od środka. Dlaczego największą kulę u nogi tej firmy jest jej własny prezes psychopata.

Przecież możecie mnie ignorować... Poza tym pieniądz jest pieniądz... Ja mam się nie martwić o Wasze pieniądze... OK A dlaczego Wy się martwicie o nieswoje pieniądze?
    To skąd te znajomości, to całe forum?...

Ostatni powód to to, że może sie czegoś nauczę od was. :)

• Re: Egzorcysta Autor: ~mądry [95.41.136.*]
    jak pisałem 2 dni temu że ma wejść grubszy z zagranicy to nie bardzo wierzyliście a niektórzy sie uśmiechiwali koleś mi dzwonił z holandii że tam coś pisali o complexe podobno jakaś spóła z Eureco czy coś takiego za chwile zrobią nawrót strzepią podłączonych i dopiero do góry
  • Re: Egzorcysta Autor: egzorrcysta [94.254.128.*]
    Nie dwa dni tylko jeden.a to jest róźnica.wczoraj
    to juź wszyscy widzieli te obroty.pozdr
[x]
REDWOOD -15,25% 0,05 2019-04-30 11:15:56
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.