Powinieneś naprawdę dla dobra spółki sprzedać swoje te 171 akcji co wczoraj wystawiałeś po 2.56 zł i zniknąć.Zrób to dziś i nie polemizuj.
Aleksander wyłożył kawę na ławę już w sierpniu i namawiał ludzi na kupno jeszcze przy kursie z tego co kojarzę 30-40 gr(napisane na IFC) - więc jak ktoś może pisać bzdury ,że wziął się znikąd ...???ulica nie wyciągnęła kursu z 4 gr do obecnego - jedynie kilka % pomogła im podciągnąć.
Spójrzcie na IFC gdyby Patro był człowiekiem - to też Firma dziś chodziłaby w granicach 15-20 zł.....
Aleksander nie pisze Wam bzdur , pisze prawdę, a co Wy zrobicie Wasza sprawa.
Firma może mieć dobre fundamenty , ale ulica i mali nigdy nie wywinduje akcji wysoko - dlaczego , a no właśnie dlatego ,że kupią po kilka tys. i czekają żeby łaskawie ktoś inny kurs podciągał- a Oni ewentualnie realizacją.
Cieszcie się ,że Aleksander jest z Nami, bo jest wielka szansa ugrać konkretne pieniądze.Ci co dziś narzekają i bzdury na niego piszą będą mu za jakiś czas dziękować z przytupem.
v v u 132 - TOBIE JUŻ DZIĘKUJEMY! bez urazy , ale dla dobra większości idź w cień tej spółki.
Tu trzeba ludzi zgranych i chcących od tej pory tego samego przez kilka miesięcy nawet do roku ....to spółka będzie bardzo wysoko.
Do 3 zł można bez problemu zaopatrywać się w akcje jak tylko ktoś ma jeszcze gotówkę i chęć zakupu , bo jak po Nowym Roku przebije to wówczas nikt za bardzo nie zechce sprzedawać powyżej tej granicy...a część może zechce sprzedać jak będzie dwucyfrówka, a reszta może trzymać dłużej i tak byłoby najlepiej wówczas kurs poszedłby jeszcze dużo wyżej. Pożyjemy zobaczymy.
Nikt nikogo do niczego nie namawia , ani do kupna ani do sprzedaży-każdego sprawa indywidualna(niedawno potrzebna była korekta na zakup-teraz za bardzo korekty już nie będzie).
Malkontentom dziękujemy.A poważni gracze trzymać się mocno.Nam od teraz trzeba tu współpracy zarówno z Aleksandrem jak i miedzy sobą.Pozdrawiam
Dnia 2012-12-21 o godz. 09:16 ~qqq napisał(a):
> no to kupuj po 3 zł,a nie pierdo/////
Słuchaj koleś poczytaj moje posty, dokupiłem po 2.93 przedwczoraj oraz wczoraj po 2.65 ...a pierdoła jakaś zaniża ciągle i sprzedaje po 2.50 - może to Ty taki mądry?
Ale to ruszy po Nowym Roku i rączki w nocniku zostaną.
Kupiłeś coś ostatnio czy czekasz ,żeby inni za ciebie ciągnęli kurs ?a Ty tylko sprzedasz na dwucyfrówcę?
1. jako o pojawiającym się znikąd, pisałem o Tobie - klakierze Aleksandra, a nie o nim. Potrafię szperać po forum i wiem, kiedy zaczął pisać o BGE jednak nie wydaje mi się by był to już sierpień (pisał we wrześniu),
2. jestem tu ze średnią 0,17 i takie wartości jak 0,30 nie robią na mnie wrażenia,
3. nie ja, a takie schizofreniczne wpisy jak Alka szkodzą spółce.
W lipcu i sierpniu można było zgarnąć sporą część FF za grosze. Do tego naprawdę nie trzeba było żadnej mocnej grupy. Ada (niepotwierdzone), Jurek (potwierdzone), Radek (potwierdzone), ja i kilkoro innych wszystkich święci - mam Ci szacować iledziesiąt % FF dzierżymy?
