Podzielił wartość przez 6.3 czy na tym
polegał ten sukces. jak tak to mu udało
a moźe miał krótkie na swoją spòłkę.jakby
doliczyć inflację to wygląda
to jeszcze gorzej.pozostała
zaledwie 10 część z najwyźszej wartości
gratulacje.
a dzis juz ponizej 20 mln .. to sie nawet na new connect nie nadaje ...moze lepiej jakby kiosk ruchu sobie otwarli i tam by sie tym papierem handlowalo .. do rolki papieru toaletowego dodawali by akcje complexu..pozniej mozna by oddac na makulature ...to by sie zakup papieru zwrocil
jesi to ten sam as co z warfamy .. to pamietam go jak przy 70 groszach mowil ze nizej 3 zl nie odda .. a dzis jest tam ponad 3 zl ....as to jest gosc a ty jestes zwykly forumowy kmiot
ten sam , co tyle produkował się na warfamie później na ursusie , dlatego mam ogromny szacunek dla kolegi , który tu tyle potu wylewa i czeka na ten dzień jak ja czekałem na ursusie
I się doczeka, tyle tylko, że niech nie czeka na cuda i sprzeda na plusie, bo do 5pln to to raczej nie dociągnie... Więc niech nerwy schowa do szfy pancernej i tyle.
Właśnie podobno wywalili prezia fimy Hertz.
Tylko po co od razu nazywać kogoś kmiotem?
Plebs tylko tak tobi.. To takie ujadanie podwórkowego kundla, który kupił trochę akcji ujada.
Prawdę napisał. Prezes nie do końca wie co robi i tyle. Póki on tam jest, będzie zarządzanie przez konflikt. Kto nie przeżył, to nie wie.
Oprócz tej pary tu nie ma możliwości zmiany , to tylko on tu rozdaje ,będzie rozdawał karty chyba że grunt się mocno obsunie , co do 5zł to ja nie bujam w obłokach, trzeba stąpać po ziemi
Odpowiedź jesprosta.
A w zasadzie kilka...
1) z pewnością czytałeś uważnie moje posty, więc wiesz
2) a jakie to ma znaczenie? (oprócz psychologicznego dla ciebie)
3) nie mam bo tam pracowałem dla MN i wiem co należy omijać szerokim łukiem...
Zawzięty jestem, ale nie z zasady mój Ty mały psychologu...
Nie mówię całej prawdy? Po czym wnosisz? Zamiast tak gadać: pytaj!
Do końca życia będę przestrzegał ludzi przed tym psychopatą. I jak poczytasz, to nie tylko ja...
Wszedłem tu kiedyś z ciekawości i zrobiło mi się żal, że ludzie łapią się na pozory Wielkiego Holdingu...
I tyle.
W życiu nie kupię ich akcji z własnej woli. To wstręt organiczny. Poza tym unikam małej płynności.