Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Coś mi się wydaje żę igrup przebije 30gr

od xxx misiecy tobie sie wydaje , tylko niki zmieniasz i w kolo to samo.
a mi sie wydaje ze nic nie kupisz mimo ze ci sie wydaja wzrosty 20% i wyzsze gdyz wydaje mi sie ze nie chcesz byc bogatym jak piszesz,. wiec mistrzu od wydawania powiedz czy juz nowa bryke zamowilesc, bo mi wydaje sie ze nie.
druga sprawa optymizm na rynkach opada i wydaje sie ze bedzie troche w dol jazdy ale moje wydawnie nie ma nic wspolnego z twoim wydawaniem sie od moze 2-3 lat. MOze tobie i innym podobnym wydaje sie ze to super IT technologiczna spolka a mi sie wydaje ze nie. Jak na otwarciu kupisz 200 k akcji ( wkoncu bedzie 30 gr jak piszesz to uwierze w twoj instynkt inwestycyjny i sam kupie) a ty przy okazji bedziesz zarobiony, moze wydawac ci sie ze ja od ciebie to kupie.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
WINVEST 1,12% 0,04 2025-07-17 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.