Więc milcz, człowieku który pojawił się na forum BGE równo z Jego Eminencją Alkiem.
W jednym się zgadzamy. Czeka nas północ. Mam świadomość niedoszacowania wartości i nie zamierzam puszczać przed poziomem X, a może nawet wyjściem na GPW.
Pozdrawiam ze śląskiej obskurnej kamienicy, w której nad szklaną kulą zobaczył mnie Jego Eminencja:).
a jak myślisz kto przejął 3 mln akcji po 2.50 ? no pomyśl myślenie ma przyszłość...więc teraz już wiesz kto ile FF ma, a faktów nie będę zdradzał przed czasem.
To ,że teraz się ujawnił na Forum wielkie HALLO, ale widzisz po postach na innych forach od kiedy są w spółce -wcześniej niż wy wszyscy.Jesteś tu ze średnią ....0.17 z 171 akcjami.Bez odzewu proszę.A co do miejsca zamieszkania Twojego to racja i nie pisz bzdur.
Masz mnie. Tak, siedzę tu, w obskurnej wrocławskiej kamienicy i piszę w sprawie moich 171 akcji:))).
2,5 mln. Może on, może nie. Dlaczego dobroduszny Alek, przekonany o wartości akcji >40 pln, nie wziąłby owego 2,5 mln z lockupem? Przecież zachęciłby akcjonariat. Nieważne. Pisząc o w/w akcjonariuszach, tłumaczyłem Ci klakierze, że nie zawdzięczamy wzrostów żadnej silnej grupie pod wezwaniem Alka z Toronto. A co dzieje się teraz, to inna beczka. Nie upraszczaj.
A jak ty myślisz że jakiś Olek kurs z 4 gr podciągał to jesteś baranem 123. Wzrosty poparte były przecież za każdym razem stosownymi komunikatami, a jedyne wielkie pakiety poszły w przedziale 4-10gr. Ktoś kto kupił miał moim zdaniem wtedy informacje o zmianie strategii spółki. A że wtedy pisał o BGE? Ja wchodziłem wtedy po 30-31 gr przy komunikacie o kontrakcie i nie trzeba było być jasnowidzem, żeby stwierdzić że kurs poszybuje. Myślcie coś ludzie - to nie boli!
każdy z was chwali się że kupił po 10-40 gr. ok , a później już tylko drobni i ulica kupowała?bez konkretnego grubego nawet przy super komunikatach w tak szybkim tempie nie urosłoby 1500 % i dobrze o tym wiecie , a zasługi przyznajecie sobie ....bo kupiliście po kilka K akcji w najniższych cenach.
Tacy mocni jesteście to ruszcie kurs choćby o 30 gr dziś lub przed nowym rokiem......brak WAM KASY NA TO, czekacie na zysk tylko.
Czekacie aż to zrobi mocny i gruby , a Wy mądrości piszecie i czekacie na kurs dwucyfrowy.Owszem on bedzie , ale nie dzięki Wam!
v v u 132- kup cos podciąg kurs inni pójdą za Tobą ? stać Cie na to? nie........i wesołych świąt
Zrób zamknięcie na 3,20 zł, no dobra nie będę świnia, zrób powyżej 3 z. Dla mnie to będzie wystarczający dowód. W przeciwnym razie, jaja ogolić i z powrotem do przedszkola. Zakładam, że masz jakiś zarost bo pierniczysz jak niemowlę.
