jeszcze info o mlynie na ktore tak naprawde wszyscy czekaja i zbieraja papier...,po oficjalnej info. wejda jeszcze outsiderzy i bedzie tak jak pisalem ok. 2dni po solidny plus a potem nalezaca sie korekta, ktora dla inwestorow dlugoterminowych nie ma znaczenia w grudniu i tak bedzie 10zl:)
zyski rosną skokowo to i cena akcji idzie w górę - pewnie poszła by i więcej ale ci z jajami z waty popuszczają i sprzedają a duży jak skupuje to prowadzi ich po sznurku
to jaka teraz społka po ZWG, dajcie cynk jakiś. ZwG obserwowałam , nie weszłam bo sie bałam... Mam tyle straty a wy zarabiacie, jak ktos jest fer niech napisze prawde co dalej. Tylko bez jajec
Do końca stycznia 2013 ZWG będzie za więcej niż 7 zł - więc jak możesz zamrozić kasę na tyle to 5 to dobra cena- - zapamiętaj mój wpis - przyklej sobie go na ścianie - podziękujesz z życzeniami noworocznymi ale pamiętaj nie popuść na korekcie bo pewnie gruby ja spowoduje
Nie. Korekta jest tylko w celu uwolnienia środkow na Aerfinance ale tam już są widły i niewielu się dopcha w sensownej cenie. Do środy środki wrócą na ZWG.
podziwiam ludzi ktorzy w takiej sytuacji jak mamy teraz w oczekiwaniu na info probuja grac DT, oczywiscie mozna probowac lapac gorke, ale moze sie to rowniez za pare minut okazac dolkiem bo wlasnie nadeszlo info o testach i mamy w pare sekund + 15% i co wtedy...? Ja napewno tez przekrece pare razy akcje ale po info, kiedy wejda gamonie, ktorzy chca miec wszystko czarno na bialym i wtedy obrocic pare razy DT to ma sens, a tera to rosyjska ruletka, mozna zostac z reka w nocniku:)
TO PRAWDA .
Ustawiałem się na sprzedaży po 3,6 póżniej po 4,6 zdążyłem anulowac i poszło na 5,37.
Ci co siedzą przy kompie mogą kombinowac .
kto spodziewał się wczoraj takiego wzrostu.
Czy zalezy to od Czesia , Jasia ,balona itp itd.
Ilu sprzedało na górce gdy poszło parę tysięcy.
Więcej dziś sprzedaje ze strachu.
Cały czas ktoś zbiera .
Historia
CCC tez zaczynało podobnie inna spółka i profil ale....???????
Pozdrowienia .
Dużo takich przypadków było na NC, ze akcje szły od 0.7 pln do nawet 10-15pln Ale wszystkie teraz są po 0.04-0.10pln! Oby tu tak nie było, ale wszystko możliwe, trzeba obserwować a nie podniecać się, że zaraz będzie po 10pln. Na DT też można pograć!.
Przeżucają między sobą kupowałam teraz to bardzo niechętnie mi zrzucali ale nie mieli wyjścia chcąc dokupić jeszcze. Przy okazji się załapałam. Zrzucali mi po 2 sztkuki, po 20 i po 99 oraz 100 i 200 sztuk.
jakby nie patrzec korekta sie nalezala po ponad 100% wzroscie od poczatku wrzesnia to i tak niewiele polecialo, papier sie wyczyscil ze slabeuszy i do czwartku mamy 6zl murowane:) Sam dzisiaj dokupilem..., bedzie dobrze bo nie ma innej opcji, spekula wykorzystuje napiecie na papierze i atakuje, ale juz malo czasu im zostalo:)