• Prezesie jak mogłeś tak zgnoić ludzi Autor: egzorrcysta [94.254.128.*]
    którzy Tobie zaufali.a Ty im zrobiłeś ponad 5 letnie piekło
  • Re: Prezesie jak mogłeś tak zgnoić ludzi Autor: ~www [83.238.4.*]
    to niestety czlowiek bez honoru, drobny cwaniaczek i przekreciarz. szkoda już słów na ten syf. może knf by się przyjrzał temu ignorantowi..
  • Re: Prezesie jak mogłeś tak zgnoić ludzi Autor: egzorrcysta [195.8.97.*]
    Dnia 2013-01-10 o godz. 14:52 ~www napisał(a):
    > to niestety czlowiek bez honoru, drobny cwaniaczek i
    > przekreciarz. szkoda już słów na ten syf. może knf by się
    > przyjrzał temu ignorantowi..

jeżeli wprowadza się spółkę na giełde,to jakaś odpowiedzialność powinna być,a ten
    ignorant, nie zrobił nic żeby zapobiec tej lawinie, dobrze wiedział że ktoś miał z kilkaset
    tys akcji do sprzedania i nic nie zrobił żeby tych gorących akcji trochę zebrać,syf to mało
    powiedziane syfa można wyleczyć,a tego się nie da,pozdr
  • Re: Prezesie jak mogłeś tak zgnoić ludzi Autor: ~garu-bohomolec [46.169.126.*]
    panowie nie b.wiem o co wam chodzi zachowujecie sie jak małe dzieci na giełdzie jest opcja zerowa jeden traci drugi zyskuje chyba kupiliście w nieodpowiednim czasie dlaczego teraz nie kupujecie jak jest tanio --bo coś wam sie wydawało--- niech wam sie nie wydaje na przyszłośc i to cała filozofia ja teraz kupiłem 150000 tys i myślę że zarobię nie ch sobie jeszcze trochę spadnie to dokupię ot!!!! i cała filozofia giełdy kupić w odpowiednim czasie odpowiednią spółkę jak jesteście strachliwi to nie trzeba wchodzić do kasyna tylko dać do banku na procenty teraz szczękacie zębami jak gówniarze i płac\zecie jak stare baby
  • Re: Prezesie jak mogłeś tak zgnoić ludzi Autor: ~eskulap-psychiatra [46.169.126.*]
    panie garu jako nieliczny masz pan jaja i prawda zaboli chłopaków ale jej nikt nie zmieni widać że z pana jest twardy egzemplarz "syndrom wodza i własnej nieomylności tz.syndrom NAPOLEONA
  • Re: Prezesie jak mogłeś tak zgnoić ludzi Autor: ~www [83.238.4.*]
    ok. zobaczymy jak bedziesz spiewal jak ten smiec zleci do 30-40 gr. chodzi o to ze zarzad zeszmacil swoją społke i oszukał akcjonariuszy, a za to powinna byc kara..
  • Re: Prezesie jak mogłeś tak zgnoić ludzi Autor: egzorrcysta [195.8.97.*]
    niech pokaże na fixingu te 150 tys,powiedzmy na poziomie 0.85,pokaż swoją wiarygodność,
[x]
REDWOOD -15,25% 0,05 2019-04-30 11:15:56
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.