kebab ma racje, gamoniem najwiekszym jestes ty bo szukasz wyroczni i nie potrafisz kierowac sie swoim rozumem, nie raz lizales tylek jak zarobiles po moim poscie, chociaz ja nikogo nie namawiam do zakupu a co do szczegolow i kursu zwg to jest ok i tak jak pisalem najpierw spadek ok. 10% potem wzrosty i tak zapewne bedzie gamoniu i znowu podziekujesz panie asad:), narazie kapital uciekl do wiekszych spolek na ktorych w ostatnich dniach zarabiano, jak wroci to pocisnie kursik ostro w gore, a poza tym w kazdej chwili info wisi w powietrzu, takze nizej nie spadnie od tego poziomu tylko do gory:) i nie obrazaj bo jeszcze nie raz podziekujesz, przeciez i tak sledzisz moje posty:)
i co gamonie ........wydymali was na koniec roku....... jakis sztandarowy nadgorliwiec podpuszcza was kupujcie kupujcie.... bedzie dzida kupujcie lepiej relanium bo jak spadnie tak jak jest prognozowane to wasze serduszka stana demba otwórzcie oczy spróbujcie sprzedać przynajmniej 5 tys to wykres uderzy was w kolana wesołycg swiąt i szcześcliwego bardzo szcesliwego nowego roku i z rodzina nie z giełdą bo z giełdy nikt wam gerbery nie położy na grobie 5 10 15 to jest program dla dzieci a nie wzrosty na zwg ktoś pomylił programy dla ciebie kebab tez pozdrowienia wróżbito z baraniny.....
gamonie ? fajnie człowieku naucz się inwestować :) nie widzisz że to leszczyna sprzedaje i uwala kurs ? Czy wiesz co będzie jak znowu obroty się zwiększą ? Szkoda mi ciebie zdzisia że oddałaś ze stratą :) no cóż wskaźnik A/D to piękna rzecz i ten ruch był albo jest fałszywy oczywiście w dół ruch :) pozdrawiam leszczynę i amatorków których w tej sytuacjio zjadły emocje :) ps. nie inwestujcie na gpw :) jak kierujecie się tylko emocjami to gratuluje głupoty :)
Dnia 2012-12-20 o godz. 08:00 ~zdzisia napisał(a):
> i co gamonie ........wydymali was na koniec roku.......
> jakis sztandarowy nadgorliwiec podpuszcza was kupujcie
> kupujcie.... bedzie dzida kupujcie lepiej relanium bo jak
> spadnie tak jak jest prognozowane to wasze serduszka stana
> demba otwórzcie oczy spróbujcie sprzedać przynajmniej 5
> tys to wykres uderzy was w kolana wesołycg swiąt i
> szcześcliwego bardzo szcesliwego nowego roku i z rodzina
> nie z giełdą bo z giełdy nikt wam gerbery nie położy na
> grobie 5 10 15 to jest program dla dzieci a nie
> wzrosty na zwg ktoś pomylił programy dla ciebie
> kebab tez pozdrowienia wróżbito z baraniny.....
Panno Zdzisławo,
Chciałem nadmienić, iż piszę się dęba. Pani serce staję dęba czy też coś innego też?
dzisiaj chyba asad z rana zmienial pampersa i oddal calosc ponizej 4,50, ale jak sledzi tylko posty idiotow to nic dziwnego buhahhahahhahah:) Zwiekszamy obroty czyli wszystko wg planu:)
racja jak się chcecie kłócić to na petrol albo kov tam sa mistrzowie,
a przy okazji tak mi ostatnio po głowie chodzi czy Zwg ma szanse być jak LPP, Wawel albo Integer, co myślicie?
myślę że może mieć ale na to pytanie jest o wiele za wcześnie :) wiele spółek miało takich być gdy miało wielkość ZWG :) i wiadomo że niewielka jest na to szansa no ale zawsze jest :) trzymajmy kciuki a jak narazie wzrosty na coraz większych obrotach :)
Spokojnie panowie, narazie jest ok. Ryzyko zawsze istnieje. Ku przestrodze: ATON HT tez mial swietny produkt byl po 10 jest po 0,50. Mam nadzieje ze ten mityczny mlyn szybko wejdzie do realizacji. Jak beda sciemniac to rynek ich i nas ukarze. Kluczowe wyniki za 4ty kwartal. Te za trzeci mnie osobiscie rozczarowaly. Mam nadzieje ze mowili prawde z tym przesunieciem platnosci .... Jak bedzie? Kurs pokaze......
Pozdrawiam i dosiego roku :)