DO MODERATORA: Co jest z tym Rankorem, czy zmienił się może Regulamin forum, co jest grane, czy można prosić o reakcję:
IV. 5. [...] W szczególności zabronione jest zamieszczanie wielu powtarzających się wiadomości, których treść jest podobna, obraźliwa lub oczywiście pozbawiona sensu.
IV. 6. Zabrania się umieszczania komentarzy, które:
a. zawierają wulgaryzmy (art. 3 Ustawy z dnia 7 października 1999 r. o języku polskim);
b. propagują alkohol (art. 2 Ustawy z dnia 26 października 1982 r. o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi);
c. propagują środki odurzające, narkotyki (art. 1 Ustawy z dnia 24 kwietnia 1997 r. o przeciwdziałaniu narkomanii);
d. obrażają osoby publiczne (art. 23 Kodeksu cywilnego);
e. obrażają inne narodowości, religie, rasy ludzkie (art. 23 Kodeksu cywilnego oraz art. 194-196 Kodeksu karnego);
f. zawierają informacje obarczające niesprawdzonymi zarzutami inne osoby (art. 23 Kodeksu cywilnego);
g. przyczyniają się do łamania praw autorskich (Ustawa z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych);
h.łamią inne artykuły obowiązującego prawa;
i. wzywają do łamania prawa;
j. propagują przemoc;
k. nawołują do agresji;
l. są bezpośrednimi atakami na innych Użytkowników;
m. zawierają linki do prywatnych stron WWW;
n. zawierają dane osobowe, teleadresowe lub adresy mailowe;
o. służą agitacji politycznej, religijnej lub innej;
p. mają charakter reklamowy lub zmierzają do promowania usług lub towarów;
q. są spamem;
r. nie mają nic wspólnego z komentowanym artykułem;
s. są niestosowne w kontekście informacji o śmierci osoby publicznej bądź prywatnej;
t. są kopią uprzednio zamieszczonego komentarza (opublikowanego w tym samym, czy też innym dziale);
u. naruszają lub zagrażają dobrom osobistym osób trzecich;
v. naruszają powszechnie przyjęte normy moralne i etyczne;
w. zawierają informacje nieprawdziwe.
Dziekuje, dokladnie co mialem na mysli zeby skonczyc z tym skandalem na Forum.
Wszystkie moje posty sa kasowane, wiec bede je powtarzal az nowy Moderator Bankiera zacznie postepowac z zasadami:
Prosze zauwazyc ze wszystkie posty sugerujace ze "swieta trojca" na watkach BOMI to Rankor2, Zenek i Moderator zostaly usuniete bez sladu (nawet nie ma znaku ze ten post zostal usuniety). Jedyna osoba ktora to moze zrobic technicznie to jest Pan Moderator i robi to niezgodnie z Regulaminem (see below).
Napisalem do Zarzadu Bankiera zeby zajeli sie ta sprawa.
To co sie dzieje zakrawa na skandal i narusza wlasny regulamin tego Forum:
Art. 11
"Dlaczego mój post został usunięty?
Posty lub wątki zostają usunięte, gdy są obraźliwe, zawierają wulgaryzmy, dublują wysłane wcześniej wiadomości lub łamią inne postanowienia regulaminu. Wątki mocno odbiegające od zakresu tematycznego są przenoszone na odpowiednie fora tematyczne. Zarejestrowany użytkownik ma możliwość śledzenia wszystkich swoich postów".
Zgodnie z tym 11-tym punktem Regulaminu, Rankor2 i Zenek powinni byc zablokowani, a Ci ktorzy bez obrazy czy wulgaryzmu komentuja ich patologiczne posty nie powinni byc usuwani.
Proponuje zeby wszyscy napisali do Zarzadu Bankiera zeby zajeli sie zachowaniem Rankor2, Zenka i Pana Moderatora, czyli prawdopodobnie Swieta Troja na watkach BOMI
No proszę, a tak pisali, ze nikt mnie czyta, ze ignoruja moje posty, ze "bez odbiru", że szkoda czasu na czytanie moich bzdur... ;-D
I jak tu nie mieć uciechy z takiego fanklubu?... ;-D
Gdybym nie miał racji co do bomi, nie balibyscie się tak mojej opinii o bomi... ;-D
No i kogo tu częsciej wyzywają czy obrazaja? ;-D
Ja piszę o bomi, wy o rankorze... ;-D
No bo im bardziej spada bomi, tym większa w tym wina rankora?... ;-D
Ale ile razy można powtarzać o ubieraniu, a jest to kłamstwo....