Panowie nie klucie sie ida swieta czas sie pogodzic poco sie klucic
Niewiadomo jeszcze jakie plany ma ten czlowiek ale prawda jest to ze ulica kursu do 2.50zl nie podciagnela obserwuje spolke od poczatku i widzialem co sie dzialo najpierw poszloo z
4 gr - 6gr na ok 30gr z tego co pamietam a pozniej spadlo na 11 czy 12gr a dopiero pozniej szlo w gore i to napewno ulica nie zrobila na 100% myslie wydaje ze wtedy kupili najwiecej drugi raz pomiedzy 17gr-29gr a pozniej juz bylo ok 90gr
Ulica by tego raczej nie zrobila nie oszukujmy sie nie ma szans to tak samo jakby ktos mi teraz powiedzial ze ulica na ifc podciagnela kurs na ifc do 14zl tu musial na 100% byc ktos z wiekszym portfelem niz my
Ja z Tobą" v v u 132 " nie chcę sie kłócić , ale proszę Cie nie wmawiaj mi ,że to ulica podciągnęła kurs 30-50 K akcji nawet.
A tak nawiasem nie jestem ani w grupie , ani kolegą Olka , bo za maleńki jestem....ale kontakt owszem mam i nieraz wiem kilka rzeczy , których inni się domyślają.
Tyle w temacie .Koniec kłótni .Wesołych Świąt po raz drugi i owocnego 2013 roku...jak już nie było dzis końca Świata ....to czas na zyski z BGE w 2013. Pozdrawiam
Dnia 2012-12-21 o godz. 14:12 ~BOSS napisał(a):
> Panowie nie klucie sie ida swieta czas sie pogodzic poco
> sie klucic
Niewiadomo jeszcze jakie plany ma ten
> czlowiek ale prawda jest to ze ulica kursu do 2.50zl nie
> podciagnela obserwuje spolke od poczatku i widzialem co
> sie dzialo najpierw poszloo z
4 gr - 6gr na ok 30gr z tego
> co pamietam a pozniej spadlo na 11 czy 12gr a dopiero
> pozniej szlo w gore i to napewno ulica nie zrobila na 100%
> myslie wydaje ze wtedy kupili najwiecej drugi raz pomiedzy
> 17gr-29gr a pozniej juz bylo ok 90gr
Ulica by tego
> raczej nie zrobila nie oszukujmy sie nie ma szans to tak
> samo jakby ktos mi teraz powiedzial ze ulica na ifc
> podciagnela kurs na ifc do 14zl tu musial na 100% byc ktos
> z wiekszym portfelem niz my
Pozdrawiam
Racja Boss ja tylko o tym piszę ,że to nie ulica ciągnęła ten kurs inni owszem kupili po 20-50 K akcji tanio , ale później nie ciągnęli kursu.A czy ktoś wierzy w grupę czy nie to mnie nie interesuje(jego sprawa).
A kilku gości się uparło i wmawia ,że to Oni wywindowali ten kurs.
Mądralo mówiłem podciąg kurs...a tak nawiasem to zostań na tych 1.5 pln do 15.01 godz....skorzystam (:
No widzę, że Oluś bardzo ożywił forum. Tylko jest parę ale dlatego powiem otwarcie uważam go za fantastę, który być może nie chce, żeby przeszkadzać mu w wychodzeniu z kilkuset tysięcy akcji. Po pierwsze, jak Oluś napisał, że ta tajemnicza grupa "trzymająca akcje" ma dużo akcji za bezcen to znaczy, że musieli je kupić w okolicach 30 groszy i mniej. Po drugie na Medical'u nic takiego o czym tu pisze nie zrobili - Medic wzrósł z 17 do obecnie 60-ciu kilku złotych a więc "tylko" czterokrotnie. Żeby było jasne taki wzrost to dla mnie bardzo duży wzrost ale x4 to nie jest jednak x16 - liczę BGE od 2,5 do 40 zł. Po trzecie tu żadna mityczna grupa wcale nie wywindowała kursu do 2,5 ale właśnie ulica - gdyby było inaczej to 3 zeta byłoby już pięknie połknięte (po co teraz owej silnej grupie pod wezwaniem przystanek?). Po czwarte, żadna grupa Ola nie objęła akcji po 2,5 - jest dwóch inwestorów (uważam, że jednym z nich jest GMK i wpłacone pieniądze wrócą do niego jako zapłata za ostatnio zakupione spółki - o ile pamiętam kwota się mniej więcej zgadza, może być też jakiś podmiot powiązany w mniej lub bardziej widoczny sposób). Odnośnie kwestii jakiegoś kółka rybackiego/łowieckiego, chęci bezinteresownej pomocy mniej zamożnym, Kanady itp. wypowiedzi to nawet mi się nie chce tego komentować - rozumiem jednak, że Dobry Wujek Oluś napisze "sprzedawajcie po 35 bo po 40 jak zaczniemy sprzedawać to będzie zjazd i jak ubierzemy innych to wy też zostaniecie ubrani" . Przy okazji polecam zwrócić uwagę na brak jakichkolwiek wątków merytorycznych w wypowiedzi Ola Wielkiego do Grupy Dopuszczonego na temat BGE. Szczerze mówiąc jestem zaskoczony, że niektórzy piszący na tym forum całkiem rozsądnie tak bardzo zaangażowali się w przepychanki w związku z wpisem tzw. Aleksandra.
