• ja już nic nie rozumiem/znowu walne 14.11.2012 Autor: ~xyz [89.74.98.*]
    j.w
  • Re: ja już nic nie rozumiem/znowu walne 14.11.2012 Autor: ~procka [83.7.121.*]
    A co to rozumiec - przesunęli Walne, a dzisiaj prawdopodobnie IDM kupował akcje, żeby móc je zgłosic na NWZA. Gdyby został termin 30.10 IDM by nie miał nic do gadania. To sugeruje, że jednak się w jakimż sensie dogadali, chociaż dalej pozostaje zagadka z dwoma wariantami uchwał.
  • Re: ja już nic nie rozumiem/znowu walne 14.11.2012 Autor: ~xyz [89.74.98.*]
    czyli dalej albo albo
  • Re: ja już nic nie rozumiem/znowu walne 14.11.2012 Autor: ~bogaty [81.190.142.*]
    Kto miał zebrać- zebrał. Od poniedziałku pewnie znów stagnacja, a co za tym idzie zjawi się nasz nieoceniony kopenhaga. Miłego weekendu akcjonariuszom życzę !
  • Re: ja już nic nie rozumiem/znowu walne 14.11.2012 Autor: ~procka [83.4.188.*]
    Mnie bardziej ciekawi, czy kurs się osunie do 0,19 / 0,20 czy może, skoro IDM zebrał, to już niżej nie będzie...

Zastanawia mnie też to, że NWZA nie jest przesunięte, ale obowiązują nadal oba terminy - na stronie IGR nie zastąpili starego nowym, tylko dołożyli nowe.

Rozumiem, czemu termin listopadowy im pasuje, ale co z tym październikowym skoro ogłoszenie nadal ważne - spotkają się w niepełnym składzie i stwierdzą, że ważny jest ten drugi termin? Po kiego takie manewry zamiast od razu wyznaczyc listopadową datę ?
    Źle mi się myśli po całym tygodniu...;) Głowa pęka, dobrze, że weekend :)
    Pozdr.
  • Re: ja już nic nie rozumiem/znowu walne 14.11.2012 Autor: ~zbycho- [79.191.201.*]
    PROCKA

Czasami to nie mogę zrozumieć i pojąc JAK POTRAFICIE BYC TAK ODDANI IGROUPOWI
    Bardzowa zadroszcze waszego optimizmu ,wiary że juz ,już---czego mi brakuje na INTAKUSIE

Tu ja wódz puści bąka --to echo wywołuję DWA ODGŁOSY tak jak z ty NWZA

I MACIE 2 WALNE
  • Re: ja już nic nie rozumiem/znowu walne 14.11.2012 Autor: ~procka [83.4.188.*]
    Dobre spostrzeżenie:) - 2 skutki, 2 Walne, 2 koncepcje, nawet 2 rozwiązania: będzie 1. dobrze albo 2. źle :)

A co do oddania IGR - to nie kwestia oddania, uroiło mi się w głowie (nie z sufitu, raczej z obserwacji i jakiejś tam mojej skromnej analizy), że coś z tego będzie - i jak na razie pomimo wichrów, burz i jednoczesnej flauty (taki paradoks) mój wariant jeszcze sensu nie stracił, więc się go na razie trzymam i tyle.
    Nie wiem jakie są motywy innych...
  • Re: ja juĹź nic nie rozumiem/znowu walne 14.11.2012 Autor: ~Agent [194.63.135.*]
    Dwie koncepcje , dobry i zly policjant... Dobrze nas rzgrywaja , dobra perswazja... W zaradxie macie psycho
  • Re: ja juĹź nic nie rozumiem/znowu walne 14.11.2012 Autor: ~kosa [195.26.74.*]
    Dnia 2012-10-20 o godz. 00:00 ~Agent napisał(a):
    > Dwie koncepcje , dobry i zly policjant... Dobrze nas
    > rzgrywaja , dobra perswazja... W zaradxie macie psycho

nie pij więcej frustracie :)
  • Re: ja juĹź nic nie rozumiem/znowu walne 14.11.2012 Autor: ~agent_orange [194.63.135.*]
    już macie tylko jeden argument AD PERSONAM, bo merytorycznie nie potraficie obronić tego szitu.