Nikt z dużych posiadaczy nie zmniejszył zaangażowania......
A ciagłe pisanie o cenie 16 gr 12 czy 9 gr jest dopuszczalne...?
Tak, jeżeli
jest to wyrażone w opinii, ale nie powtarzanie tego parokrotnie w ciągu sesji....
Spam i zaśmiecanie....
I czy moderator nie widzi ubliżania forumowiczom przez renkora?
Pisanie do mnie przez renkora jako "hehopłaczek' jest obrazliwe....
Czemu moderator na to renkorowi zezwala?
A napisz, bomipłaczku, ile ci twoi "duzi" mają akcji i ile one sa warte... ;-D
Ja wciąz uzasadniam, dlaczego bedzie 0,16 i czemu nizej jest niewykluczone...;-D
A ty wciąz tylko użalasz się na rankora.
Przeczytaj setkę swoich ostatnich postów - o czym one są?...;-D
Jedno wielkie rankoropłaczkowanie... ;-D
Mnie nie przeszkadza, jak wyzywałeś mnie od buraków czy debili, wysyłąłeś do psychiatryka i chocby zniekształcanie mego nicka (ale tym mi podpowiedziałeś zabawę w zmiane twego nicka) ;-D
No i przecież "hehepłaczek" to nazwa z sympatią i wspólczuciem...;-D
Masz bomi... - tak mi przykro ;-D
A to już nie wolno pisać o wynikach za 3Q?
Sam wiesz, ze nie bedą dobre...;-D
Ja tylko podkreslam ich rolę w tym, jak postrzega spółke rynek... ;-D
A ze ty się boisz lub uważasz za straszenie - to twój propblem... ;-D
I hehepodobnych bomiadaśków... ;-D
No i ile ty w kólko to samo piszesz o rankorze?... ;-D
Ile razy pisałeś swe fantazje o pisaniu za kasę i takie tam?.. ;-D
A mnie to nie przeszkadza... ;-D
Dajesz mi ucieche... ;-D
To ty (specjalnie male "t") jestes w panice, my nie, nas stac zeby potencjalnie stracic troche kasy na jednej spolce ale zarobic na innej.
Do tej pory, pomimo kryzysu, mam 172% zysku od 2008 roku.
Cenie powazne komentarze investorow a nie "sour grapes of the LOOSER"
twoje dni obelg sa policzone, wierz mi, Bankier sie ustosuje do twoich obrazliwych i ponizajacych komentarzy
Ja renkor pisząc o tobie, że spamujesz i zaśmiecasz wątek, piszę o fakcie....
Ty pisząc i straszac wynikami za 3 kw piszesz o przyszłości...Masz wglad w księgi?
A nawet jeżeli tak, to czy przed podaniem tych wyników możesz szerzyć wiadomości
o nich? To jest niedopuszczalne...!!!!
Oj, nie bądź taki skromny... ;-D
Gdyby nie ty, pisałbym mniej... ;-D
Ale ty tak miło zachęcasz do pisania... ;-D
I nie mam wgladu w księgi.
Szerzę swoja opinię o spólce.
I tobie nie zabraniam - ile chcesz, jak chcesz i kiedy - pisz, ile mozesz... ;-D
Ale mam szare i umiem z korzystać...;-D
Ty zaś umiesz napisać, ile to bomi miało zysku 2 lata temu... ;-D
I o anti, o ursusie, o almie... ;-D
I użalać się na rankora... ;-D
Stwórz własną trójcę. ;-D
Bądź ojecem załozycielem i dyrektorem... ;-D
Ty, hehepłaczek i dobierz sobie kogos...;-D
Chetnych nie brakuje... ;-D
A może nawet i więcej niż trójca (nieświęta) was bedzie... ;-D
Zapytałem, czemu nie można nazwać renkora RENKOBURAKIEM, skoro on bezkarnie przezywa mnie hehopłaczkiem?
No i moder mój post skasował...
Czyżby potwierdzał tym, iz moder = renkor?
A kto ciebie upoważnił, bys pisał w imieniu wszystkich pomiinwestorów?... ;-D
Ja nie mam bomi, wiec nie ja panikuje i robię za skarżypytę, bo masz probloem z moimi postami... ;-D
I masz zysk na bomi od 2008?... ;-D
Napisz jakie leki bierzesz na tak dobre samopoczucie...;-D
Moje posty sa obraźliwe?
To jak nazwać twoje?... ;-D
Wlasnie przeczytalem twoj post po raz pierwszy od chyba 200-stu, bo masz biegunke jesli chodzi o watki BOMI.
