• dla leniwych :) Autor: stripebass [83.238.10.*]
    Miasto México_

America Movil Europe BV, narzędziem inwestycyjnym Slim, zakończyła umowę nabycia Pecik działań Privatstiftung, jak to podano w czerwcu.
    . .

Meksykański miliarder Carlos Slim zamknęła transakcję zakupu 16% Telekom Austria Inwestorowi Ronny Pecik poinformował austriacką grupę.

Oświadczeniu, że w wyniku nabycia matrycy Mexican America Movil, bezpośrednio i pośrednio kontroluje 22,76% udziałów w Telekom Austria AG.

News jest po spadku o 6% akcji Telekom, po tym jak firma ogłosiła w poniedziałek, że nie planuje się wyciąć dywidendę w 2012 i 2013 mają być skuteczne.

Meksykański biznesmen zwiększył imperium w telekomunikacji, a zwłaszcza mobilne. W rynku Ameryki Łacińskiej, ma silną pozycję w Europie i zyskał grunt z zakupem akcji w holenderskim KPN, Telekom Austria, i pokazuje zainteresowanie polskim Hawe.
    . .

Dojrzałe / The Economist
  • Re: dla leniwych :) Autor: ~dybuk [46.182.98.*]
    odstaw ten translator
  • Re: dla leniwych :) Autor: ~ddd [77.253.68.*]
    NA HAWE ON NASIKA CZŁOWIEKU
    ARTYKUŁY PŁATNE I KTOŚ OD 3,8 DO 4,9 WYSZEDŁ Z MILIONÓW AKCJI BO GDYBY NIE ONE TO KURS BYŁBY WE DU...IE
  • Re: dla leniwych :) Autor: stripebass [83.238.10.*]
    kazdy ma swoja wlasna teorie. ja cierpliwie czekam. na BRS, optimusie i jeszcze kilku spolkach juz to przerabialem. Hawe =SOLO, a on jest baaardzo zdeterminowany.
  • Re: dla leniwych :) Autor: ~ted [217.113.225.*]
    Proste jak drut zawsze ktos kupuje ktos sprzedaje
    przypomnę że z solo jeszcze nikt na giełdzie nie zarobił chyba że kupiłeśpolsat po 14 i sprzedaeś po 15 a z karkosikiem tak
  • Re: dla leniwych :) Autor: ~do ddd [178.36.33.*]
    Slim zainwestowal na rynku austriackim, a polski jest dużo większy, to dlaczego uważasz, że wejście w Hawe jest przez Slima niemożliwe?

Z Karkosikiem zarobili????
    Szczegółnie przez ostatnie dwa lata na Boryszewie.
    Na Midasie też zarobili Ci co kupili po 1,34zl a spezedali powyżej 2zl
    ale wiemy, że więcej osób straciło.
    na każdej spółce komuś uda się zarobić, ale często są to wyjątki.
    mam sporo hawe i nie lubię kombinatorów a tutaj mistrzostwo
    midas nie był sola po 2 zeta on go przejął niedawno zrobił mega emisję i wszyscy w plecy a areo2 i ta druga w złocie za nasze a my we du..ie
  • Re: dla leniwych :) Autor: ~do ddd [178.36.33.*]
    Był Solo. Wchodziłem w I emisje.
  • Re: dla leniwych :) Autor: ~odnawiam [178.36.33.*]
    Proszę czytać...Można ostatnie zdanie! z pierwszego wpisu!!!!
  • Re: dla leniwych :) Autor: ~Dodo [31.126.71.*]
    Czemu wam sie ciagle wydaje ze Hawe to gra warta swieczki Slim przejal czesc austryjackiego telekomu ja to rozumiem ale blizsze to info przejecia przez niego TP NETI wielkosc moze podobna) a Hawe to firemka w swiecie !!!! majaca kilka kilometrow swiatlowodów a Solo potrzebuje nie sieci swiatlowodów tylko jednego dwoch a jest jeszcze jedna firma panstwowa ktora ma swiatlowody wzdłóz rurociagow !! Dzis wszystko jest oczywiscie mozliwe nie jestem Slim czy Solo ale FAKT JEST FAKTEM do konca roku mozemy jeszcze dwa razy dojsc do 3 zl i do 6 zl
  • Re: dla leniwych :) Autor: ~ali [86.41.36.*]
    gdyby Carlos chciał kupic Hawe to by sobie i TK Telekom kupił za tygodniówkę.
[x]
HAWE 3,45% 0,30 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.