Dam przykład ...spójrz na wykresy KGHM i PZU i przeanalizuj 2 ostatnie dni -tak wygląda realizacja zysków o której pisał wcześniej znienawidzony Olek(jak wiecie to nie jego prawdziwe imię).
Nie żartuj żeby chciał każdemu "jak krowie na rowie" merytorycznie tłumaczyć i mówić co i jak-ja jestem malutki i Ty też.Dał konkretny zarys , a jak ktoś to przyjmie jego sprawa.
PZU dziś dół , dół , dół i podbitka na koniec dnia do góry...żeby po świętach można było dalej z wyższego pułapu zjeżdżać.
Wy cieszcie się ,że tu nikt nie realizuje zysków i długi czas nie ma zamiaru realizować ich.
Ja nikogo do niczego nie przekonuje -zresztą On też...niech tak jak myślicie zostanie ,że grupy brak....a kilku Guru co maja po 10-100 K akcji wywindowali kurs kupując na dole....a później już ulica się rzuciła i windowała dalej......oj szkoda moich słów.
Piszesz dlaczego stanęło? no dlaczego....sądzisz ,że ulica ciągnęła to czemu teraz nie ciągnie? każdy tylko czeka na wyższy kurs i realizacje zysku?
Po co kurs zatrzymał się powyżej 2 pln ...a po to ,że miała być korekta do co najmniej 1.50 - ale owszem jest tu mocna drużyna , która nie chce się szybko akcji pozbywać nisko i dlatego korekta była tylko do 1.97- to też dobrze świadczy o akcjonariuszach i dlatego z mocnym akcjonariatem będzie można iść wysoko.
Wiadomość dobra ,że już wkrótce po nowym roku ruszy....i tylko mi nie pisz ,że ulica się rozrusza i zacznie ciągnąć do góry bo pęknę ze śmiechu.
Za mały jestem, żeby interpretować co dzieje się na KGHM i PZU. Tam rządzi zagranica i absolutnie nie wchodzę w dywagacje czy Olo ma coś z tym wspólnego czy nie. Dalej, Alex nie dał żadnego zarysu poza stwierdzeniem "jak będziecie grzeczni to możemy zobaczyć 40 zł" - bez komentarza. Kolejna kwestia - to, że nikt nie realizuje zysków nie jest żadnym zaskoczeniem po informacjach o prognozach i planach rozwojowych i akurat świadczy o tym, że nastąpiła wymiana akcjonariatu (na różnych poziomach) na bardziej świadomy i cierpliwy. Następne - jak piszesz, że korekta miała być do 1,5 a udało się tylko do 1,97 tzn, że owa grupa jest baaaardzo słaba, bo tu jak się ma amunicję i chęć to zrobienie zjazdu na 1,5 zeta nie jest naprawdę żadnym problemem wystarczy 50-100 kilo akcji i załatwione. Więc jak ta grupa ma taki "pałer", że korekta "udała" im się tylko do 1,97 to o 40 zetach nie powinni nawet myśleć bo się niezdrowo podniecą a ci co im teraz nie dali po 1,5 zł zasypią ich przy 15 na amen. Odnośnie tego co po Nowym Roku to jeżeli będą podane infa o przychodach w Q4 2012, prognozach, wpływie przejętych firm na wyniki 2013, będą pozwolenia i zaczną się budowy (to wszystko może być w Q1 2013) to, i owszem ulica będzie w stanie rozruszać kurs choć z całą pewnością nie na 40 zeta. Jeszcze jedno, stwierdzenia "reszta niech będzie tajemnicą" przypominają mi całkiem fajną bajkę o Misiu Uszatku, w której Prosiaczek mówi "a ja coś wiem ale nie powiem" :-)
wiem to co otrzymałem na email(i wszystko do tej pory się sprawdza) i nie mogę ,nie jestem uprawniony do nagłaśniania tego.Tyle na tą chwile w temacie.
