Nikt Bomi nie kupuje... uważam, że to normalne przy takim zarządzaniu, ale technicznie nie jest aż tak źle...albo może niewiele brakuje, żeby było dobrze...
Ja wbrew wszystkiemu kupowałem...mam średnią 19 groszy... i zakładam, że to bardzo dobra średnia...
ale nie ma to żadnego znaczenia...
Więcej już nie dokupię, mam 6 cyfrowy pakiet i nie mam zamiaru więcej ryzykować....
"fundamentalia" mam w głębokim poważaniu, bo uważam się za spekulanta...
mieliśmy raz śródsesyjny zjazd na 17 groszach, ale zamknęło się dwa oczka wyżej, a po dziennych zamknięciach było 4 zamknięcia na 18 groszach...
przy tych wszystkich popisach grupy trzymającej władzę uważam, że wszystkie raporty okresowe, dowody kompletnej indolencji nie były w stanie ściągnąć ceny waloru niżej...
POCZWÓRNE DNO!!!!!!!!!!
TRIX na tygodniowym mówi nam, że już niedługo wystrzelimy w górę....
PS i nie życzę sobie żadnych odpowiedzi typków R i Z....pisać sobie na swoich wątkach!
;-)
Możesz sobie życzyć, tyle twojego... ;-D
I pokaż kiedy at na bomi w czymś sprawdzila się...;-D
Zwlaszcza na jednym wskaźniku... ;-D
Masz 6-cyfrowy pakiet ze srednią 0,19...
Tiaaa...
Klawiatura wszystko przyjmie... ;-D
A dno dopiero zobaczysz... ;-D
Niżej... ;-D
Ktoś widzi, że król jest nagi - tam, gdzie powszechnie twierdzi się, że jest ubrany, choć w rzeczywistości jest nagi. Ten widzący prawdę rozpaczliwie krzyczy: "Król jest nagi" .Uderza wszędzie ze swoją prawdą. W odpowiedzi inni stukają się w czoło , mają krzyczącego za oszołoma.Oszołom wariuje. Psychiatrzy leczą go ucząc, że król jest ubrany. Ewentualnie oszołom siedzi w więzieniu za obrazę władzy. Ewentualnie oszołom zostaje stracony i leży pogrzebany jak pies, nie wiadomo gdzie, a rodzina nie może poznać miejsca jego pochówku, nawet w czasach, gdy na krótko znowu przyznaje się, że król - zgodnie z tym, co twierdził oszołom - był rzeczywiście nagi.
NIC DODAĆ NIC UJĄĆ. To samo dzieje się na tej spółce i jej wątkach. Rankor pisze od lat prawdę , a reszta go lży i ubliża twierdząc że uknuł spisek na super bombonierce. Jedyna róznica to taka ze Rankor ma się dobrze i się nie musi leczyć w przeciwieństwie do innych!!!
Nie zarobiłeś. I nie wiadomo czy zarobisz.
Tylko piszesz, że zarobiłeś, A to wielka rożnica. ;-D
A twoje "won" - wiesz gdzie mam, czy napisać ci dosadniej?... ;-D
Ale teraz przynajmniej wiadomo, czemu jesteś takim naganiaczem na bomi... ;-D
Skoro wtopiłeś na 6-cyfrowy wolumen to musisz naganiać, by znależli się naiwni, co dadzą ci zartobić, a ty ich oskubiesz z kasy... ;-D
Nie zarobiłeś, tylko chwalisz się...
A w rzeczywistości obkupiłeś sie na górce i teraz szukasz frajerow, by ich nakarmić swymi drogo kupionymi akcjami... ;-D
A poczwornie poczworne dno - to o sobie piszesz?... ;-D
Zwłaszcza wiochmeńskim samochwalstwem... ;-D
No i nie mam zamiaru zniknąć z tego wątku... ;-D
Dla uciechy... ;-D
Tylko bomiprostaczkowie chwala się, ile niby zarobili czy i8le maja akcji... ;-D
A skoro zniżasz się do wyzwisk, znaczy, ze strach w oczka zaglada i jest lek, czy znajdą się chętni do odkupienia drożej od ciebie...;-D
Naganiaj, naganiaj... ;-D
Szukaj naiwnych na bankruta, co musi zmieniać ofertę ukladu i traci najlepsze lokalizacje... ;-D
A smecisz to ty o swoich zarobkach i poczwornych dnach...
No im bardziej nie chcesz mnie tutaj, tym... Zgadnij ;-D
A kracego, czyli najlepiej zarabiającego na bomi, na razie oszczędzam - czekam na jego bomiefekt stycznia ;D
Bo ten gwarantowany przez niego rajd mikolaja skompromitowal go tylko kolejny raz...;-D
Dla mnie kracy ma swój styl, a przez to wdzięk.
W przeciwieństwie do innych bomifanów, którzy uważają się za cwaniaków, a zostaną przerobieni na frajerów.
Tym czasem Bomi oferuje bankom, że w gotówce spłaci 20% swojego zadłużenia. Ale nie od razu, lecz przez lat 10.
Kasa ze sprzedaży nieruchomości nie zostanie przeznaczona w całości na spłatę kredytów zabezpieczonych hipoteką, banki, lecz również dla innych, którzy żadnych zabezpieczeń nie posiadają.
Masz rację, to jest poczwórne dno:
wymówienie wszystkich kredytów, upadłość, utrata Rabatu, a teraz nie możność wywiązania się z warunków układu zaproponowanych sądowi we wniosku o upadłość.
A na tym dnie taka gruba warstwa mułu: akcje po 0,92, które czekają na wejście i warranty, które obejmą uczestnicy nadchodzącego walnego zgromadzenia.
I tak niewielu to kuma... ;-D
Większość czeka (I słusznie!), aż napiszemy: warto wchodzić w bomi ;-D
Ale tego nie napiszemy. Jeszcze dlugo. A potem - chyba wcale... ;-D
Ja choć jestem akcjonariuszem to chwilowo odpuszczam sobie pisanie na tym forum.
Już wystarczająco dużo Rankor i Zenek napsuli mi krwi.
Wrócę jak pojawią się wzrosty, a wtedy nie zostawię tu na nich suchej nitki.....