Nie stracilem, nie zarobilem, bo nie sprzedalem malego pakietu BOMI (<1% w moim portfelu).
Jesli chodzi o leki, to nie biore zadnych za wyjatkiem 50mg Aspiryny, ale jako lekarz, jestem przeswiadczony ze ty potrzebyjesz mnostwo, proponuje Citalopram albo Aminotryptoline, pomaga w stanach depresji bo podnosi poziom serotoniny w mozgu.
PS. Znam dobrego psychiatre w Warszawie, z pewnoscia cie uleczy z tej paranoi.
No proszę, a jednak czytasz... ;-D
Jesteś lekarz?... Ale jaja... ;-D
Teraz toś mnie rozbawił, aż parsknąłem... ;-D
Niechcwal lekami, jakie bierzesz... ;-D
A serotoniną są dla mnie twe posty... ;-D
Tego lekarza polecasz, bo ci pomógł?
Czy moze chcesz mi go wrednie polecić jako największemu wrogowi, bo jednak ci nie pomógł?... ;-D
Witam Rankor2=Zenek,
Zdemaskowales sie!
Rowniez udowodniles ze jestes zaaaa prymitywny albo za choooory zeby znowu z toba polemizowac albo nawet czytac twoje obelgi i bzdury.
Chyba jasno napisalem ze jestem lekarzem, ale ty z obsesja maniaka probujesz to osmieszyc. Radze zebys docenial lekarzy i ich nie obrazal, bo oni ci pomoga kiedy sie calkowicie zalamiesz psychicznie.
Nie wiem co jest twoim zawodem? ale nie wierze zebys sie przyznal, bo pewnie sie tego wstydzisz (anonimowy naganiacz na forum), ? prawda
Zenek, czy Rankor2 to wszystko jedno,
odsylam cie do link:
http://www.netdoctor.co.uk/depression/medicines/amitriptyline.html
Wlasnie tak sie nazywa i polecam dla twojego stanu psychicznego.
A niby gdzie ja pomyliłem swój nick?
Może ty, niby lekarzu, podwójnie dzis zażyłeś swe leki? ;-D
No i dwoi ci się... ;-D
Aloe wole byc przez ciebie utozsamiany z zenkiem lub nazywany chorym niz byc tak zdrowym jak ty... ;-D
A onie wyśmiewam lekarzy, tylko ciebie udającego lekarza... ;-D
Pacjentów mylisz, nazwy leku napisac nie umiesz i posty, których niby nie czytasz, doprowadzają cię do pasji... ;-D
Ale powrotu do zdrowia ci zyczę.
Bedzie ci potrzebne, bo masz bomi... ;-D
Tak mi przykro... ;-D
zal mi ciebie, twoje argumenty i obelgi sa bardzo prymitywne i typowe dla kogos kto prawdopodobnie cierpi na ponizsze schorzenie
oto linki:
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmedhealth/PMH0001934/
jesli masz klopoty z angielskim, to z przyjemnosci ci przetlumacze.
tak mi przykro, ze demostrujesz nastepny objaw tego schorzenia, t.j. projections.
Ile razy trzeba ci powtarzac ze jestem lekarzem a nie pacjentem, a ty powtarzasz z uporem osoby paranoidalnej to samo (podobnie jak 1000-ce postow o BOMI). Juz ci chyba powiedzialem ze jedynym lekiem jaki biore to 50mg aspiryny!
Chyba na tym zakonczymy bo i tak nic nie przechodzi do twojej swiadomosci.
PS. Jak wiesz napisalem do Zarzadu Bankiera zeby zablokowali twoje obsesyjno-paranoidalne posty obrazajace i kpiace z akcenarjuszy BOMI, i to jest tylko sprawa czasu.
Thank you for showing all your symptoms of almost certain psychological disturbance.
Mam nadzieje ze to pomoze innym uczestnikom Forum zrozumiec jak odbierac twoje posty.
Dobrze ze zauwazyles blad w spellingu, tzn. ze wiesz o czym mowilem, to byl taki maly "hak" zebys sie wykazal znajomoscia lekow ktore bierzesz albo brales.
Dla twojej wiadomosci, porownaj sobie objawy twojego i rankora2 zachowania z tym linkiem:
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmedhealth/PMH0001934/
dlaczego komentujesz posty do Rankor2, juz ci sie wszystko pomylilo i nie wiesz czy jestes Zenek czy Rankor2.
A co do moich kwalifikacji to rzeczywiscie masz racje, nie jestem prostym lekarzem, ale Senior Lecturer/Associate Professor. A ty kim jestes? moze wymienimy nasze strony na Google?