• cos Autor: ~edek [91.214.0.*]
    dziwnego sie dzieje prawie kazdy pisze ze spada z akcjami a kurs powoli z plaskimi korektami sobie rosnie widocznie mailzna z tych spadajacych inwestorkow ciekawe czy na waciki zarobilii?
    A pozniej zaczna jeczec ze kurs warty 2 zeta moze 2,20 gora 3 a bedzie stal po 6 moze 7 gora 8 zeta pozdrawiam wytwrwalych prosilem jak ludzi czekac to nie wiekszosc bylo madralujacych sie a zaraz znowu sie zacznie naganiania na spadki parwda blakus? pogoniles papierek juz???? lake mi kosisz stary za kare
  • Re: cos Autor: ~blackboo [89.74.29.*]
    Na giełdzie nie można być chciwym i trzeba się trzymać swojej strategi choćbym nie wiem jak kusząca opcja się ukazała. Obstawiam dziś zjaz lub jak ty wolisz korektę płaską dla grosikowych graczy DT, Dobiorę papier jak spadnie niżej na 4,36 - 4,55 jeśli nie to poczekam na głębszą korektę.
    Małymi kroczkami i realizacja zysku na wybiciach teraz to się świetnie sprawdza tutaj. W przypadku głębszej korekty stać mnie na stratę szybciej niż ty wyjdę. Do wlnego grałem ostro ale teraz... hmmm nie wiem coś mi tu nie pasuje.
    a bym zapomniał na około 4,10 macie lukę która moim skromny zdaniem pomimo że jest mała to powinna już niedługo zostać domknięta.
    Oczywiście liczę się że będzie tu odpał do 5,5 - 6zł ale nie tak szybko ;-) za dużo leszczy jest przyczepionych do papieru.
    W sumie edek nie obraź się ale wydaje mi się że nawinie wierzysz w HAWE a to papier jak każdy inny gdzie gruby portfel kreci lody na takich leszczach jak ty a najlepiej wychodzą na graczach którym ciągle mało i czekają z realizacją zysków.
    Jak na razie to te % masz wirtualne jak je spieniężysz to możesz mówić że zarobiłeś ale tak na prawdę zarabiasz gdy kupujesz drugi raz tą samą ilość akcji a w portfelu ci jeszcze zostaje kasa.
    zresztą mam chore nawyki z DT by za długi nie trzymać papieru ;-) każdy gra jak mu pasuje tak mam psychiczny konfort że coś zarobiłem;-) i nie muszę się obawiać spadków.
  • Re: cos Autor: ~dybuk [46.182.98.*]
    nie ma to jak pośmiać się zdrowo z rana
[x]
HAWE 3,45% 0,30 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.