• raport polroczny Autor: ~wujek#amo#lo [46.112.144.*]
    Czy ktos wie kiedy bedzie publikowany raport sq pierwsze polrocze I co z fabryka w rosji. A jak z przejeciem przez swedspan IKEA.
  • Re: raport polroczny Autor: ~Hektor [83.7.227.*]
    Owszem ktoś wie - 29 sierpnia 2012 r. jesli chodzi o raport natomiast na inne pytania odpowiedzi nie znam..
  • Re: raport polroczny Autor: ~Ja [83.15.61.*]
    A wie ktoś, o której ów raport ma się pojawić?
  • Re: raport polroczny Autor: ~janek [78.88.225.*]
    http://www.gpwinfostrefa.pl/GPWIS2/pl/news/info/418056,pfleiderer_grajewo_sa_raport_okresowy_polroczny_za_2012_psr

i co myślicie? NA pierwszy rzut oka wygląda dobrze w porównaniu z 2011.
  • Re: raport polroczny Autor: skorpionek [89.70.23.*]
    No też mi się wydaje, że jest ok i jutro powinny akcje ruszyć. Może nie specjalnie się znam na analizie raportów ale na moje amatorskie oko jest dobrze :) Zyski minimalnie większe pomimo kryzysu Najważniejsze, że spółka jest stabilna.
  • Re: raport polroczny Autor: ~idny [83.18.161.*]
    taaa nie najgorszy...
    zysk operacyjny wyższy o 43% r/r a zysk netto blisko 10- krotnie wyższy na poziomie < 12 mln PLN.
    Każdemu życzyłbym takich wyników i dynamiki
  • Re: raport polroczny Autor: skorpionek [83.15.61.*]
    No i widać odbicie po raporcie. Jakie prognozy koledzy? Na moje oko za parę dni/tygodni możemy się zbliżyć do rocznego maximum (14.00) ale raczej ciężko będzie przebić tę granicę. Większość akcji mam kupione po 11.77, potem poniżej 11 trochę uśredniłem tuż przed ogłoszeniem raportu i średnia cena wynosi u mnie 11.61. Zamierzam sprzedać koło 13-13.20.
  • Re: raport polroczny Autor: ~WujekSamoDobro [89.200.162.*]
    Takie odbicie trochę lipne, nie ma siły, niski obrót. Pamiętam jednak jak były brane duże pakiety po kilkanaście k przy cenie 12.50 - 13.0 i jestem tego ciekaw. wyniki Bardzo dobre choć prezes w liście studzi emocje. Na razie brakuje sternika no i oczywiście spekuły ale taka dzis giełda. Wszedzie niskie obroty.
    ja jednak wciąż jestem zawiedziony brakiem informacji i rozwiązań nt. fabryki w rosji no i przejęcia przez ikea.
    Oby od poniedziałku cosik ruszyło.

pozdrawiam wytrwałych..posiadaczy
[x]
PFLEIDER 0,00% 26,20 2019-09-13 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.