Wczoraj szerkoi rynek stanął przed trudnym wyzwaniem, co dalej. Czy powró w dół czy też pokonanie granicy wydającej się nie do pokonania od dawna. Złe wieści z USA oraz UE doprowadziły do spadków. Kto wygra, byk czy niedźwiedź - nikt nie wie dziś. Biorąc pod uwagę dodruk kasy w USA oraz wybory powinno iść w górę, ale z drugiej strony tam już wskaźniki są gorące. Niedługo grudzień i trzeba wyniki poprawiać. zatem według mnie czeka nas szybka korekta w najbliższych dniach. Później przed wyborami jazda w górę i tak do stycznia. Pytanie co z HAVE? to dobra spółka i z perspktywą wzrostu.Czy czekać na niższy kurs - zależy kiedy będzie info i jakiej treści. Można ryzykować i sprzedać, ale można nie zdążyć odkupić. Ja to tak widzę ale sam nie wiem co zrobić aby wygrać w krótkim czasie. W długim wszstko jest nisko i według mnie przyszły rok doprowadzi do zwyżek, no chyba żeby spadło.)
zapomnijcie tu o wzrostach ,bo będzie znacznie niżej,a złożyło się na to wiele argumentów w tym niewiarygodność prezesa szkoda bo wydawało się ,ze facet znacząco się różnie od wielu innych giełdowych prezesów ale niestety ostatni czas pokazał,że to krętacz
tak .tak szczęka mi opada już tak od poziomu 5 zł jak słucham optymistów piszących o
biciach szczytów ,a tu niestety lipa!!!
a będzie 2 xx już wktótce i i tak będą pisać ,że jakiś tam wkurzony nic nie wie,a pisałem kupować KGHM-pisałem...
nie opadnie ci szczeka tylko najnormalniej wypadna ci zeby i bedzie potrzebny pampers,wmawiaj sobie te swoje wypociny to ci sie zwieracze do konca zycia nie zamkna
Dnia 2012-10-20 o godz. 18:49 ~mazik88888 napisał(a):
> nie opadnie ci szczeka tylko najnormalniej wypadna ci zeby
> i bedzie potrzebny pampers,wmawiaj sobie te swoje wypociny
> to ci sie zwieracze do konca zycia nie zamkna
jesteś żałosny i pewnie jeszcze biedniejszy choć dopiero musisz tego doświadczyć w przyszłym tygodniu-powodzenia w ,,złoty biznes ,,hawe