Wy wiecie ,że będzie góra , a ja wiem ,że będzie podwójna góra i niech każdy zostanie przy swoim.
jak twierdzicie ze bedzie tu po 40 zl to dlaczego nikt dzisiaj nie kupil 10K po 2.70?????
ja nie wierze ze tu ALEKSANDER czy inny ....... cokolwiek tu moze
dzisiaj zrobilem test i poswiecilem te 10K na 2.70 na szczescie nikt nie kupil !!!!!
To tylko swiadczy o tym ze wszystkie te wpisy to tylko naganianie i spekula a tak naprawde nikt tu nie ma z tych co tak naganiaja zbyt duzych pakietow-jak ktos ma 100 200K czy wiecej po jak twierdza 0,17 czy .30 to 10K zabrac zeby miec tu 3 czy 4-5zl kurs bylo by uzasadnione - gadaja i tyle-gadaja bo zazdroszcza nam ze spolka tak szybko rosnie ze mamy moze jeszcze nie sukces ale mamy akcje spolki ktore naprawde warto miec
naganiaja zeby spadlo zeby mogli tanio dokupic bo prawda jest taka ze nikt z nas mysle do 10zl z duzych pakietow nie wyjdzie
piszecie ze 50-100K i kurs bedzie 0.50-1zl-jestescie pewni???? sprzedajcie a za 2-3 dni kurs wroci do 2.5zl
nikt na dzisiaj nie jest w stanie nawet po cenie 2,5zl kupic tu duzego pakietu-taka jest prawda
ale jak uwazacie inaczej to wystawcie -ja odkupie!!!!!!
tak jak okupujesz na Dase? :-)
Po za tym trzeba mieć pieniądze, a ty jesteś zagrzebany w Dase po jaja. Te 10000 to było akurat moje, czyli jeszcze na dodatek kłamiesz, co specjalnie mnie nie dziwi, patrz forum Dase.
Przecież ty się wogóle nie różnisz od tych, o których piszesz.
Po 2,5 zł to i ja chętnie dokupię. Tutaj każdy chciałby miec pakiet 100 tys. akcji a według mnie może jest góra 5 takich osób, co ma takę ilość akcji nie więcej.
ja mam 75 tys. i nie myślę na dzień dzisiejszy oddać nawet jednej.
Nie będę pisał kiedy to zrobię, przy jakiej cenie akcji itd itp. bo sam tego nie wiem. Wierze w tę spółkę, i wiem ze ma dobre fundamenty, które cały czas umacnia. Zainwestowałem tu długoterminowo. Na pewno wezmę swoje, a co będzie to czas pokaże.... Życzę wszystkim związanym z BGE Wesołych Świąt i Najlepszego w Nowym Roku. Trzymajcie się ciepło i nie oddawajcie za bezcen akcji, naprawdę szkoda , Trzymać a będzie dobrze. Ćwiczcie cnotę cierpliwości, jak Sokrates:) tylko nie z żoną swoją a z akcjami BGE!!! POZDRAWIAM!