witam serdecznie koledzy i zapraszam do dyskusji.
potezny wolumen ,ukryta podaz czego chciec wiecej?no i odwolane za 5 dwunasta prognozy ,czym nas jeszcze uracza?az strach myslec,ukryta sprzedaz i takich ilosci nigdy nie wrozy dobrze
Dnia 2013-01-07 o godz. 17:34 ~rob napisał(a):
> witam serdecznie koledzy i zapraszam do dyskusji.
potezny
> wolumen ,ukryta podaz czego chciec wiecej?no i odwolane za
> 5 dwunasta prognozy ,czym nas jeszcze uracza?az strach
> myslec,ukryta sprzedaz i takich ilosci nigdy nie wrozy
> dobrze
podyskutujmy koledzy.
hmmyyy jestes naciagaczem na spadki, od jutra tu niestety wzrosty, walor mocno przeceniony, pamietaj że w lutym pokarzą ok 80mln zyyyyssssku//// za 2012 rok// jest pod co grac niedługo beda sie bili po 8zł za akcje jak dzis na cedc/// wtedy podyskutujemy/// lepiej dokup sobie 8akcj bidaku/////
Nie pokażą 80 mln ale znacznie mniej może będzie to 3Xmln ale baaardzo wątpliwe obstawiam 27 mln nie więcje a jak będą chcieli wk...rwić pozostałych pokażą stratę ;-)wszytko leży jak zaksięgują inaczej.
No nic nalazie równi pochyła w dół podbiją trochę jutro może bo chciałbym sypnac papier.
Dnia 2013-01-07 o godz. 17:51 ~janek napisał(a):
> Dnia 2013-01-07 o godz. 17:34 ~rob napisał(a):
>
potezny
> > wolumen ,ukryta podaz czego chciec wiecej?no i
> odwolane za
> 5 dwunasta prognozy ,czym nas jeszcze
> uracza?az strach
> myslec,ukryta sprzedaz i takich
> ilosci nigdy nie wrozy
> dobrze
podyskutujmy
> koledzy.
hmmyyy jestes naciagaczem na spadki, od jutra tu
> niestety wzrosty, walor mocno przeceniony, pamietaj że w
> lutym pokarzą ok 80mln zyyyyssssku//// za 2012 rok// jest
> pod co grac niedługo beda sie bili po 8zł za akcje jak dzis
> na cedc/// wtedy podyskutujemy/// lepiej dokup sobie 8akcj
> bidaku/////
żeby pokazać zysk na poziomie 80 % tego co mieli musieliby zmienić prognozę a oni ją odwołali czyli wiedzą że wyniki nawet nie będą zbliżone.
Oczywiście czekam na mała podbitkę bo nawet padlinę podbić musza by rynek ożywić a dziś mało rybek w stawie brało.
potezny
> dobrze
podyskutujmy koledzy.
W piatek pokazali kierunek 3,38 dziś ustawili słup na 3,40 i po przerzucali między worami, spółka pokroju petrolinvest mały straganik z papierem kto ma fuksa ten sprzeda przed zjazdem.
Ogólnie wydaje mi sie że tu grają na spadki coś jak GEM zarabiają na wieczej spadającej niżej dystrybucji schodkami do dołu.
O jakich potężnych wolumenach mówisz synu? Wolumen jak na tą spółkę był dziś średni, a nawet powiedziałbym że mały. Jak obroty zrobią się potężne i zacznie się odbijać to wchodze w ten papier. Moim skromnym zdaniem nastąpi to niebawem w przedziale 3,10 - 3,25 bo tam jest najbliższe wsparcie i dolna linia długoterminowego trendu wzrostowego.
Dnia 2013-01-07 o godz. 18:31 ~uzi napisał(a):
> O jakich potężnych wolumenach mówisz synu? Wolumen jak na
> tą spółkę był dziś średni, a nawet powiedziałbym że mały.
> Jak obroty zrobią się potężne i zacznie się odbijać to
> wchodze w ten papier. Moim skromnym zdaniem nastąpi to
> niebawem w przedziale 3,10 - 3,25 bo tam jest najbliższe
> wsparcie i dolna linia długoterminowego trendu wzrostowego.
Dnia 2013-01-07 o godz. 19:00 ~uzi napisał(a):
> Dziś rysowałem bo zainteresowała mnie ta spółka i tak mi
> wyszło i nie obrażaj innych wstrętny naganiaczu forumowy.
tak samo jak na RBC rysowales-efekt 70 % w plecy!!!!
Zobaczcie sobie linie trendu po zamknieciach na liniowym na logarytmie własnie niemal na niej siedzi, linia trendu to żadno wsparcie notabene pozatym moga ja fałszywie wybic a i róznie można ja narysować na logarytmie na arytmie po zamknieciach itd a i z dokładnościa jej rysowania róznie bywa a i zrobią co chcą.....jedno jest pewne ta duza czarna swieca z paniczną szybką wywalanką odcinająca spóźnialskich źle wróży technicznie kaplica jedynie jakaś podbitka ale to hawe wszystko mozliwe choć mam wrażenie ze na sesji robia wszystko zeby straszyć to dobrze wrózy
Dnia 2013-01-08 o godz. 07:17 ~piękny lolo napisał(a):
> 3 zł to bardzo drogo ja tu widze 1.80 - 2.20 zł
Nie odpowiedziałeś na pytanie w wątku. Jesteś optymistą, ja tu widzę 80gr. Oczywiście nie wyceniając infrastruktury, tylko opierając się na fusach z kawy.
potezny
> dobrze
podyskutujmy koledzy.
O czym chcesz dyskutowac???? A moze juz masz dosc dyskusji po wczorajszym odbiciu???????