Prezes w wywiadzie mówił, że mają zamiar się przenieść jak ich pozycja będzie jeszcze mocniejsza. Mówił tez, że są w trakcie wybierania biura maklerskiego.
Ja to kupiłem z myślą o wzrostach,a nie spadkach po dobrych wiadomościach.Ale widzę,że tu sami naganiacze na spadki - tak więc nie zmienię zdania ,że to jest dobra spółka! Żadna dobra spółka nie spada po dobrych podwyższonych prognozach zysku z 5,37 na 4,57! Tu jest normalne bagno!!!
No korekta się należała po takich wzrostach to normalne, ale dokładnie tak jak piszesz spadek duży przy małych obrotach. Sspółka dobrze zarządzana, młynek się testuję, a jak zadziała w przemyśle to wartość akcji dwucyfrowa. Ale to temat dla cierpliwych.
UWAGA NA NAGANIACZA O NICKU NORMALNY I REAL - | ~REAL [95.160.164.*] PORÓWNAJCIE ADRESY IP TO JEDNA I TA SAMA OSOBA, KTÓRA CAŁY CZAS NAGANIA NA SPADKI
normalny ja już się postaram, aby zapis " Zgodnie z art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi (Dz. U. Nr 183, poz. 1538 z późn. zm.) - dalej ,,Ustawie o obrocie" - zakazana jest manipulacja instrumentem finansowym, którą stanowi, m.in. rozpowszechnianie za pomocą środków masowego przekazu, w tym Internetu, lub inny sposób fałszywych lub nierzetelnych informacji albo pogłosek, które wprowadzają lub mogą wprowadzić w błąd w zakresie instrumentów finansowych, jeśli osoba rozpowszechniająca takie informacje wiedziała lub przy dołożeniu należytej staranności mogła się dowiedzieć, że są to informacje nieprawdziwe lub wprowadzające w błąd. Na każdego, kto dokonuje manipulacji w ww. sposób, Komisja Nadzoru Finansowego, na podstawie art. 172 Ustawy o obrocie może nałożyć karę pieniężną w wysokości 200.000 zł lub karę pieniężną do wysokości dziesięciokrotności uzyskanej korzyści majątkowej albo obie te kary łącznie."
Możesz mnie pocałować - wiesz gdzie naganiaczu spekulancie zas..ny. Co to nie widać co tu się wyrabia! Nie ma normalnej spółki - tylko wszędzie koorwa i złodziej.Te artykuły to możesz sobie przedstawić , bo mnie to nie dotyczą .Tak jak się podaje jestem realistą i normalnym akcjonariuszem, który myśli,że jest jakaś uczciwość . Ale jej nie ma od czasów , gdy rządzi PO.
spokojnie chlopaki,wrzuccie na luz ekoexport tez zaliczal spadki po drodze. wygrali cierpliwi.
tu bedzie tak samo. w okolicach 3.50 podwajam inwestycje. dobra spolka zawsze sie obroni.... pozdrawiam
Z waszych wpisów widac , ze kierujecie się opiniami z forum kupując akcje. Jak można opierac się na bzdetach i wypocinach inwestując swoje pieniądze .
Tylu frustratów w jednym miejscu to coś tu nie gra .
Popatrz jeden z drugim na wykres .
Korekta ktoś uznał że ma dosyc zarobku sprzedał , a Ci płaczą lamentują i obwiniają wszystkich dookoła .
Giełda uczy pokory , kto tego nie wie pisze bzdety .