• Hawe Autor: ~poinformowany [164.127.151.*]
    Netia nie jest zainteresowana kupnem TKTelekom, wie że due diligence nie wyszedł zbyt korzystnie. Struktura włascicielska nad rurami skomplikowana i problem z konserwacja i dojsciem. Nie kupią, ale się przypatrują. PKP musi sprzedać do końca kwartału. Cena spadnie. Hawe kupi tk po czym całość wynajmie Solo dla m.in. Polkomtela. To jest plan Solo, Karney to pionek, który na plecach Solo daleko zajdzie. Hawe może dojdzie do 8-9 pln bo nie sprzedaje usług a tylko przesył. Pozdrawiam
  • Re: Hawe Autor: stripebass [83.238.10.*]
    dokladnie. tylko cierpliwosci.
  • Re: Hawe Autor: ~tomeek [194.1.217.*]
    a skąd wiadomo że muszą do końca kwartału?
  • Re: Hawe Autor: ~anka [83.10.60.*]
    poinformowany dobrodzieju, masz misję uczynienia z nas milionerów?
  • Re: Hawe Autor: ~motyl [194.24.2.*]
    Zaprezentowany scenariusz wygląda fajnie, ale trzeba powiedzieć, że Prezes to kłamczuch i manipuluje informacja a co za tym idzie także kursem.

Pozdrawiam cierpliwych,
  • Re: Hawe Autor: stripebass [83.238.10.*]
    a Ty anka w czym masz problem. chcesz, to sprzedaj i nie marudz. nie chcesz, to nie sprzedawaj.
  • Re: Hawe GTS TO NIE JEST PŁOTKA Autor: ~ociec [178.180.221.*]
    ALE GTS TO NIE JEST PŁOTKA !!!!!!!!!!!!!
  • Re: Hawe GTS TO NIE JEST PŁOTKA Autor: stripebass [83.238.10.*]
    hawe - 600 mln
    netia i gts po 400 mln.

z czym do ludzi....
  • Re: Hawe Autor: ~ aris [37.31.23.*]
    A ja myślę, że skoro nie doszło do zawarcia umowy sprzedaży, to Prezes wiedział co dla
    s-ki będzie lepsze i wybrał rozwiązanie bardziej korzystne. To proste. Prawdopodobnie
    zapłacą ok. 200, mln mniej.

Tylko czy to jest dobre dla s-ki, że kupi firmę o 200 mln. taniej? Nie wiem. I dlatego akcje spadają.
    Ja też wolałbym aby więcej zapłacili i dlatego sprzedam po 4,-/a, tylko cena akcji
    musi być mniejsza, niż teraz /4,37/, pozdrawiam
[x]
HAWE 3,45% 0,30 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.