• 24 tys zysku ...bez rewelacji... Autor: ~qtosiek [151.248.33.*]
    utrzymanie biur w paryzu i londynie kosztuje...
  • Re: 24 tys zysku ...bez rewelacji... Autor: ~piter18pl [79.163.122.*]
    rzeczywiście nijakie te wyniki :) ani zajebiste ale kichy też nie ma :D
  • Re: 24 tys zysku ...bez rewelacji... Autor: ~Głodna_Hiena [83.5.124.*]
    Ja w starym dowcipie: "Jest dobrze, jest bardzo dobrze.. wcale nie jest źle" Hie,hie. Miałeś rację, będzie kiszonka. Ogólnie co z tego że firma ma ponad 2 KK w kasie i radzi sobie bardzo dobrze. To za mało. Spodziewałem się bomby po której ludzie się wreszcie Mako zainteresują. A tutaj tylko nieźle, solidnie i tyle. Prognoza na IV 3kk przychodu. Mniej niż rok temu. Eksport wzrasta i to bardzo dynamicznie ale koszty też rosną a sprzedaz w kraju spada (nie ich wina ale co z tego). Semantic web może być hitem (integracja Google z GoodRelations to jest bardzo dobry news co by nie powiedzieć) ale na razie na nie przekłada się na przychody tylko na koszty. Aplikacja dla PrestaShop to freeware a jest tam od groma płatnych wersji rich SEO i to również takich tworzonych przez samą Prestę, dla nich darmowy app Mako to zagrozenie więc na pewno nei będą promować. Ilość pobrań - topowe aplikacje mają i po kilkadziesiat tysiecy pobrań - więc jak na razie bez rewelacji.
    Cóż, dołączam do klubu Golluma zatem. Zatrzymam mój sskarb i sprawdzę co się dzieje... za rok.
  • Re: 24 tys zysku ...bez rewelacji... Autor: ~qtosiek [79.185.241.*]
    a juz byla nadzieja...a wiadomo nadzieja ...heh...jak zrobia jeden dwa kwartaly super to juz nastepny musza spie...bo by nie bylo...ech...oczekiwanego wybica ponad 1.8 nie bedzie raczej...pozostaje czekac i nadal miec nadzieje...a taki PGS Soft pokazauje wyniki co kwartal az zazdrosc bierze...no ale makolab to nie PGS...jak gniocik to gniocik...
  • Re: 24 tys zysku ...bez rewelacji... Autor: ~piter18pl [79.163.122.*]
    no nie przesadzaj z tym gniotem :P dynamika po 3 kwartałach jest bardzo fajna :) szczególnie zysku netto :D jak nie zwalą 4 kw :P a raczej nie bo to najlepszy kwartał w tej branży to myślę że może być miło :D
  • Re: 24 tys zysku ...bez rewelacji... Autor: ~qtosiek [37.209.131.*]
    wyniki po 3 kw widac w cenie - teraz gramy na 4 kw...
  • Re: 24 tys zysku ...bez rewelacji... Autor: ~mario [83.13.51.*]
    qtosiek coś ty narobił sypneleś akcjami ty łobuzie
  • Re: 24 tys zysku ...bez rewelacji... Autor: ~piter18pl [79.163.114.*]
    haha qtosiek uwala kurs :) oj nieładnie :D
  • Re: 24 tys zysku ...bez rewelacji... Autor: ~mario [83.13.51.*]
    potrzebuje na prezenty i sypie :)
  • Re: 24 tys zysku ...bez rewelacji... Autor: ~xxx [83.31.88.*]
    chyba łupizem ze lba..haha
  • Re: 24 tys zysku ...bez rewelacji... Autor: ~Głodna_Hiena [83.21.174.*]
    Spadamy. No i dobrze. Świat jest podły i okrutny :] Dobrałem dzisiaj 1600 akcji po 1,3. Zaraz potem ktoś zerwał 2 x 2k po tyle samo. Jutro może spaść jeszcze bardziej, widzę że pojawili się chętni do oddawania :)
    Jeszcze nie chcą oddawać po 1,26. ZA tydzień może zrzucą po 1,1?

Papier jeść nie woła, oczywiście umoczeni w petro, sado, idmie i innych wynalazkach pewnie mają inne zdanie, szczególnie jak brali na OTP albo inne wynalazki dla hazardzistów no ale taki jest ten okrutny swiat. Hie, hie...
  • Re: 24 tys zysku ...bez rewelacji... Autor: ~kaPuCha [159.205.70.*]
    ...........to jest sztuka... podatków nie płacić............a się bogacić.........poprawne działania.....kryzys należy odpowiednio wykorzystać..........
  • Re: 24 tys zysku ...bez rewelacji... Autor: ~Głodna_Hiena [83.27.225.*]
    Podatek zapłacę, taki w miarę. Cholera, miał być średnioterminowy strzał a wylądowałem w klubie Gollumów. Trudno, papieru nie oddam, jeść nie woła a spółka co by nie powiedzieć fundamenty ma nad zwyczaj solidne. Może ktoś będzie chciał wyjść to jeszcze spadnie? Ostatnio nawet parę k dało się dobrać w przyzwoitej cenie. Za rok może będzie lepiej :)
  • Re: 24 tys zysku ...bez rewelacji... Autor: ~qtosiek [83.31.88.*]
    skazani na shawshang...
  • Re: 24 tys zysku ...bez rewelacji... Autor: ~Głodna_Hiena [83.27.225.*]
    He, he. Spójrz na to z innej strony, gdzieś kapitał trzymać trzeba a lepsza zamrażarka od hie,hie sadowayi, idmu czy innych HYIP systemów.
    Przecież nie zacznę nagle uprawiać buraków cukrowych. Głównie dlatego że rolnictwo jest dla mnie bardziej abstrakcyjne od fizyki kwantowej.
    Nieruchomości też spadają na ryj, ostatnio przeglądając oferty sprzedaży domów trafiłem na kilkanaście ofert z ceną ponizej 2000 złotych za metr. Mówię o dużych, nowo pobudowanych domach, na prowincji ale w bardzo atrakcyjnych lokalizacjach. Starsze domy w stanie do zamieszkania od zaraz są po 700-900 złotych za metr! Fantaści dalej walą dupne ceny w stylu 5000/m2, ale lemingom juz się pod tyłkami zaczyna grzać. Za rok, dwa cena ziemi spadnie o 30-40%, nieruchomości podobnie. Złoto zapewnia utrzymanie wartosci kapitału i warto trzymać jakąś cześć portfela ale bez pzresady - jak ktoś w końcu wykmini jak odzyskiwać drobiny z wody morskiej - a prędzej czy później ktoś to zrobi bedzie kolejny zawias, już chyba lepiej srebro trzymać ale też kwestia ile. Dobra, Mamed wygrał, czas umyć zęby i spać :)
  • Re: 24 tys zysku ...bez rewelacji... Autor: ~qtosiek [79.185.117.*]
    patrze na to z tej strony ze jestem za niedlugo 3 rok i praktycznie drepcze w miejscu... bo co z tego ze mam sporo po 0.9 skoro nie mozna tego spiniezyc w wiekszych ilosciach po obecnej cenie - zreszta po takiej nawet nie mysle by wychodzic...a 3 miechy temu kupilem inna spolke i mam 100% na dzis z ktorek w kazdej chwili mozna wyjsc- a mam zamiar miec duzo wiecej...mam nadzieje ze kiedys za kilka" lat swietlnych" makolab wynagrodzi mi to kilkutysiecznym wzrostem kursu
[x]
MAKOLAB 0,41% 4,90 2025-10-24 15:29:37
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.