Balon jak sie patrzy. Dajecie sie nabijac i kupujecie to za 4,XX a tymczasem dziś cały czas kurs ktoś pompuje sztucznie do góry śmieciowymi transakcjami po 2sztuki i podobnymi.
Napompują wam 4,3 śmieciami po 2 akcje - nale znajdzie się leszcz ktory za tyle kupi i już wiekszy sprzedał pakiecik.
Dziwie się głupocie ludzi tracących kase.
Oczywiscie do spolki nic nie mam bo jest rozwojawa, akcji tez troche mam ale jak widze co to zaczyna się dziac to szkoda gadać...
Nie mowie, że spółka nie jest tego warta, bo kurs na pewno pojdzie do góry tylko chodzi o to w jaki sposób niektorzy chcoą to JUŻ osiągnąć - sztucznie robiąc ruch i podbijając kurs takimi śmieciami - może to nie jest pompowanie?
Mi to na reke bo mam jeszcze pakiecik i zakładany pułap zysku już osiągnąłem sprzedając część ale jak widze ten sztuczny ruch w gore to mi sie rzygac chce- i dobrze wiecie ze tak jest.
Przez ostatnie dni kurs szedł ładnie NORMALNYMI TRANSAKCJAMI, była tez normalna mała korekta na dobranie. To co było wczoraj nie można tak nazwać - było to poprostu sztuczne pompowanie dla spanikowanych nowicjuszy by dali jak najwyższą cene klikając KUPUJE...
Dnia 2012-09-13 o godz. 15:58 ~max napisał(a):
> Balon jak sie patrzy. Dajecie sie nabijac i kupujecie to za
> 4,XX a tymczasem dziś cały czas kurs ktoś pompuje sztucznie
> do góry śmieciowymi transakcjami po 2sztuki i podobnymi.
> Napompują wam 4,3 śmieciami po 2 akcje - nale znajdzie się
> leszcz ktory za tyle kupi i już wiekszy sprzedał pakiecik.
> Dziwie się głupocie ludzi tracących kase.
Oczywiscie do
> spolki nic nie mam bo jest rozwojawa, akcji tez troche mam
> ale jak widze co to zaczyna się dziac to szkoda gadać...
Inaczej
Skąd się biorą tacy ; maxsy i inne stwory ile na ich głupocie można zarobic . Podobno głupich nie sieją sami się rodzą . Spółka dała zarobic w krótkim czasie 100 % a Ci Kibole ciągle płaczą , ujadają , pompują balony .
Kup se jeden z drugim akcje i nie pie... o balonach .
Jak nie masz kasy to się nie podniecaj bo to bije do głowy i chyba w większości tak jest sądząc po wpisach , że to nie są to zrównoważeni goście coś u nich nie tak pod włosami.
Na każdej spółce tak jest niezależnie czy spada czy rośnie , doradzają martwią się o kasę cudzą jak te płaczki cmentarne . Pono głupota nie boli , ale z azsady schodzę takiemu z drogi niby nie szkodliwy ale iśc z nim trochę niebezpiecznie