• jutro UP Autor: ~fan hawe [94.251.219.*]
    jutro powinno byc do gory na jakies 4,10-4,15
  • Re: jutro UP Autor: ~fan hawe [94.251.219.*]
    poczatek hossy.....podpisanie umowy z PKO jako animatora emitenta( jak myslicie po co?:):)..........).....TK..........bedzie ciekawie:) dziekuje tym co mi dzis sprzedali akcje za 3,95 :)
  • Re: jutro UP Autor: ~jedrek [178.37.78.*]
    ales ty glupi ...
  • Re: jutro UP Autor: ~blackboo [37.30.20.*]
    Dnia 2012-11-28 o godz. 21:25 ~fan hawe napisał(a):
    > poczatek hossy.....podpisanie umowy z PKO jako animatora
    > emitenta( jak myslicie po
    > co?:):)..........).....TK..........bedzie ciekawie:)
    > dziekuje tym co mi dzis sprzedali akcje za 3,95 :)
    tak bo ty kupowałęs heheh
    co się tyczy pko to tak samo jak myślisz że będzie +20% może być -20% czyli spadek by zwiększyć płynność papieru a że tu ostatnio same niespodzianki to wiesz nic pewnego.
    Wyznacznikiem płynności papieru jest volumen obrotu a cena jest tylko wypadkową
    ostatnio ten walor miał miał problemy z płynnością (przy większych zleceniach 25 -30 K w kilka dni cena pikowała -15 %) i to dlaczego bo ktoś potrzebuje kasy automat nie jest przygotowany odebrać tyle papieru po 4,0X zł ;-)
    firma wybitnie z tych małych.
  • Re: jutro UP Autor: ~aniol [95.108.85.*]
    poprawa nastrojow na walorze
  • Re: jutro UP Autor: ~seba [31.187.7.*]
    Ja tam wywaliłem śmiecia i obserwuję Fluid, producenta biowęgla, który niedługo oddaje zakład do użytku. W debiucie skoczył na 1,88 zł, a teraz jest 42 grosze. Tu wkrótce może być kilkusetprocentowy skok. Co o tym myślicie?
  • Re: jutro UP Autor: ~endi [83.21.175.*]
    Seba a ty znowu z fluide, juz raz Ci pisałem ze ta spółeczka moze dla Ciebie fajna ale ma cieniutka płynnosc ,zostałes z papierkiem i nie masz komu sprzedac
  • Re: jutro UP Autor: ~endi [83.21.175.*]
    Seba z tego co pamietam to zachecałes do kupowania fluida jak był po 0,50 zł a teraz jest po 0,40 i twierdzisz ze społeczka znakomita a pozatym w tej chwili obrót na nie to kwota 29 000zł.Jeszcze raz zapytam - nie masz komu sprzedac ???? i Ty piszesz o Hawe ze to jest smiec,człowieku zastanów sie
  • Re: jutro UP Autor: ~CKM [83.10.55.*]
    seba wszędzie zapodaje ten sam wpis i liczy że ludzie się połakomią na jego perełkę heheh NC dla wariatów
[x]
HAWE 3,45% 0,30 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.