pytanie co uwazaja ze prezio to pinokio skoro spolka zla to powinna spasc na kod 2xx pod wkurzonego a caly czas jest kolo 4 a taki ads stal po 1,20 i jak sie okalalo ze bankrut spadl uwaga do 5 groszy czyli co sie dzieje nikt nie panikuje? tylko jednodniowcy sie abordazuja a reszta czeka wiec moze nie jest az tak tragicznie jak przewiduja naganiacze na spadki po prostu nie zawsze jest dzien dziecka i sam jestesm zly ze kurs polecial w dol ale czekam i nie wymiekam tylko posze nie wyjezdzajcie z tk bo jeszcze niewiadomo jak to bedzie sam osobiscie wolalbym zeby nie przejal tk moze kase z tk przeznacza na skup?
Dnia 2012-11-25 o godz. 12:38 ~CKM napisał(a):
> Będzie dużo wyżej po wynikach za czwarty kwartał i tuz
> przed wynikami.
wyniki za 4Q2012 beda publikowame z tymi za 1Q2013
tk to koń trojański ,firmy z takim pakietem socjalnym dla załogi się nie kupuje za rok 2 będą na minusie wtedy do rozpatrzenia , na dzisiaj prezes obiecuje 100 mln. zysku na koniec rok ,ogłosić skup i płacić dywidendę ,tak bym, zrobił.
Dnia 2012-11-22 o godz. 22:06 ~edek napisał(a):
> pytanie co uwazaja ze prezio to pinokio skoro spolka zla to
> powinna spasc na kod 2xx pod wkurzonego a caly czas jest
> kolo 4 a taki ads stal po 1,20 i jak sie okalalo ze bankrut
> spadl uwaga do 5 groszy czyli co sie dzieje nikt nie
> panikuje? tylko jednodniowcy sie abordazuja a reszta czeka
> wiec moze nie jest az tak tragicznie jak przewiduja
> naganiacze na spadki po prostu nie zawsze jest dzien
> dziecka i sam jestesm zly ze kurs polecial w dol ale czekam
> i nie wymiekam tylko posze nie wyjezdzajcie z tk bo
> jeszcze niewiadomo jak to bedzie sam osobiscie wolalbym
> zeby nie przejal tk moze kase z tk przeznacza na skup?
edek to ignorant gieldowy badz naganiasz i sam wypychasz ale gdy kupno sie cofnelo to nawolujesz. gosciu te 4 a raczej 3.9 jest proteza i w karzdej chwili mozepoleciec nie ma tk to i nie ma chetnych
oj blakus blakus znowu sprzedales chociaz z zyskiem? czasy sztosa sie nie wroca a ja mam czutke ze oplaci sie trzymac caly rok bez zbednych ruchow nie kazdy ma czas siedziec cale dnie i obserwować sesje papier po ptostu jest mocno trzymany i juz
do konca tego roku a potem czesc sprzedam zobacze jaki bedzie kurs swiatlowody to super przyszlosciowa sprawa trzeba czekac az uchwala budzet unijny a nie panikowac
Dnia 2012-11-26 o godz. 16:35 ~edek napisał(a):
> do konca tego roku a potem czesc sprzedam zobacze jaki
> bedzie kurs swiatlowody to super przyszlosciowa sprawa
> trzeba czekac az uchwala budzet unijny a nie panikowac
Eduś eduś widzisz jak ty nic nie wiesz do końca raku wyników nie będzie nie mówiąc że nie wiem czy będzie te zapowiadane 100-120MLN czystego zysku...hmmm
Z tego co się orientuję wyniki za 4Q2012 pewnie ogłoszą z wynikami za 1Q2013 czyli ewentualna ostra gonitwa pod zapowiadane super wyniki o ile coś nie przecieknie do społeczości będzie po nowym roku i to raczej luty/marzec.
Rozumiem że ty do końca roku wychodzisz bo masz ku temu powód niekoniecznie związny z wzrostem tylko z oszczędnościami na podatku niezależnie od kursu choć dobrze by był w okolicach 4,00. Eduś widzisz jestem przekonany że tu kurs spadnie poniżej obecnie utrzymymywanego właśnie przez takich co to będą sypać akcjami przed świętami i nowym rokiem by podatku nie płacić i znam nawet takiego jednego co ma coś koło 40% udziału. Sypu sypu .
Dnia 2012-11-26 o godz. 16:16 ~edek napisał(a):
> oj blakus blakus znowu sprzedales chociaz z zyskiem? czasy
> sztosa sie nie wroca a ja mam czutke ze oplaci sie trzymac
> caly rok bez zbednych ruchow nie kazdy ma czas siedziec
> cale dnie i obserwować sesje papier po ptostu jest mocno
> trzymany i juz
i gram na wybicia bo to się sprawdza jak podbieram to przed wybiciem ale w pierszy drugi dzień wysypuję wszystko
Choć ostatnio to było 15 gr to niewiele ale w ilości siła ;-)
Widzisz blakus nie jestem zadnym naganiaczem i nie wyskakuje po prostu dobrze zycze inestorom takich samych sukcesow jakie i ja chcialbym miec powolitku pomalutku beda nowe szczyty na koniec roku powodzenia dla wytrwalych