TERAZ DO KOSY, anonimowego papierowego tygrysa: nie musisz obrażać ludzi i walić ad personam, bo akurat nie jestem pijakiem co sugerujesz i nigdy nie piłem z taką piz*dą jak ty więc skąd niby wiesz że piję? bo wydziobałem posta ze smartphona? sayonara i życzę wzrostów... jak zwykle POTĘŻNYCH.

P.s.
    przypomnę się po walnym jak uchwalą emisję po 10gr.
  • Re: ja już nic nie rozumiem/znowu walne 14.11.2012 Autor: ~bogaty [81.190.142.*]
    procka, tu nic się nie dzieje przypadkowo. To są zawodowi manipulatorzy. Obrałaś strategię i się jej trzymaj, przynajmniej ja tak robię. A jakąś częścią można sobie pograć- zawsze to miło zgarnąć parę stówek.
  • Re: ja już nic nie rozumiem/znowu walne 14.11.2012 Autor: lechm2 [89.238.47.*]
    Witam,
    jeżeli IDM zebrał akcje to na walnym 14.11 będzie przegłosowany wariant 10gr cena nominalna, CR Media będzie głosowało za 32gr, a BCEF i IDM będzie głosowało za 10gr, zostaje jeszcze postać Pana MS, ale jeżeli IDM ma powyżej 4mln akcji to głosy Pana MS nie wiele dadzą.
    Przykre są zagrywki na IGR, ale życie to nie bajka.
    Trzeba tylko czekać na informację na temat wyceny aktyw i jakie aktywa mają wejść.
    Ale wymyśliłeś :)

Twoje wyliczenia nijak nie wychodzą, bo:
    CRM ma 8,6 mln akcji
    BCEF ma 3,1 mln akcji

Żeby było tak jak mówisz, to IDM musiłby zebrac ponad 5,5 mln szt. !
    Wczorajszy wolumen był mniejszy, z czego oczywiste, że nie wszystko kupował IDM, a nawet kupił o wiele mniej, bo nie sądzę aby chcieli przekroczyc 5% - jeżeli jednak tak się stało i przekroczyli próg - wkrótce się dowiemy, bo mają chyba na to 5 dni (albo 3 dni - nie jestem pewna).

Dodatkowo piszesz o Panu S. - jego 1,3 mln szt. daja z CRM aż 10 mln., a to by oznaczało koniecznośc zakupów przez IDM aż 7 mln szt. akcji - to już byłby cud :)

@Bogaty - oczywiście, że trzymam się swojej koncepcji - już to ostatnio pisałam, że jestem (na razie) stała w poglądach = prawie jak krowa :)
  • Re: ja już nic nie rozumiem/znowu walne 14.11.2012 Autor: ~Miro 71 [95.215.194.*]
    Procka ty jesteś Aniołem, tak trzymaj :D
  • Re: ja już nic nie rozumiem/znowu walne 14.11.2012 Autor: ~trefl [83.4.61.*]
    czyli wniosek jest 1... jeżeli IDM nie zgłosi w odpowiednim terminie przekroczenia 5 % ( do 6 dni sesyjnych ), to znaczy że nie przegłosuje 0,10... a chyba tylko im na tym zależy, Teraz w dobie przejęć, fuzji itd, najlepszym rozwiązaniem była by emisja akcji pod konkretnego inwestora strategicznego, czy takie rozmowy IGR prowadzi . ? kiedyś były jakieś rozmowy ale jak na razie nic z tego nie wynikło... coś wiadomo na ten temat ?
  • Re: ja już nic nie rozumiem/znowu walne 14.11.2012 Autor: ~procka [83.4.159.*]
    Jeżeli IDM nie zgłosi przekroczenia, to rzeczywiście na 0,10 nie ma szans (chyba że będzie tak, jak bodajże Lechm2 sugerował, że CRM wbrew logice będzie głosowac przeciwko swoim projektom - ale dla dobra swojego stanu psychicznego załóżmy, że jednak logika zostanie zachowana;) ).

