TO CO PISZĘ OD WIELU MIESIĘCY SPRAWDZA SIĘ, A TOBIE NIE,PODEJRZEWAM ŻE JESTEŚ Z RODZINY PREZESA LUB PRZYNAJMNIEJ JEGO PRACOWNIKIEM I ŻĄDAM ŻEBYŚ NIE PISAŁ BZDUR W OBRONIE TEGO GNOJOWISKA,POZDR
panowie!!!! skąd u was tyle jadu.Proszę pamiętac o jednym .Swiat dlatego jest piękny że składa sie z różnych ludzi i ich zachowań a więc są madrzy i głupi zdrowi i chorzy tak jak jest dzień i noc.cz chcielibyście żyć tylko w nocy ja na spicbergenie wytrzymałem tylko 2 miesiące(kontrakt byl na rok) popatrzcie sie na swoje kobiety -jeden lubi grubsze drugi chude jeden blondynki drugi czarne i dlatego jest za oknem pięknie co by było jak byli byście jednakowi(tragedia) dlatego tez wpisy robia ludzie prości i wykształceni fachowcy każdy inaczej to widzi mnie np. denerwuje jako fachowca w psychiatri jak sie wyzywacie od baranów,głupków bo nawet głupcy i ignoranci mają swoje zdanie i trzeba ich w cierpliwości wysłuchać (cytat z desideraty) wpisać słowo desiderata w google i przeczytać radzę wszystkim ----stara zasada nie zmieniać świata trzeba zmieniać siebie świat jest taki jaki być powinien z szacunkiem prof.dr hab................. nauk medycznych czekam na wasze opinie czy mam troche racji
masz dużo racji, ale miejsce takich kundli jak egzorcysta jest w budzie i niestety tam trzeba go zapędzić gdy ujada cały czas bez sensu, albo założyć zatyczki do uszu....
kolega stracił trochę na CMX jak my wszyscy, tyle że bardziej zły od innych jest. narzekanie nic nie pomoże, trzeba zaciśnąć zęby i czekać na wzrosty. raport jest lepszy niż przypuszczałem:)