Zarząd ZWG S.A. z siedzibą w Iwinach (Spółka, ZWG) przekazuje do publicznej wiadomości, że w dniu 22 czerwca 2012 roku Zwyczajne Walne Zgromadzenie dokonało zmian Statutu Spółki.
Treść dokonanych zmian w Statucie Spółki:
1. W § 8 dodano następujące pozycje określające przedmiot działalności ZWG:
38.11.Z Zbieranie odpadów innych niż niebezpieczne
38.21.Z Obróbka i usuwanie odpadów innych niż niebezpieczne
38.31.Z Demontaż wyrobów zużytych
38.32.Z Odzysk surowców z materiałów segregowanych
Przychody to tylko jeden z elementów, spółka jest innowacyjna , posiada zbyt na swoje wyroby, cały czas zwiększa zyski i.t.d. Twierdzę , że obecna wycena jest śmiesznie niska..Mam taki przykład eex ( ekoexport ) , który również startował z nc teraz w wigu 80 kurs jest w okolicach 14 zł a zaczynał od 1 zł.. Myślę , że ze względu na swoich odbiorców ( np. kghm) ZWG jest jeszcze lepszą spółką..
Witam Hektor, ostatnio na forum EEX rekomendowales wlasnie ZWG, sprawdzilem i faktycznie jest tutaj potencjał. A eex chwilowo w odstawke.
Jakie warunki muszą byc jeszcze spelnione, aby zwg znalazło sie na głownym parkiecie ? Bo jesli chodzi o kapitalizację ( okolo 120 mln zł > 15 mln euro) oraz obrót to spółka już sie kwalifikuje...
Warunki są już spełnione i sprawa jest przesądzona.Mówił o tym Prezes w tvnbiznes..Myślę , że ZWG wejdzie na główny parkiet pod koniec b.r. lub na początku przyszłego roku..Pozdr..
to nie koniec wzrostow...,nawet dobrze ze nie leci 30% na dzien, ten dzisiejszy wzrost tez za duzy, za duzo wtedy spekuly na papierze i graja DT co nie pozwala stabilnie roznac...,ale do info o mlynie bedzie i tak roslo, potem korekta i znowu szybko do gory na gwiazdke 10zl pewne:)
a kiedy będzie info o młynie? wiadomo coś na ten temat?
przepraszam, ale pytanie może wydać się błahe i nie na czasie ale poprostu przez tydzień nie miałem dostępu do wiadomości
W sumie czekamy na dwa infa:
Do 20 września br. w formie odrębnego raportu bieżącego Zarząd Spółki planuje opublikowanie wyników testów laboratoryjnych i planów testów półprzemysłowych prototypu młyna elektromagnetycznego.
W związku z akwizycją Spółdzielni Inwalidów Rozwój w Rawiczu, Zarząd Spółki do końca września br. opublikuje korektę prognozy wyników finansowych.
prosze prosze ale sie tu ekipa zleciala, a jak bylo po 2,30 to na forum byla cisza jak makiem zasial. niebawem dostaniecie odemnie papier kupiony kilka miechow temu w promocji .... forum jest juz gorace przed nami ostatnia faza wzrostow w tym ruchu pozdrawiam
na weglu tez bylem pare razy (PSW) ale tu bylo milo cicho i spokojnie. wybicie z boczniaka, formacja bazy i petarda w gore ktora jak narazie przybiera na sile i dobrze ...
Myślę że info będzie bardzo pozytywne.
Możliwe że tak jak prawnicy nie zadają w sądzie pytań na które nie znają odpowiedzi tak ten młyn też już był przetestowany po cichu a teraz dopiero oficjalnie i z szumem.
Myślę, że testy to lipa. Raczej na pewno bo gdyby to było takie łatwe i proste to KGHM już by 100 lat temu to zrobił. ZWG urośnie bo to s-ka Falen....y
To nie KGHM ani Falenta pracują nad młynem, tylko Politechnika Częstochowska i z tego co pisano krakowska też ma w tym swój udział. ZWG jest zleceniodawcą.
cisza przed burza...,mysle ze to juz tylko chwile do ukazania sie info o mlynie i testach, ciekawe co zrobia ci co teraz sprzedaja...,ugryza sie w tylek:) bo to info to bedzie dokladka kolejnych 40-50% do kursu i to tylko skromnie liczac:)myslec i kupowac:)