Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: do -v v u 132

Niki-

Dam przykład ...spójrz na wykresy KGHM i PZU i przeanalizuj 2 ostatnie dni -tak wygląda realizacja zysków o której pisał wcześniej znienawidzony Olek(jak wiecie to nie jego prawdziwe imię).

Nie żartuj żeby chciał każdemu "jak krowie na rowie" merytorycznie tłumaczyć i mówić co i jak-ja jestem malutki i Ty też.Dał konkretny zarys , a jak ktoś to przyjmie jego sprawa.

PZU dziś dół , dół , dół i podbitka na koniec dnia do góry...żeby po świętach można było dalej z wyższego pułapu zjeżdżać.

Wy cieszcie się ,że tu nikt nie realizuje zysków i długi czas nie ma zamiaru realizować ich.

Ja nikogo do niczego nie przekonuje -zresztą On też...niech tak jak myślicie zostanie ,że grupy brak....a kilku Guru co maja po 10-100 K akcji wywindowali kurs kupując na dole....a później już ulica się rzuciła i windowała dalej......oj szkoda moich słów.

Piszesz dlaczego stanęło? no dlaczego....sądzisz ,że ulica ciągnęła to czemu teraz nie ciągnie? każdy tylko czeka na wyższy kurs i realizacje zysku?

Po co kurs zatrzymał się powyżej 2 pln ...a po to ,że miała być korekta do co najmniej 1.50 - ale owszem jest tu mocna drużyna , która nie chce się szybko akcji pozbywać nisko i dlatego korekta była tylko do 1.97- to też dobrze świadczy o akcjonariuszach i dlatego z mocnym akcjonariatem będzie można iść wysoko.

Wiadomość dobra ,że już wkrótce po nowym roku ruszy....i tylko mi nie pisz ,że ulica się rozrusza i zacznie ciągnąć do góry bo pęknę ze śmiechu.

Tyle reszta niech będzie tajemnicą.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BGE 0,00% 0,05 2017-06-14 11:13:34
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.