• Idziemy do góry nioebawem...? Autor: ~xtrader [156.17.35.*]
    http://www.biznesradar.pl/notowania/EUROIMPLANT#5m_candle_lin
  • Re: Idziemy do góry nioebawem...? Autor: ~mini [79.185.116.*]
    Panie xtrader jeszcze się Pan nie wyleczyłeś z implantów? Czy Panu firma płaci za naganianie drobnicy na ten papier?
  • Re: Idziemy do góry nioebawem...? Autor: ~xtrader [156.17.35.*]
    A skad takie wnioski
  • Re: Idziemy do góry nioebawem...? Autor: ~sena9 [89.67.41.*]
    już nawet stara kadra tutaj nie pisze, w rn figuranci, bedzie dobrze:)
  • Re: Idziemy do góry nioebawem...? Autor: soft_m. [83.30.139.*]
    Merde.
    Stara kadra została wybita - ale się nie poddała.
    nielogiczne stwierdzenie
  • Re: Idziemy do góry nioebawem...? Autor: ~~basia [87.207.204.*]
    zachowajcie spokój aż sytuacja się wyklaruje bo na dzisiaj to EUI jest bliższe upadłości jak dochodom
  • Re: Idziemy do góry nioebawem...? Autor: soft_m. [83.30.139.*]
    Zachowamy spokój aż do jednego grosza. Potem wywalamy PKCem.
  • Re: Idziemy do góry nioebawem...? Autor: soft_m. [83.4.149.*]
    Zarząd spółki Stem Cells Spin S.A. (dalej: "Spółka") informuje, iż w dniu 15 stycznia 2013 r. marka Revitacell, w ramach której Spółka wprowadziła na rynek w 2012 roku innowacyjne biodermokosmetyki na bazie komórek macierzystych MIC-1, otrzymała wyróżnienie za "Udany debiut rynkowy" w konkursie "Stylowy kosmetyk 2012" organizowanym przez portal styl.pl.

W ramach komercjalizacji wynalazków związanych z komórkami macierzystymi o symbolu MIC-1 Stem Cells Spin S.A. opracowała w swoich laboratoriach innowacyjny surowiec kosmetyczny NHAC Biocervin MIC-1 oraz przeprowadziła proces jego umieszczenia na międzynarodowej liście INCI (International Nomenclature of Cosmetic Ingredients). Surowiec ten, będący naturalnym kompleksem wysokoaktywnych czynników białkowych na bazie komórek MIC-1, jest wykorzystywany jako podstawa biodermokosmetyków marki Revitacell. Aktualnie linia obejmuje 10 wyspecjalizowanych preparatów. Pierwsze trzy - kuracje do twarzy, włosów oraz rzęs i brwi debiutowały w lipcu 2012 r., natomiast kolejnych 7 zaprezentowano w grudniu ubiegłego roku (więcej informacji o produktach: www.revitacell.pl, www.facebook.com/revitacell)
  • Re: Idziemy do góry nioebawem...? Autor: aloalo2001 [71.235.236.*]
    Kiesieliski odzyskal kontrole nad spolka idziemy do bankruta, stracone pieniadze.
  • Re: Idziemy do góry nioebawem...? Autor: ~max [87.207.204.*]
    nie po to odzyskał aby spółka zbankrutowała. ma własny plan i go realizuje.czy to będzie lepsze dla nas zobaczymy
  • Re: Idziemy do góry nioebawem...? Autor: ~Alo [83.31.186.*]
    Tak ma pewnie koncepcję, wydrenować. Tylko to potrafi.
    moim zdaniem jest powazny konflikt pomiedzy Kiesilinskim a Sladowskim. Kiesielnski zaczal nieczysto grac wyciagajac kase ze spolki, nieuczciwe umowy i tak dalej, innymy slowy zlodziejswo, to sie Sladowski wkurzyl. Koniec tej historii bedzie taki, ze Kisielinski musi poszukac kogos kto zastapi Sladowskiego, inaczej firma musi zmienic profil dzialanosci. Gdzie szukac kolejnego doktorka do wykorzystania??? he he
  • Re: Idziemy do góry nioebawem...? Autor: ~Olo [77.113.24.*]
    Pikanterii dodaje fakt, że los takin firm jak EUI w czałej Europie jest teraz w ręku Sladowskiego.
    http://www.emea.europa.eu/ema/index.jsp?curl=pages/contacts/2010/02/people_listing_000008.jsp&mid=WC0b01ac05800292a6
  • Re: Idziemy do góry nioebawem...? Autor: ~Gabi [86.63.85.*]
    Nie ma ludzi niezastapionych ....
    nie zgadzam sie, biotechnologia i nauka to jak sztuka, to praca tworcza licza sie idee poparte wiedza gruntowna i wieloletnim doswiadczeniem. taka firma potrzebuje ludzi i pomyslu, a nie kolejnego cwaniaczka, ktory zalozyl firme do dojenia kasy z unii, dopoki sie dalo sprzedawac mity i fanabernie. Kiedy przyszedl moment rozliczen nastapil konflikt, to najgorszy scenariusz z mozliwych. Jedyna przyszlosc tej firmy to Kiesielinski oddaje pakiet kontrolny dla inwestora z branzy. Jeszcze do tego nie dojrzal to sie bedziemy staczac przez koleny rok. Trudno ja sie juz pogodzilam ze strata do zera na tej firmie.
  • Re: Idziemy do góry nioebawem...? Autor: ~Owicz Balcer [82.177.118.*]
    Gabrysia Siarzewska się ucieszy, ma nowe waciki.
  • Re: Idziemy do góry nioebawem...? Autor: ~xxx1xxx [156.17.35.*]
    Tak jak w poście ...A niedługo będzie wydojeni i Ci którzy zostali na peronie wystąp ....
    Nie macie akcji ... zostaliście na peronie, nie kupowaliście jak były akcje po 7-8 gr i żal wam dufy ściska...:D Wolontariusz PCK ...:D
    Wolontariusze PCK - naganiacze na spadki się znaleźli dbają o portfele innych ...:D
    Zasada jest jedna na giełdzie - kupuje się plotki a sprzedaje fakty
  • Re: Idziemy do góry nioebawem...? Autor: ~mini [83.31.126.*]
    ale co się Pan drzesz, podbitkę zrobili i wywalają, nei pierwszy i nie ostatni raz. Nie było żadnego infa co by wytłumaczyło takie wzrosty więc jak Pan myśli co to jest? No tak, to się nazywa : POMPKA. Zarobiłeś Pan 50% to sprzedaj i ciesz sie zyskami, i czekaj na 4-5 gr. bo takie poziomy to jeszcze w tym roku zobaczymy na tej spółce.
  • Re: Idziemy do góry nioebawem...? Autor: ~mon [194.150.251.*]
    jesli uwazasz ze bedzie w tym roku 4 gr to po co zasmiecasz forum tymi wypocinami!!!
    a teraz wyjmij dziecko chusteczkę i wytrzyj sobie twarz, bo tak się zaplułeś że po brodzie Ci pociekło...
    Zostałeś na peronie dzieciaku i żal Ci dufsko ściska ....:D
    Panie xtrader ustalmy fakty: dzisiaj "ktoś" z rana zainwestował ok 180-200 tys zł wciągając niemalże za jednym zamachem pozycje po 11 gr i po 12 gr (czyli jakieś 1,5 mln akcji), widząc takie wzrosty co mniej rozgarnieci Dtraderzy zaczeli wciągać po 13 gr, do tych DT dołączyli się zapatrzeni w Euroimplant i żyjący marzeniami obłąkani pomniejsi akcjonariusze wierzący że t o już jest ten moment kory uczyni z nich milonerów, tymczasem Pan "ktoś" umiejętnie dosypywał/zasypywał poziom 13 gr. Dzisiaj mamy piątek, Pan "ktoś" kończy tydzień bogatszy o jakieś 15-20% kapitału wejściowego i na weekendzie napije się niejedną szklaneczkę whiskey. Natomiast DTy i pomniejsi akcjonariusze kończą tydzień bogatsi o akcje Euroimplantu a przez weekend poobgryzają paznokcie u rąk i nóg z kołaczącym po głowie pytaniem "co to będzie? co to będzie?" w następnym tygodniu.
    No i zostaje jeszcze Pan, Panie xtrader cieszący się jak szczur na otwarcie kanałów. Pozwolę sobie zadać pytanie: sprzedał Pan, dokupił, czy może czeka aż zostanie milionerem?
  • Re: Idziemy do góry nioebawem...? Autor: ~sowa631 [188.33.143.*]
    Witam cierpliwych iwestorów..;)Jeśli taka jak ja wyczekali konsole po 9-10 gr...Pozostaje tylko zapiąć "pasy" ...czekać na dobre newsy i jazdę na jeszcze lepsze ceny...Piękna sesja..Pozdro dla xtradera i pozostałych weteranów...P.S także sena9..;)
    Powiem tylko tyle do mini nie lubię jak ktoś się troszczy o moje pieniądze....Dodam tylko marzycielem nie jestem... Przedstawiona wersja wysypu jest tylko jedna z możliwych... Sowa kupił też tanio i słusznie się cieszy, choć powrotów jak już pisałem nie wykluczam .... to jest gra i tylko gra i nic więcej....
  • Re: Idziemy do góry nioebawem...? Autor: ~mini [83.9.244.*]
    Panie xtrader proszę nie posądzać mnie o troskę o Pana pieniądze ani zaglądanie do portfela - nie moje akwarium, nie moje rybki. Pytanie miało na celu jedynie ustalić jak wysoko głowę w chmurach Pan nosisz. Bo to że widzi się Pan w wagonie pociągu machającego do ludzi na peronie i pozdrawia ich namiętnie okrzykami "żegnajcie wydupceni" to ja wiem po Pana wpisach. Chodzi tylko o pewien prezentowany poziom kultury i punkt widzenia. Otóż punkt widzenia pozostających na peronie może być taki: że to żaden pociąg nie odjeżdża tylko drezyna która nie ma szans dojechania do następnej stacji. A ocaleli "rozbitkowie" z takiego wypadku mogą bardzo długo żałować że nie zostali na peronie a wsiedli na pokład tego wehikułu.
  • Re: Idziemy do góry nioebawem...? Autor: ~Emeryt 68 [46.149.222.*]
    Na poczatek w górę do 30 groszy!
  • Re: Idziemy do góry nioebawem...? Autor: ~ale wtopa [91.225.135.*]
    :) obudzcie mnie jak wroci do 60 gr :) ale i tak czuje, ze dlugo jeszcze pospie :)

