• Pytanie to Mrs Procner Autor: ~cph [77.66.1.*]
    jak ty to robisz ze dodatkowo czerpiesz zyski. Jaki jest twoj portfel procz IGR.
    Jesli mozesz zdradzic, w co zainwestowac.Pozdrawiam
  • Re: Pytanie to Mrs Procner Autor: ~procka [83.7.117.*]
    Kopenhaga, rozumiem, że z tym nazwiskiem to taka mini zemsta / nauczka za to, że jakiś czas temu wisiał tu wiadomy link do nk i teraz tak na wszelki wypadek, gdyby ktos nie zdążył go sobie skopiowac, to Ty uprzejmie przekazujesz wszystkim informację...
    Szczerze mówiąc trochę się zdziwiłam takim Twoim zagraniem...

Co do portfela, to również podejrzewam, że to Twoja ulubiona prowokacja.
    Ale ostatnio juz to pisałam - chyba Agentowi - że giełda nie jest moim źródłem utrzymania, więc nie mam parcia i nie wykonuję ruchów w panice, nie zmieniam też spółek co chwilę.
    Lubię ryzykowac i cierpliwie czekac, bo z reguły to przynosi w końcu dobry efekt.
    Ktoś by powiedział (a może prawie każdy), że na dziś mój portfel jest szalony, bo mam w nim tylko dwie spółki: IGR i Intakusa. Myślałam, że pierwszy ruszy do boju IGR, ale okazało się odwrotnie. Ale nie szkodzi, w końcu dodawanie i mnożenie jest przemienne :)))

Jeszcze dodam, ze jak już siedze na jakiejś spółce, to w miare upływu czasu coraz bardziej w nią wnikam i niestety (zwłaszcza dla Relacji Inw. tej spółki) staję się dociekliwa z tendencją do upierdliwości. Pana Tkacza z IGR chyba już "wykończyłam", bo trochę Mu ostatnio nawtykałam i dzisiaj w nocy dostałam maila z Działau Relacji IGR od jakiegoś Nowego Pana. Nowy Pan ma doświadczenie dziennikarskie, w związku z czym odpowiedział mało konkretnie, ale równie ładną polszczyzną jak Pan Prawnik...;)

Podsumowując uważam, że mimo Twoich permanentych wątpliwości co do wzrostu kursu na IGR, mam zamiar te akcje jeszcze potrzymac i wierzę, że zarobek nadejdzie.

Ale podstawowa maksyma i tak jest jedna - na giełdzie nie liczyc na nic, co oznacza: pilnowac swojej codziennej roboty, a nie liczyc, że kasa spadnie z nieba... A jak dodatkowo spadnie to duzo lepiej się pracuje :)

Też pozdrawiam, choc szkoda, że nigdy nie wiadomo kiedy robisz sobie jaja, a kiedy masz w miarę czyste intencje...
  • Re: Pytanie to Mrs Procner Autor: ~ddddaaaawwww [83.26.184.*]
    cph
    Takich rzeczy się nie robi.
    Moderator powinien usuwać takie posty.

18 gr trzyma się i trzyma :)
    Co do tego, że zarobek nadejdzie nie mam wątpliwości kopenhaga też to wie.
  • Re: Pytanie to Mrs Procner Autor: ~cph [77.66.1.*]
    Powaznie, odbierz to jak lekcje z zycia, ze na forum nie klepie sie ani nie chwali co i gdzie sie mieszka i co sie robi itp. To i tak nieska cena, w stosunku do twojej powiedzmy lekkomyslnosci( moje zdanie) . Pozdrawiam
    Ty chyba rzeczywiście nie masz prawdziwych problemów, skoro bawisz się w "dawanie lekcji" - kiepski z Ciebie nauczyciel...

Poza tym powiem Ci, że nie masz zielonego pojęcia gdzie mieszkam, wiesz jedynie gdzie chodziłam do szkoły - chyba że jestes aż tak dociekliwy, że napiszesz do tych szkół, albo do "moich znajomych" z nk żeby zweryfikowac te informacje. Nawet nie możesz miec pewności czy profil nie jest fikcyjny, czy to nie moja koleżanka lub kuzynka na tych zdjęciach albo wręcz dowolna osoba, więc wyluzuj.