Natomiast jeżeli zgłoszą przekroczenie, to jeszcze nie jest nic przesądzone - muszą nie tylko przekroczyc 5%, ale zgodnie z tym co pisałam powyżej - nawet 15%.
    Ale w taki wariant nie wierzę.

Zresztą nie ma co teoretyzowac - bo nie do końca wiemy, kto za czym jest.
    Przyjmujemy, że CRM i MS są za 0,32, ale po pierwsze wcale tak byc nie musi, a po drugie to chyba nie ma obowiązku rejestrowac wszystkich akcji na WZA, więc jesli maja ustalone konkretne rozwiązanie, to będzie tak, jak chcą.

Nie wiem tylko, po co wtedy te komplikacje - raczej skłaniam się ku wersji, że rzeczywiście są co najmniej 2 obozy i rzeczywiście będzie rozgrywka.
    Trzeba czekac.

A co do inwestora - ja wierzę, że już coś / kogoś mają, ale to oczywiste, że nic oficjalnie nie wiadomo:)
  • Re: ja już nic nie rozumiem/znowu walne 14.11.2012 Autor: ~zajaczek [31.61.131.*]
    nie powiem skąd wiem ale rozmowy z nowym inwestorem są w toku . Bądzcie spokojni. Podtrzymuje ze do konca roku bedą okolice 2pln.
  • Re: ja już nic nie rozumiem/znowu walne 14.11.2012 Autor: ~bochun [94.251.238.*]
    Nie wiem czy doczytaliście do końca :Działając na podstawie art. 385 § 1 Kodeksu spółek handlowych oraz art. 20 ust. 2 Statutu, Nadzwyczajne Walne Zgromadzenie Spółki uchwala, co następuje:
    § 1.
    Nadzwyczajne Walne Zgromadzenie powołuje do składu Rady Nadzorczej Spółki Pana Jana Ryszarda Wojciechowskiego
    § 2.
    Niniejsza uchwała wchodzi w życie z dniem podjęcia.

A więc witamy ponownie na pokładzie pana JRW. Ja osobiście skłaniam się z tezą zajączka . Myślę ze to nie IDM zbierał akcje ,( IDM raczej stopowało kurs , kupno 87299 po 0,24 , za 5 min. sprzedaż 87299 po 0,25 itd ...) lecz ktoś trzeci , i raczej w porozumieniu z kimś kto ma większy pakiet ( M.S ?) . Jak znam JRW to jeszcze do końca roku będzie zmiana prezesa . Ten pan prowadzi podwujną grę .
  • Re: ja już nic nie rozumiem/znowu walne 14.11.2012 Autor: ~CPH [87.50.8.*]
    :-) Ktorego roku 2012. Zaloz sie ze mna o butelke wodki, symbolicznie ze kurs nie wyjdzie poza 100 groszy, to dla twego ulatwoenia,. Kurs nawet 50 groni nie przebije. Marzyciel.
  • Re: ja już nic nie rozumiem/znowu walne 14.11.2012 Autor: ~procka [83.4.159.*]
    @Zajączek - jeśli to prawda, to miło:), tylko że jeżeli oceniasz skok kursu aż na 2 zł, to ten inwestor musi byc baaardzo spektakularny...
    Ale czemu nie, pomarzyc można :)

A Ty Kopenhaga front zmieniłeś ? Skoro dopuszczasz 0,50 a wcześniej raczej o 0,10 pisałeś ;)

