• AT - Podwójne dno Autor: ~Aga [178.43.232.*]
    Jak dzisiaj zakończymy na 0,22 to następny opór to jakieś 0,34 kolejny 0,48
  • Re: AT - Podwójne dno Autor: ~Zenek [89.77.16.*]
    Aga, im szybciej zapomnisz o analizie technicznej w przypadku Bomi, tym mniej kasy stracisz.

Na wykresie od miesiąca mniej więcej żadna wartość nie jest realna, a przeszły tydzień zwłaszcza.

W ubiegłym tygodniu żadna wartość na wykresie liniowym i świeczkowym nie oddaje, co się na prawdę na parkiecie działo. W czwartek i piątek manipulatorzy kursem przeszli samych siebie. Prawdę mówiąc jestem pod wrażeniem ich skuteczności.

Dzisiaj też gotów byłem się założyć, że doprowadzą do 0,25. Niestety realny kurs transakcyjny na dziś wynosił 0,24 do tego doszło info o likwidacji Rabatu. Realny kurs transakcyjny spadł do 0,23. Z tego już nie dało się wyciągnąć na 0,25. Na przeszkodzie stanęło 200k akcji po 0,24.
  • Re: AT - Podwójne dno Autor: ~rankor2 [78.28.33.*]
    Szukamy nowego dna...
    0,19 to moze być tylko gruba (?) wartwa mułu...
    Przyznam się szczerze, że dzisiejszym finiszem jestem mocno zaskoczony.

Przy tak małych obrotach, po takim info, spodziewałem się pchnięcia na close na 0,19. Wtedy wykres wyglądałby lepiej. Duże obroty na spadku - wiadomo, odreagowanie złego info. Małe obroty na małym spadku, z podwyższonym otwarciem - pesymizm się wyczerpuje. Jest jasny sygnał do wzrostu.

A tak malejące obroty po spadku z utrzymaniem kursu, to na dwoje babka wróżyła.

Kto śledził sesję ten wie, że po 0,20 nie było chętnych, aby kupować (będzie taniej) - to pierwsza część sesji i chętnych, aby sprzedawać. Ta druga część sesji była najciekawsza.

Ja odnisłem wrażenie, że chętni na sprzedaż po 0,20 bali się zaspokoić ten wątły popyt, bo pojawiłoby się po lewej 0,19. Przez trzy godziny(!) nie została zawarta żadna transakcja! I Na close wyrzucono po 0,20.

Tu się nie bawią fundy. Tu sama ze sobą gra drobnica. Przestałem widzieć jakieś skoordynowane ruchy.

A jutro będzie obwąchiwanie 0,20 - małe obroty. W piątek 0,19 stanie się ceną transakcyjną.
    Tu od 2 sierpnia chyba nie bawią się zadne fundy...
    Tak, tez od kilku tygodni piszę, że tu już bawi się "stara" drobnica" ze swieżą bomileszczyną zwabioną nadzieją na okazję zarobienia na bankrucie...

Ale popytu nie widać nawet na poziomie 0,20.
    Kurs bedzie sosuwał się pod własnym cieżarem. Bomigrawitacja działa.
    A jak pojawia sie kolejne niemiłe infa (np./ zmniejszanie udziałów, rezygnazja kolejnych bomidecydentów, wreszcie wyniki za 3Q) - nastapi biotonizacja waloru.
    Ciekawe tylko, co zrobia bomidecydenci, a potem bomiwtopieni z ostatnia emisją?...
    Jak nie patrzeć - rozwodnienie bedzie...
  • Re: AT - Podwójne dno Autor: ~ms [89.76.227.*]
    Ja bym to nazwał całkowite dno z gruba warstwą mułu. Innaczej tego nie nazwie!!!
    Zaraz nam zarzucą, że dyskutujemy sami ze sobą.

Ale z kim tu rozmawiać. Osobą z którą warto to jest Rabatowy. Runa też był partnerem.

Bomigrawitacja działa - jasne. Nawet nie widzę siłę na spekulacje. Mnóstwo osób ze stratą kapitału 95 - 98%, Tym jest wszystko jedno, czy akcje są po 0,25 czy po 0,15. To chyba potwierdziły dwie poprzednie sesje.

Dla mnie katastrofa - utrata Rabatu. Dla Bomifanów: nic się nie stało.

Ale nie o tym chciałem pogadać. Chciałem pogadać o fundach.
    Nie wiem czy przypadek, czy celowe działanie. W zeszłym tygodniu: spadek obrotów - zbitka, wzrost obrotów - podbitka. Jakoś nie wierzę, że drobnica byłaby tak zsynhronizowana, aby tak wykres kształtować.

Teraz też obserwowałem, że chyba to były działania kogoś innego niż tłum drobnicy. Zauważ wczoraj. Zostało wyrzucone dokładnie tyle akcji na close, aby nie zwalić kursu. Aptekarsko dokładnie.

Nie sądzę, aby grubi wywalali - jak mają wywalać przy takich obrotach. Jednak kurs jest pod baczną obserwacją i interwencją.
  • Re: AT - Podwójne dno Autor: ~Piotr i Paweł [79.162.116.*]
    my też twierdzimy że to wielkie gówno które jutro powinno na 10gr wyladować potem to już grosz i koniec waszej udręki ...tyle wieczorów przed kompem .....rankor vel zenek co wy będziecie robić jak Bomi zabraknie hahhahahahahhahahahhahahhahahahahah
    W przeciwieństwie do ciebie - nie bedę pisał donosów ani nawoływał do ich pisania
    Kumple z trzepaka nie wołają na ciebie 'kapusniak" albo jakos podobnie?
    W szkole tez kablowałeś na kolegów?

https://www.bankier.pl/forum/temat_re-12-mln-za-cale-bomi-jak-drogo,11842936.html
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [79.162.116.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Dnia 2012-09-26 o godz. 22:05 ~Piotr i Paweł napisał(a):
    > ranico jak będzie trzeba to doniosę i do samego prezesa
    > Jarosława ....jedna rada nie przeginaj z tym kolesiostwem
    > ... i rankorku wytłumacz wszystkim skoro Bomi to takie
    > szambo dlaczego nie ma na liście alerów i nie trafia na
    > fixy .....szybko coś wymyśl byle bez cwelowania hej

Doniesiesz na samego prezesa?!... ;-D
    No no...;-D
    A czemu jeszcze tego nie zrobiłeś, tylko tak wtopiłeś?... ;-D

No, wreszcie wiadomo, co cię spotkało za donosicielstwo... ;-D
    Ale wyjaśnij to przedostatnie słowo w twym poście - spotkało cię coś takiego? ;-D
    No, pochwal się... ;-D

• Re: AT - Podwójne dno Autor: ~Piotr i Paweł [79.162.116.*]
    stajesz się nudny .....PBG na liście alertów i jazda na Fixy to jest NEWS bez odbioru!!!!!!!
    Wolę być nudziarzem niż konfidentem... ;-D
    No to kiedy pójdziesz wypłakać się w ramionach ukochanego prezesa?... ;-D
    A tych alertów możesz się jeszcze doczekać... ;-D
    I wtedy pozbędziesz się ostatecznie bomizłudzeń... ;-D
[x]
BOMI 0,00% 0,01 2013-09-26 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać