Hawe zrobiło korektę jak wszyscy mieli hossę
wszyscy teraz mają korektę a Hawe hossę
korekte zrobiliśmy przed czasem,i o to chodzi żeby wyprzedzać innych o krok
na spolce ktos zakumulowal 5mln akcji, zakladajac max 2mln akcje mali akcjonariusze, mamy wiekszego gracza lub graczy, gramy pod wyniki lub jakies konkretne info, inaczej jest to za mala podbitka na oproznienie takiej ilosci papiera,
jezeli dojdzie do kolejnej akcji podazy znajdziemy sie o wiele nizej niz 3,35, wariant optymistyczny wygenerowanie silnego sygnalu kupna i opchniecie papiera na ok 4,20 minimum
Jakiś burak bawi się kursem.Zmienność jest częsta i dość nerwowa.Moim,skromnym zdaniem,czeka nas większe wybicie,powyżej 4 zeta.Wytrwali zarobią.Wygląda mi to wszystko na straszenie i zbieranie.Mamy czas.Poczekamy na ciebie cwaniaczku od zamieszania,powyżej 4.AHOJ.
Dnia 2013-01-10 o godz. 08:19 ~jak napisał(a):
> dziś up ;) miłego dnia
Muszę przyznać że jesteś nieźle doinformowany :-)
wygląda mi to na to że dziś przy pomocy rynku przekazali bardzo duży pakier akcji z kilku pewnie do jednego :-)
o ten UP ci chodziło bo obroty siadają zastanawniam się do ilu teraz się cofnie mam nadzieję że nie za dużo
Dnia 2013-01-10 o godz. 12:02 ~ja napisał(a):
> te 3,7 dalej nie realne
napisałem tylko że 3,71 przełamiemy to lecimy do góry ;-)
tak jak pisałem dziś ci co mieli mogli zarobić koło 3,70 więc do kogo masz pretensje
ostrzegłem że resztę ubiorą na tym poziomie :-)
Dnia 2013-01-10 o godz. 12:15 ~black napisał(a):
> Dnia 2013-01-10 o godz. 12:02 ~ja napisał(a):
> te
> 3,7 dalej nie realne
napisałem tylko że 3,71 przełamiemy to
> lecimy do góry ;-)
tak jak pisałem dziś ci co mieli mogli
> zarobić koło 3,70 więc do kogo masz pretensje
ostrzegłem
> że resztę ubiorą na tym poziomie :-)
jeszcze przed otwarciem notowań mówiłem że zarobią na UP ci co mają
Dnia 2013-01-10 o godz. 08:19 ~jak napisał(a):
> dziś up ;) miłego dnia
UP normalnie nieziemski tyle to ja na kov wyrabiam raz na tydzień
i co sprzedałeś czy trzymasz
pociesz się jutro możesz uśrednić
Może nierealne na dziś.Natomiast za jakiś moment może być 4.Ustawiłem się na 3.90-4 i czekam.Po takich spadkach,musi nastąpić porządne wybicie.Kwestia czasu.Mam oczywiście jeszcze 2 inne spółeczki w porfelu.Dywersyfikacja jest wskazana.Ogólny rozrachunek(wyniki) za 2012r powinny być na korzyść akcjonariuszy.