• Na pocieszenie Autor: ~mirek388 [83.26.240.*]
    Dzisiaj krótki rzut oka na analizę szerokiego rynku w Sindicator.net. Doskonale zdajemy sobie sprawę z tego, że po wykręceniu dużych dywergencji pomiędzy zachowaniem indeksu WIG, a procentową liczbą spółek w trendzie wzrostowym i spadkowym indeks najszerszy znajduje się w trendzie wzrostowym zarówno w interwale dziennym jak i tygodniowym od początku września 2012.
    To początek hossy i w tym okresie najczęściej kupowane są spółki o mocnych fundamentach (KGHM)
    Następnie pod młotek idą mocne spółki i na koniec reszta nawet bankruty i tutaj powinno się skończyć tragedia Hawe - a na poważnie myślę że do końca tygodnia będzie jakieś super info co pozwoli odetchnąć
  • Re: Na pocieszenie Autor: ~ja [37.109.48.*]
    jak oddech
  • Re: Na pocieszenie Autor: ~zawiadowca [89.228.136.*]
    Wsiadać proszę...
  • Re: Na pocieszenie Autor: ~black [81.219.38.*]
    koniec tygodnia to dziś i jakoś nie widzę kupna, hmmm kupić czy poczekać jeszcze ot jest pytanie.
  • Re: Na pocieszenie Autor: ~hel [79.185.112.*]
    wróciłem do komp. po urlopie ; a tu niższy mocno kurs .
    mam tego trochę ; teraz to tylko czekanie , mam nadzieję ,że zarząd to nie oszuści.
    pozdr
  • Re: Na pocieszenie Autor: ~xpy [91.146.214.*]
    Gorzej będzie,jak w Stanach zaczną korektę,bo tam wzrosty były największe.Jeżeli nie będzie korekty,to do połowy lutego powinniśmy nieco pofalować.
  • Re: Na pocieszenie Autor: ~ja [37.109.48.*]
    troche odbijemy a na wiosnę wywalanko kadry która dostała za frajer
  • Re: Na pocieszenie Autor: ~xpy [91.146.214.*]
    Dokładnie.Jak jeszcze spadnie-dopakować i czekać na odbicie.
  • Re: Na pocieszenie Autor: ~lew [83.238.155.*]
    ja czekam na 3,35 mysle ze dzisiaj wpadnie 50k
  • Re: Na pocieszenie Autor: ~przemas [85.221.171.*]
    Ja teraz wszedłem po 3.39. Jest już naprawde nisko. Dużo ludzi sprzedaje za stratą. Będę cierpliwie czekał.
  • Re: Na pocieszenie Autor: ~mirek388 [83.26.107.*]
    Słowa mojego "guru" jeżeli chodzi o USA

Po negacji pułapki na byki powyżej fali B korekty ABC mamy szybki test maksimów z jesieni. Krótko mówiąc po nawet tymczasowym rozwiązaniu "Klifu Fiskalnego" kapitał ponownie powraca do USA. Wydaje się, że w tym momencie wyłamanie maksimów z zeszłego roku jest tylko kwestią czasu. Do realizacji takiego scenariusza potrzeba jednak uderzenia popytu do indeksu Nasdaq.
  • Re: Na pocieszenie Autor: ~Max [83.4.186.*]
    hej.
    stary rok korekta musiała byc --- szkoda tylko że tak wysoko--- ale w nowym roku spokojnie wróci do tego co było ---firma wchodzi szeroko w swiatłowód ,nie ma mowy o karach za kozystanie z miedzi , to wynajem tylko --- ta obnizka ceny to czysta spekulacja ,ja osobiscie sie nie obawiam bedzie bardzo dobrze--- nie ajcie się wypłoszyc to standart na giełdzie ,tak to działa
    Pozdrawiam
    Max
[x]
HAWE 3,45% 0,30 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.