wkurzony ty sie chyba ze swoim ojcem kapiesz w wannie skoro jestes tak negatywnie nastawiony do swiata :) jestes pieniacz bo twoich wpisow jest co nie miara na tym profilu :))))
Dnia 2012-10-24 o godz. 08:26 ~jhjfh napisał(a):
> wkurzony ty sie chyba ze swoim ojcem kapiesz w wannie skoro
> jestes tak negatywnie nastawiony do swiata :) jestes
> pieniacz bo twoich wpisow jest co nie miara na tym profilu
> :))))
nie wiem ,czy rozumiesz kod 2xx już niebawem ,bo prezes karney niestety ale jest naciągaczem na co są dowody medialne, gdzie jego wypowiedzi rozmijają się z rzeczywistością ,przykład ,,będę musiał podać w piątek do publicznej wiadomości kto będzie inwestorem strategicznym,, Słyszałeś juś kto to jest?Takich przyukładów przez ostatnie 2 miesiące można mnożyć,czyli nagonka i nic więcej.
Dnia 2012-10-24 o godz. 08:32 ~zenek napisał(a):
> Kupią tk, nie kupią tk co za różnica. Firma zachowa
> kapitał. Są zyski i to jest "namber łan"!
>
Pozdrawiam
fakt ............możemy wrócić na bicie szczytów ale w przyszłym roku ale teraz mocna korekta
Dnia 2012-10-24 o godz. 08:37 ~wkurzony napisał(a):
> Dnia 2012-10-24 o godz. 08:32 ~zenek napisał(a):
>
> Kupią tk, nie kupią tk co za różnica. Firma zachowa
> > kapitał. Są zyski i to jest "namber
> łan"!
>
Pozdrawiam
fakt
> ............możemy wrócić na bicie szczytów ale w przyszłym
> roku ale teraz mocna korekta
Panie "wkurzony", jak się za niedługo skończy wywalanie to jedziemy wyżej.
Widać, że nie wszyscy mają ochotę rozstać się z akcjami.
a ja uparcie ci potarzam ze predzej 8xx zobaczysz niz swoje 2xx caly czas kurs jest blokowany automatem typu 111 tzw cisza przed wybiciem dlatego tak naganiasz coraz bardziej nachalnie na spadki bo wiesz kto ci placi i ile musisz dla niego zebrac papierku jak to sie mowi ruch.......ac to my ale nie nas panie wkurzony
Kolego edek, obserwuję posty wkurzonego od dłuższego czasu i stwierdzam, że on albo sobie robi jaja albo to jest chory człowiek, który z przyczyn tylko znanych sobie i psychiatrom uporczywie zniechęca do tej spółki, tłumacząc, że stara się chronić portfele innych inwestorów przed stratami. Przy tym nie sposób go obrazić, wszystko spływa po nim jak po kaczce. Zero merytoryki, zero analizy technicznej, tylko głupawe posty w stylu " jutro rzeź, czekamy na kod 2xx, prezes oszukuje inwestorów " itd. To już staje się nieznośne i prowokuje do wymiotów. Apeluję - nie odpowiadać na jego posty
przepraszam ale ,czy ja kogoś obraziłem na forum -nie!!!
gdybyś uważnie czytał ,co pisze ,to wiedział byś ,że kurs jest już ponad złotówkę niżej ,a odrobienie tego na gpw -hmm cała masa czasu
pisałem tez żeby wchodzić w KGHM przy 130 zł tak więc oszczędź sobie obrażania mnie
Oczywiście nikogo nie obrażasz,ale wk....wiasz .Jeżeli jesteś taki mądry to oprócz Hawe gdzie wróżysz spadki ,to przedstaw które spółki typujesz na wzrosty.Z góry dziękuję i pozdrawiam
proszę o więcej informacji na temat tego automatu 111, ponieważ obserwuję od kilku dni owy walor i fakt pojawia się nieznośnie na zmianę z 11... ponadto jeżeli przeanalizować wolumen K i S to ewidentnie widać iż podaż znikła i jest typowe utrzymanie obrotu na papierze no chyba że głupoty opowiadam ? poświęce się dla informacji i proszę o odp na maxadi3@o2.pl
szczerze dziękuję i pozdrawiam
stary po prostu animator na zlecenie spolki reguluje jej wartosc i obrot przy jednoczesnym zbieraniu akcji lub wywalaniu ich w zaleznosci od decyzji spolki dlatego te automaty uruchamiaja sie w zaleznosci od obrotu 111 maly obrot 1111 wiekszy obrot i blokowanie kursu w celu zebrania np akcji do tego dochadza platni naganiacze typu wkurzony co pomaga niektorych wyploszyc i cala filozofia wiec warto grac na dluzszy okres moze sie mniej zarobi ale pewniej ja mam taka zasade ze ide pod prad wywalaja spoko usrednic walor i przeczekac pozdrawiam
dzięki Panie EDEK :), zawsze kilka słów wyjaśnienia się w przyszłości przyda. Jeżeli miałbyś ochotę nawoiązać kontakt w celu wymiany informacji to email znasz, .. często czytam forum ale 90% wpisów to jakieś bzdety a ludzie jakby debilami byli... często guzik wiedzą a jeden przez drugiego z fusów wróżą itd.. sam wiesz .Poprostu szukam dobrego kontaktu i solidnego wsparcia.
Pozdrawiam
szkoda wkurzony ze ciebie wczoraj tutaj nie bylo widac slabo sie starasz i szef cie skarcil mocno kleczales pod stolem szefa????????? czy bola cie posladki za kare i glupote?????
tylko popatrz na obroty przy wzrostach sa o wiele wieksze a przy spadkach mizerne nie maja juz powoli dawcow nawe ploszenie nie pomaga i z ukrytego zbieraja czyli czas na piwko przy piatku mam nadzieie je ze 4 obronimy