eee tam .... biadolisz...
Ja już całkiem sporo zarobilam na hawe :) Perełeczka moja kochana :)
Tutaj sie kupuje ponizej 4 zł...a za tydzien masz 30% zysku :)
W ogole kiedys calkiem spory pakiet kupilam po 1,85, a sprzedałam za ponad 5zł!!!!! fakt ze troche to zajelo (chyba jakies 2 lata) ale za to jak bylo warto!!!!! teraz przynajmniej sobie domek koncze :)
Zatem podsumowując . HAWE JEST SUPER!!!!!
Dnia 2012-09-24 o godz. 23:03 ~Arczi napisał(a):
> Ty cały czas stękasz a inni zarabiają ... nie będę Ciebie
> uczył jak bo i tak nie zrozumiesz sądząc po twoich dennych
> wpisach ...
jedni zarabiają, a inni siedzą na forach internetowych i zaklinają swoje inwestycje :)
masz rację ale,, nie ucz ojca robić dzieci,,
Na Hawe będzie tak jak na IDM ,czy Petrolinveście!
Zresztą ,wszyscy wczoraj sprzedali ,a dzisiaj tracą tylko...grubi inwestorzy -tak?
Ty sprzedałeś ja sprzedałem sami geniusze!!
od ok 3,5 udało mi się kilka razy kupić i sprzedać z zyskiem kilkuprocentowym - ponieważ obracam dosyć dużą sumą - każdorazowo te kilka procent robią kwotę - jak bym liczył się z twoją opinią do zasranej śmierci czekał bym na twoje 2.xx
Wkurzony wez sie notrzasnij i przestan pisac glupot.Wedlug ciebie na GTC tez miala byc masakra.Twoje vdebilne komentarze sa beznadziejne.Ja niewiem czy Hawe urosnie ale niespodziewam sie teraz dalszych spadkow
gorzej dla cirebie bo kupisz na gorce a jesli chodzi o ksztaltowanie sie kursu bedzie widoczny
zdecydowanie wyzszy poziom przez wzglad na fakt iz warto pograc do piatku wg zapowiedzi prezesa i jego wyjasnien odnosnie zaistniale sytuacji. To ze doszli kolejni gracze to naturalne posuniecie wynikajace z procedur..
a pisałem i będę pisał,że oszustów jest dużo ,a zarząd Hawe ..................jak myślicie należy do nich ,czy nie?
a tam w każdym razie rzeźnai na hawe trwa!!!!
Dnia 2012-09-26 o godz. 20:09 ~WKURZONY napisał(a):
> Dnia 2012-09-26 o godz. 19:48 ~do Wkurzony napisał(a):
> > miales racje.
To jest jedna szulernia.
Pozdrawiam
>
i tak się zastanawiam nad odbiciem ale ............nie
> jutro jednak dalej w dół
Gościu ,obserwuje ciebie po tych wpisach i dochodzę do wniosku,ze po urodzeniu zamiast dostać klapsa w tyłek to dostałeś w głowę.Jak tobie się chce wypisywać ciągle to samo.Nie zauważyłeś,że stałeś się pośmiewiskiem na tym forum Pozdrawiam i zastanów się nad sobą
Dnia 2012-09-27 o godz. 17:06 ~janek napisał(a):
> Gościu ,obserwuje ciebie po tych wpisach i dochodzę do
> wniosku,ze po urodzeniu zamiast dostać klapsa w tyłek to
> dostałeś w głowę.Jak tobie się chce wypisywać ciągle to
> samo.Nie zauważyłeś,że stałeś się pośmiewiskiem na tym
> forum Pozdrawiam i zastanów się nad sobą
tak a ty stałeś się geniuszem od wzrostów na tym forum od czasu kiedy tatuś dał ci klapsa
słuchaj wkurzony jesteś totalnie jak to mówią niektórzy pier....
daj sobie spokój .......
ilekroć wchodzę w hawe zaśmiecasz forum .
to nie jest ....park
wyluzuj
Cytuję:
"W ciągu trzech–czterech tygodni powinniśmy otrzymać pozytywne decyzje komitetów kredytowych "– mówi Jerzy Karney, prezes Hawe.
jak widzisz obecnie jest akumulacja papiera i zbieranie.
Mam po 4,30 i czekam spokojnie na 4,9 - 5,5
wiesz co wkurzony mam sliczna zone blondynke myslalem do tej pory ze ona jest inteligentna inaczej ale stary bijesz ja na glowe ze 400% sam jestem w szoku skad bioa sie tacy ludzie prosze o podpowiedz? kapusta to chyba za malo