Ja naprawdę wam współczuję bo firma z zewnątrz wygląda ładni i każdy dałby się nabrać...
A tu walka o każdy grosz.!
Poszło do góry o parę groszy, a pracownicy nie dostali pensji 10-go...
Może Was to mało obchodzi, tak alk mnie powinno mało obchodzić co tu się dzieje...
na tym forum jesteś bardzo kulturalny , masz naprawdę rację , że omijasz tą firmę , a my jesteśmy ci za to wdzięczni , że swój ceny czas poświęcasz by nas ostrzec ,dziwi mnie że tak późno zobaczyłeś te złe strony (Rozumie dobrze o co ci chodzi, bez komentarza )
Musze mu jednak przyznac ze 'taki jeden' skutecznie perswadowal egzorcyscie sprzedaz calego pakietu. Od czasu kiedy na przelomie roku sie pojawil polemizowal z egzorcysta.
Wtedy zwiekszyly sie stopniowo obroty iczuc bylo ze cos sie szykuje.Czekalem z zakupem majac swiadomosc ze egzorcysta ma spory pakiet i chyba nie wytrzyma-wspolczuje chlopakowi bo zawarlismy znajomosc na tej spolce rok temu/ja sprzedalem z zyskiem on niestety wisial i tracil zdrowie/ Cos sie wreszcie szykuje na tej spolce a egzorcysty juz nie ma.
Sugerujesz, że poza forum jestem niekulturalny?... :)
Wiele lat miałem w d... Complex. Ostatnio przypadek sprawił że zacząłem gadać ze znajomymi z CX, przypadkowe spotkanie, zainteresowałem się co tam się dzieje, zacząłem szukać informacji, rozmawiać z ludźmi...
Teraz chciałem tylko przedstawić jak to wygląda od środka. Dlaczego największą kulę u nogi tej firmy jest jej własny prezes psychopata.
Przecież możecie mnie ignorować... Poza tym pieniądz jest pieniądz... Ja mam się nie martwić o Wasze pieniądze... OK A dlaczego Wy się martwicie o nieswoje pieniądze?
To skąd te znajomości, to całe forum?...
Ostatni powód to to, że może sie czegoś nauczę od was. :)
jak pisałem 2 dni temu że ma wejść grubszy z zagranicy to nie bardzo wierzyliście a niektórzy sie uśmiechiwali koleś mi dzwonił z holandii że tam coś pisali o complexe podobno jakaś spóła z Eureco czy coś takiego za chwile zrobią nawrót strzepią podłączonych i dopiero do góry