:)
  • Re: ja już nic nie rozumiem/znowu walne 14.11.2012 Autor: ~bugs bunny [77.112.41.*]
    Nigdy tu nie pisałem aleZajaczek ma rację to że rozmowy są prowadzone z Inwestorem miałem taka wiadomość od października tamtego roku wszystko jest ok czekamy aha i proszę cph nie komentuj mojego wpisu bo ciebie to już się czytać nawet nie da daruje sobie i zrób to dla mnie
    Potwierdzam ze rozmowy z inwestorem (ami) prowadzone sa od 2008 roku, Jeszcze nie padlo oficjane info, moze juz sie dogadali kto to wie.
    0,50 to marzenie i tyle. Jestem nawet zalozyc sie ze i tego nie bedzie na koniec roku.
    A wywopdy kolesia ze to juz ten moment ze juz dogadali sie tylko nie wiadomo kto z kim i gdzie moze w legionowie na poczcie. Dajacie spokoj z domyslami bo kompromitujecie sie z datami i inmi przepowiedniami. Byl tu tez taki zbycho co teoriami zyl. wszystko bral pod igr, ze bank komus cos pozyczyl i juz bylo ze to dla IGR, ze widzial kilku szejkow na lotnisku ze to pewnie do IGR przylecieli z walizka piniendzy itp. POwodzenia.
  • Re: ja już nic nie rozumiem/znowu walne 14.11.2012 Autor: ~agent_orange [194.63.135.*]
    Kopenhaga, ty nie kracz, bo inwestor może być taki jak ostatnio na Polskim Jadle... gdzie bo 2 dniach okazało się, że inwestor nie odpowiedział na pytanie o legalność pieniędzy i źródło... i rozmowy zostały zawieszone... takie scenariusze są realizowane na bananowej i ta spółka po ostatnich 2 latach wygląda właśnie na taki model. Teraz może ktoś coś merytorycznie napisze, albo niech mnie po prostu opluje anonimowo :)
  • Re: ja już nic nie rozumiem/znowu walne 14.11.2012 Autor: ~ty cph to jakis [95.41.24.*]
    Nie rozumny jesteś jak ktoś pisze żebyś nie komentował kogoś postu?wytłumacz mi którego słowa ,wyrazu bądź zdania nie zrozumiałes "cph proszę nie komentowac mojego postu"a może ty się dowartosciowujesz takimi odpisami ? Jak tak to rozumiem i już teraz możesz odpisywać i komentować tzn że sie dowartosciowujesz
    Kopenhaga, pytam tak z czystej ciekawości, czy jak kurs IGR rośnie, to Ty się cieszysz czy smucisz, odczuwasz satysfakcję czy raczej jesteś wściekły? A może jest Ci to całkiem obojętne ?
    Które z tych uczuc Ci towarzyszyło, jak np. w czwartek urosło o kilka groszy? - pytam dzisiaj, bo w ten dzień kiedy rosło jakoś dziwnie nie popełniłeś ani jednego postu ?

Agent, Twoje wypowiedzi cechuje taka zmiennośc nastrojów (delikatnie mówiąc), że w sumie też jestem ciekawa jaka jest odpowiedź na powyższe pytania do Kopenhagi.

Taki quiz - psychotest ;)
    Jest mi wszystko jedno, nie podniecam sie waszym igr. klikam z nudow i przyzwyczajenia tego forum. Przez ostatnie dni nie mialem czasu bo duzo sie dzialo i mialem troche nerwow. W poniedzialek zalozylem shorta sp500, a rynek poszedl przez trzy dni ostro w gore ( pon-sroda) i zanegowal podwojny szczyt. Troche nerwow bo okres wyborczy a ben podrzuca sporo kasy co miech jak rowniez pozycza na niski .25% a duzy lewar robi swoje i tzreba finasowac. czwartek kolejny pokaz sily z minimalnym spadkiem, ale piatek byl juz kolorowy i mi humor porawil,
    powtorze jestem tu dla rownowagi, waszych i hacerza proterianow piszacych o pociagach itp.
    Dokładnie tak myślałam:) A tą koniecznośc zapewnienia równowagi dyktuje Ci serce = taka wewnętrzna potrzeba ?
    Czy jak większośc będzie na NIE, to Ty nagle zaczniesz wychwalac ?

A tak serio, to za duże emocje widac w Twoich wypowiedziach by było to prawdą.

