Czas na wzrosty
pewne
ale moim zdaniem warto na to zwrócić uwagę.
Jakie są moje oczekiwania co do kursu. W dłuższym horyzoncie czasowym oczekuję kursu dwucyfrowego, na chwilę obecną spodziewałbym się forsowania 5 złotych i być może ataku na historyczne maksimum. Kolejnym impulsem do ustanowienia nowych szczytów być może będzie publikacja raportu rocznego lub potencjalna informacja o innym ciekawym kontrakcie. Nieobecność wielu inwestorów może tłumaczyć stosunkowo niski wolumen towarzyszący dzisiejszym wzrostom. Spodziewam się kontynuacji wzrostu na zwiększonym wolumenie w dniu jutrzejszym, który może przynieść atak i naruszenie bariery 5 złotych.
Ogólna sytuacja techniczna i fundamentalna spółki przemawia za dalszymi silnymi zwyżkami.
Wg mnie sprawa jasna, poprzednia konsolidacja zajela ok 4 miesiecy. Ta obecna trwa od polowy wrzesnia i kurs ladnie szykuje sie do wzrostow. Daje kursowi jeszcze ok. tygodnia. Trzeba zaczekac na wiekszy obrot i wchodzic. Nastepny przystanek to ok. 10zl IMO.
Młyna nie ma w cenie. Do jego produkcji na dużą skalę potrzebna cała linia produkcyjna, sprzedaż, targi, promocja. Będzie pewnie emisja albo dotacja kolejna. Nie wierzę też, że żaden z funduszy nie wszedł w ZWG. Na pewno jest jakiś tylko poniżej 5%.
masakra... jak ja tego nie lubię. Czy ta spółka nie może sobie rosnąć po 2-3 %, tylko od razu kurs wyskakuje na północ o 6-10 %. Na szczęście towarzyszą temu dobre obroty.
ludzie,
to jest na utrzymane kursu,
- węglarki, młyn i parkiet Główny - wszystko jest pod emisję i zarobienie,,, Teraz .. bez nerw.... chcecie we wtorek 5,5 z przodu ok....