Po drugie ja nie umieszczałam na forum swoich danych a jedynie link i to jedynie na krótki czas. Z linku mogli skorzystac tylko ci, którzy akurat wówczas siedzieli na forum i którzy w dodatku mieli konto na nk.
    To oczywiste, że jak się daje link, to trzeba się liczyc, że zawsze może to wykorzystac jakiś buc, żeby chociazby zrobic na złośc i nie tylko.
    Nie przypuszczałam jednak, że tym bucem okażesz się akurat Ty...
    Chyba Ci nerwy puściły - coś w nocy na rynkach posżło nie tak ...? Jak mi przykro...
    cph jest jedną z osób ustawiającą zlecenia na 18 gr, niestety coraz mniej osób chce oddawać.
    cph jest bardzo przebiegłym i inteligentnym graczem, nie jestem tu z tą osobą pierwszy raz.
    Wiem doskonale co on robi, lepiej niż on sam.
    Wiesz, generalnie to mi lata gdzie kto mieszka, jakie ma zdjecie i gdzie, co klepie na fejsie i innych tam portalach typu nk. Lekcji ci nie daje, zle zrozumialas.
    co do rynkow finasowych odpoczywam, rok 2012 byl udany ale koncowka juz gorzej musze odpoczac, przemyslec i zastanowic sie nad zdrowiem, tego nikt mi nie zwroci.
    Czasy sa buzliwe, moze nastaje wielka hossa a zycze sobie cierpliwosci. Juz niedlugo jade na zimowisko wiec troche dam wam spokoju. za jakis 3 tyg.
    pozdrawiam
    No widzisz, trzeba było tak od razu...
    Pojeździsz na nartkach, a to od razu zmienia spojrzenie na świat:)
    Sama bym pojeździła, ale od wielu lat mam zrypane wiązadła krzyżowe i narty już nie są mi dane - zostały skoki w telewizorze lub na żywo, bo dzisiaj np. są w Wiśle, więc mam niedaleko:)
    Podsumowując - mimo wszystko pozdrawiam:)
    Aha poniewa lubie cie, choc nie jestes w moim typie ( bez urazy) , to podpowiem ci cos. duze prawdopodobienstwo. Jutro prawdopodobnie EBC zaskoczy i obnizy stopy o 0,25,
    dzis longa bo bedzie pompa w europie a pod koniec sesji, zmknij longa ustaw shorty lub na otwarciu w piatek.
    Choc moze byc inaczej. ale ryzyko nalezy do ciebie
    pozdro
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [80.50.228.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Pytanie to Mrs Procner Autor: ~FC [83.24.10.*]
    Hej Duńczyk, ikke fornærme kvinder!
    hej min alle bedste ven,
    Kan du venlig fortaelle, hvordan jeg har gjort det
    hilsen cph
    FC, to nie obrażanie, to raczej wbijanie szpili;)
    Oj dziwczyno, nazwisko masz nietypowe wiec pasuje jak nik.
  • Re: Pytanie to Mrs Procner Autor: ~swojak [80.50.228.*]
    dlaczego moderator usunął mojego posta,bo było słowo burak.
    Tak podtrzymuje swoje zdanie duńczyk jest burakiem.
  • Pytanie to Mrs Procner Liczę na pointgrup panowie jazda on2on Autor: ~ssi [81.26.5.*]
    Pytanie to Mrs Procner Liczę na pointgrup panowie jazda on2on

chłopaki jadą w kosmos na one2one

point grup się szykuje

swissmed jedzie

oj dzieje się dzieje

• Re: Pytanie to Mrs Procner Liczę na pointgrup panowie jazda on2on Autor: ~miś [89.191.162.*]
    Jak można wysmiewać kobietę? Coś jest nie tak z CPH
  • Re: Pytanie to Mrs Procner Liczę na pointgrup panowie jazda on2on Autor: ~ddddaaaawwww [83.26.184.*]
    Gdzie te wasze spadki? Kiedy przebijemy to "słabe" 18 , które wg wielu ledwo się trzyma?:)
  • Re: Pytanie to Mrs Procner Liczę na pointgrup panowie jazda on2on Autor: ~ddddaaaawwww [83.26.184.*]
    Osoba, która na dogrywce dokupiła te 31 tys. jest mądrą osobą lub poinformowaną, z pewnością czekała na 18 ale już nikt nie oddaje więc kupiła również tanio po 19.

• Re: Pytanie to Mrs Procner Liczę na pointgrup panowie jazda on2on Autor: ~agent_orange [194.63.135.*]
    pozostaje mieć nadzieję, że będą wzrosty przed tym jak przypomną sobie o długu w providencie
  • Jeszcze niewiele zostało po 0.25 drań i tyle jedziemy panowie PointGrup Autor: ~ssi [81.26.5.*]
    Jeszcze niewiele zostało po 0.25 drań i tyle jedziemy panowie PointGrup

powinno się rozkręcić jak i u was pięknie jedzie
[x]
WINVEST 1,12% 0,04 2025-07-17 15:27:31
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.