czekaja nas w najblizszej przyszlosci same pozytywy...,po pierwsze zadziala mlyn po drugie delegacja ZWG byla w Kanadzie wraz z Kghm-em, na darmo tam nie jechali, pewnie poza spijaniem syropu klonowego podpisali jakies kontrakty albo wspolprace, rakieta moze odpalic w kazdej chwili, papier sie klasycznie skorekcil, nie gwaltownie w jedna sesje tylko ładnie pare dobrych dni, to wrozy kolejne szczyty i to szybciutko:) Brac bo dla wszystkich nie starczy:)
Mi wychodzi z AT ze kurs dotarl do wsparcia a trend jest nadal zachowany, obroty i przebieg sesji tez jak na razie niczego zlego nie wroza a zblizaja sie kolejne informacje ze spolki ktore pewnie znow beda pozytywne
korekta sie zakonczy w okolicach 3,50, jezeli to tylko korekta..... 50 proc zniesienia ostatniej fali,linia dlugoterminowego trendu wzrostowego, im szybciej tym lepiej....... pozdrawiam (jestem posiadaczem od 2,28)
Korekta się skończy jak (nie)normalny wysra wszystkie akcje ze strachu i zgłosi sprawę do prokuratury że zarząd, animator i wszyscy święci to złodzieje i kombinatorzy.
u mnie tez we wsi gadaja ze juz po korekcie, przeciez to zdrowa spolka z niezlymi perspektywami, niedlugo kolejne info o mlynie i lecimy w gore - gram od 0.7 nie przejmujac sie spadkami na rynku - tutaj kupujac inwestuje sie w wartosc a nie ploty!
i slowo stalo sie czynem...:)jak ktos zarobil dzieki mnie, prosze o podziekowania:), jak narazie wszystkie podbitki przewidzialem, takze sam sobie sie dziwie:), teraz dwie trzy sesje i mamy 6zl
przypominam , ze zapowiadali odpalenie mlyna w pazdzierniku do masowego uzytku...,takze same pozytywy przed nami i kazde info wyniesie teraz kursik wysoko, narazie mamy wyczekiwanie ale nizej juz nie bedzie, tak wiec zegar tika...:)
cierpliwi beda nagrodzeni...,spolka jest niesamowicie perspektywiczna jak rynek dowie sie o kontraktach z Kanady plus wzrost przychodow z tytulu mlyna to 10 zeta mamy migiem, takze teraz mamy okazje do tanich zakupow a do konca roku napewno naplyna ciekawe newsy i mamy grubo ponad 100% zysku, jak na GPW i pare mcy to chyba niezle, a kursik ugruntowal sie na poziomie 4-5 zl i czekamy na info tylko cierpliwosc!!!