Wiecie, niedawno wszyscy byli przekonani na spółce KOV że spółka ma wszystko załatwione aby szukać ropy na pewnym polu. Nagle gruchnęła wieść że nie dostali zgody na dalsze poszukiwania. Wszyscy włącznie z zarządem byli ogromnie zdziwieni. Nie takie rzeczy na GPW się dzieją... Ja wam mówię sprzedawać i na WASKO. TAM BĘDZIEMY ROŚLI, a tu wrócimy za jakiś czas.
a ja w zupełnie innym temacie... wiesz, że trzeba naprawdę wielkiej inteligencji by posługiwać się imionami biblijnymi. Mam nadzieje że znasz życie i działalność Ezechiela i wiesz również, ze to wybraniec samego Boga Najwyższego.
Do czego zatem zmierzam: podobnie jakby ktoś napisał w nicku tymczasowym np. Abraham czy Mojżesz... bardzo blisko by napisać w końcu Jezus Chrystus czy Maryja matka Boga.
UWAŻAJ... to zabawa bardzo groźna i może się odbić na całym Twoim życiu i Twoich bliskich.
Pisze to bowiem nawet ateiści choć nie wierzący, to mają tle rozumu, by tych świętych imion nie tykać a tym bardziej dla takich głupot jak to forum...
Słowem moje zdanie i moje literki są tu teraz po to, by powiedzieć do Ciebie: nie igraj z ogniem i zastanów się na drugi raz,bo może faktycznie pojechałeś po bandzie...
Pozdrawiam
Ps. to podobnie jakbyś myślał o kimś bliskim, kto ci zmarł z rodziny a następnie w tymczasowym nicku napisał np. ciocia Irena... a ona była siostrą Twojej matki i kilka lat temu zmarła.... lub też zmarł ci ojciec a Ty piszesz w swoim nicku mój stary i głupi ojciec... CHODZI o to że są pewne granice których Ty najwidoczniej nie wyczuwasz....
ZASTANÓW SIĘ