Jeżeli jednak się mylę, to OK., tylko nadal się dziwię, bo jest tyle milszych form działania - ale w sumie nie mnie to oceniac :)
    jak wiekszosc bedzie na NIE to daremna moja tu obecnosc.
    jakie emocje, tu na igr hehe.Kurs +/- 2 gronie. Adrenalina to jest jak postawisz pol banki a rynek zacznie isc by sprawic ci bol. Uwierz mi adrenalina jest, cisnienie, temperatura nawet kibelek.
    Ale ja nie mówię o emocjach na IGR jako takim (bo tutaj rzeczywiście ich nie ma, choc mam nadzieję że tylko na razie), lecz o emocjach czy też zaangażowaniu jakie wkładasz w swoje posty na temat IGR.
  • Re: ja już nic nie rozumiem/znowu walne 14.11.2012 Autor: ~agent_orange [194.63.135.*]
    ja muszę powiedzieć, że czekam na emocje związane z sadovayą w poniedziałek i napier%dalanką pakietami... będzie disco, disco partisani.
    No właśnie, napisałeś wczoraj coś o 3,40 więc na koniec dnia nawet sobie o Tobie pomyślałam, że szkoda "+" na EPD przepuścic na Sadowaya.
    Ale w sumie nie śledzę tej spółki, więc nie wiem do końca co tam się będzie działo i ile jeszcze spadnie ...
    tak jak pisałem usiadłem na tej spółce jak było 3.40 później kupowałem co 5 gr po 1000 szt... jak widły się otwierały, ostatni duży pakiet wsiorbałem CUDEM na 3.08/10. Średnia obecnie to chyba 3.28. Chcę wywalić na 3.40/50 zainkasować trochę kasy i kupić eko jak będzie dalej spadało. Kupiłem eko jeszcze w piątek i mam na symbolicznym plusie coś jakieś 300 zł do przodu. Nie ukrywam, że liczę na odreagowanie spadków w poniedziałek. Wywalam wszystko i zaczynamy zabawę z EPD jak spadnie niżej - bo że spadnie nie ma wątpliwości. Nie ma na razie kluczowych informacji i są opóźnienia w informowaniu... nie wygląda to dobrze, ale siedzi tam fajna ekipa :)

dodam jeszcze że na sadovaya próbowałem 2 razy i niestety wyszedłem bo nie ma tam zmienności w trakcie sesji. Liczę, że te intensywne spadki będą okazją do podciągnięcia kursu pod dalszą dystrybucję na poziomie przynajmniej 3.50 zobaczymy jak bardzo się mylę. Jakby co wywalam EKO i kupuję pod korek SADO ale musi spaść do 2.80 przynajmniej.
    procka, nie bądź taka surowa dla mnie! gdzie widzisz zmienność nastrojów? zdania o spółce jak nie zmieniłem tak nie zmieniam i obstaję przy swoim, nie kupuję tego w dużej ilości od 3-4 mcy... no i oczywiście cały czas widzę tutaj zgraję naganiaczy tak jak na spółkach patrowicza.

czy jak kurs rośnie to się smucę a czy jak kurs spada to się cieszę? :D

Otóż odpowiadam: jest mi to obojętne, bo nie mam akcji ani nie zamierzam ich kupić... ale bardzo zdziwiłbym się, gdyby kurs wrócił na poziomy 4x i dałoby mi to na pewno dużo do myślenia, ale nie żadne tam emocje. Emocjonowałem się przez ostatni rok do marca kwietnia... maja... Jest tyle bankrutów, że nawet sobie wykasowałem z tablicy kurs IGRa... spadki mnie też nie cieszą. Właściwie mówiąc krótko sam kurs ma tutaj znaczenie poboczne, bo czy będzie -25 czy +25% obecnie nie ma większego znaczenia po spadkach z 4x i 5x gr... i mega super infach o planowanej emisji i obniżeniu nominału :)

Osobiście czekam teraz na potwierdzenie mojego przeczucia, że emisja będzie za 10gr. Obstawiam nawet, że taki scenariusz był od początku [iV kw 2011] rozpatrywany - ponownego obniżenia nominału i emisji.

p.s.
    skromny przypisek do anonimowych zacietrzewionych kundli: teraz możecie mnie opluwać tak jak lubicie :-)
    Ale ja Cie nie osądzam :) Zaobserwowałam - nie wiem czy trafnie - że Twoje posty (np. stopień ich ironii bądź złośliwości - bez urazy) są odzwierciedleniem bieżących powodzeń / niepowodzeń na giełdzie - co w zasadzie nie jest takie dziwne.

A wracając do tematu, to tak tylko próbowałam zrozumiec, bo jakoś ciężko mi logicznie pogodzic sporą intensywnośc pisania na forum jakiejś spółki z jednoczesnym nieposiadaniem jej akcji, a nawet deklarowaną obojętnością w odniesieniu do jej kursu...

Ale w sumie nie muszę rozumiec ;)
    intensywność pisania to akurat straszny banał o którym aż wstyd mówić.

Moje hity bankiera to petrol, bioton już mniej i igroup. Z nielicznymi wyjątkami (sadovaya, poljadlo, energopld) nie udzielam się w spółkach które kupowałem. Samo forum jest dla mnie raczej taką kloaką dla zabicia czasu... gdyby mnie forum emocjonowało, to siedziałbym jak 90% tutaj piszących na parkiecie, money i innych wynalazkach, a na to już nie mam czasu :) Dawno temu siedziałem w usenecie na grupie GPW, jak jeszcze funkcjonowała, ale raczej się nie udzielałem. No i technicznie lepiej się to czytało.........

a igroupa polubiłem no po prostu lubię was jak starych kumpli... nawet tego kopenhagę i jessa jakoś trawię, ale nigdy nie zaakceptuję płatnych naganiaczy którzy pod setką nicków co tydzień piszą tutaj głupoty na zamówienie. Anonimowe kundelki.
  • Coś mi się wydaje żę igrup przebije 30gr Autor: ~witek [81.26.0.*]
    Coś mi się wydaje żę igrup przebije 30gr

i to będzie początek wzrostów
  • Re: Coś mi się wydaje żę igrup przebije 30gr Autor: ~CPH [87.50.8.*]
    od xxx misiecy tobie sie wydaje , tylko niki zmieniasz i w kolo to samo.
    a mi sie wydaje ze nic nie kupisz mimo ze ci sie wydaja wzrosty 20% i wyzsze gdyz wydaje mi sie ze nie chcesz byc bogatym jak piszesz,. wiec mistrzu od wydawania powiedz czy juz nowa bryke zamowilesc, bo mi wydaje sie ze nie.
    druga sprawa optymizm na rynkach opada i wydaje sie ze bedzie troche w dol jazdy ale moje wydawnie nie ma nic wspolnego z twoim wydawaniem sie od moze 2-3 lat. MOze tobie i innym podobnym wydaje sie ze to super IT technologiczna spolka a mi sie wydaje ze nie. Jak na otwarciu kupisz 200 k akcji ( wkoncu bedzie 30 gr jak piszesz to uwierze w twoj instynkt inwestycyjny i sam kupie) a ty przy okazji bedziesz zarobiony, moze wydawac ci sie ze ja od ciebie to kupie.
  • Re: Coś mi się wydaje żę igrup przebije 30gr Autor: ~trefl [83.27.100.*]
    to jest możliwe, nawet prawdopodobne, ale warunkiem jest pojawienie się inwestora strat, branżowego ...JWR zabiegał o niego, ale nie było konkretów, teraz wraca do RN spółki.... Czwartkowy obrót był największy od dłuższego czasu, i to na wzroście..kilka dni wcześniej też były zakupy i potem kosmetyczne spadki....wg mnie zaczyna się jakaś gra, tylko pod co ? oto jest pytanie... w piątek w zasadzie nic się nie działo, nie było realizacji zysków po wzrostach, obroty znikome. 2 terminy NWZA to też dziwna sprawa... najbliższe dni dadzą odpowiedź czy to coś poważnego czy nie, pozdrawiam
  • Re: ja już nic nie rozumiem/znowu walne 14.11.2012 Autor: ~chłopek roztropek [95.215.194.*]
    Średnio inteligentny orangutan po przeczytaniu postów kopenhagi i agenta zrozumie ,że traktują to forum jako swego rodzaju terapie po niepowodzeniach i wtopach na innych spółkach. kopenhaga otwarcie to napisał. W agencie aż wrze jego frustracja. Pisanie o kundlach i inne epitety tylko to potwierdzają. Biedni :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))>>>>
    o, mamy kolejnego psychologa internetowego. Kolego, ja mam wg forumowiczów znających zapewne stan mojego konta takie gigantyczne straty, że minus to mało, a już pewnie nawet telewizor mi wynieśli i chodzę w dziurawych skarpetkach...