p.s. to tak na pocieszenie dla tych ktorzy ekscytuja sie 1-2 groszami :)
    ja bym teraz na ich miejscu zrobił resplit tak 20 do1 a potem poczekał,następnie jakieś dwa super infa i kolejna emisja aby skarmic lesczyne:) mysle że jeszcze spróbują zanim syndyk przekroczy drzwi :)
  • Re: Idziemy do góry nioebawem...? Autor: ~Wujek [89.74.90.*]
    Ludzie! O czym wy mówicie!!!!!

Ta spółka to bankrut! Tosz w lepszej sytuacji jest nawet DSS niż to coś. Wszedłem tutaj przypadkowo, zafascynowany ostatnim wzrostem. Sprawdziłem wskaźniki i dane finansowe! Przychody kwartalne na poziomie 1 tys zł??!! Większość osiedlowych warzywniaków ma wyższe obroty w ciągu tygodnia!

Jedyne co tu się może przytrafić to spekulacyjna podbitka
    Od razu widać że tu jestes 1 raz i ....:D
    podbitka pod co?
  • Re: Idziemy do góry nioebawem...? Autor: ~Wujek [89.74.90.*]
    Pod jajco!!

Jak na One2one czy patroklonach:)

Pod nic, ot tak, dla zabawy. Spółka wydmuchana, coś jak miasto bez przyszłości zbudowane na wapiennej skale:)
  • Re: Idziemy do góry nioebawem...? Autor: ~Budowlaniec [95.41.31.*]
    Jak miasto na wątpię mej skale?
    Oj to najlepszy grunt do budowy miasta !
    Oby tak było tutaj :)))

chyba pod tą salę gimnastyczną
[x]
EUIMPLANT 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.