co do kundli, to kundelki dobrze wiedzą o kim piszę... są to polskie kundelki, które jak tylko mogą to dop**dalają ad personam (bo żadnego innego argumentu nie potrafią wykrzesać z małych rozumków) i cieszą się jak tylko ktoś ma stratę - taka polska zawiść. :)

dodam, że polskie kundelki są wszędzie... nie mówią wam dzień dobry jak ich mijacie codziennie, albo dziwią się że mówicie im dzień dobry, rysują wam lakier na samochodzie, bo macie nowy... wyprowadzają wam pieska na wasz trawnik, żeby nie nasrał na ich podjeździe itp. znacie to przecież, na forum pełno tego anonimowego badziewia.

do miłego
  • Re: ja już nic nie rozumiem/znowu walne 14.11.2012 Autor: ~zino [31.62.73.*]
    Kolega agaent ubzdurał sobie że jak pojawi sie o nim negatywny post to jest to jedna osoba a reszta podziela jego zdanie,ciekawe dlaczeo wydaje mu sie ze nie jest anonimowy,to już wielka farsa
    ????????

jaka jedna osoba? przecież mnie tutaj nienawidzi 90%.

kolejna rzecz: czytaj ze zrozumieniem, że wszyscy jesteśmy anonimowi to BANAŁ. Problem w tym, że niektórzy z was z tej anonimowości korzystają i czują się wolni do opluwania innych przy zerowej merytoryce i do tego piłem. Widzisz NIEMAŁĄ różnicę? To proste, nawet taka była akcja ostatnio o anonimowym chamstwie w internecie i opluwaniu ludzi przez polaczków.
  • Re: ja już nic nie rozumiem/znowu walne 14.11.2012 Autor: ~zino [31.61.198.*]
    kolega agent sam jest anonimowy i opłuwał innych wyzywajac od debili
    api, ty to jesteś uparty. Podaj adres, prześlę ci kwiaty i flaszkę, żebyś tak nie przeżywał. Kwiaty dasz babie, pewnie się ucieszy, a z flaszką zrobisz co się podoba.
  • Re: ja już nic nie rozumiem/znowu walne 14.11.2012 Autor: ~zino [31.62.74.*]
    Kolega agent to ma chyba jakies zwidy
    podaj adres, nie udawaj, że jesteś bezdomny. Chyba że mieszkasz w akademiku, to flaszkę odbierzesz na recepcji.
  • Re: ja już nic nie rozumiem/znowu walne 14.11.2012 Autor: ~zino [31.61.205.*]
    Kolego,obrazasz ludzi wyzywając od płatnych kundelków wykorzystując swoja, nie biorac pod uwagę że ktos może miec inne zdanie niz ty i jeszcze masz pretensje,widzę ze dalsza polemika nie ma sensu
  • ========== PRZEPROSINY ============== Autor: ~agent_orange [194.63.135.*]
    oficjalnie przepraszam jeśli kogoś uraziłem nazywając tutaj piszących naganiaczy płatnymi debilami. Przepraszam, Agent
  • Re: ========== PRZEPROSINY ============== Autor: ~chłopek roztropek [95.215.194.*]
    Twoje przeprosiny są w stylu kurskiego,macierewicza i kaczora . Fałszywe.
  • Re: ========== PRZEPROSINY ============== Autor: ~agent_orange [194.63.135.*]
    rozumiem, że tylko publiczne odcięcie sobie fiuta sprawiłoby ci radość?
[x]
WINVEST 1,12% 0,04 2025-07-17 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.