a może taki własnie jest plan by odkupić po taniości, by mieć więcej akcji do dystrybucji, jak już unormuje się sprawa zmiany na drugi Photon?
Chyba, że drugi Photon sukcesywnie przejmie najlepsze kontrakty, a notowany Photon stanie się wydmuszką?
Dawno temu zachęcony "swietlaną" przyszłością Photona wdepnąłem w to (no właśnie - nie wiadomo co?). Ze sporej (jak na mnie) kwoty zrobiły się grosze. Zastanawiam się co robić? Sprzedać wszystko i całkiem zapomnieć, czy zęby zacisnąć i dalej trzymać?
Chyba trzeba dać mu szansę? Może odrobię przynajmniej część strat?
No cóż również miałem tę wątpliwą przyjemność zainwestować w tę spółkę i straciłem sporą jak dla mnie kwotę .Spółka jest w bardzo trudnej sytuacji a szczególnie martwią mnie próby ukrywania tej sytuacji jak nie powiadomienie o wypowiedzenie przez czeski US umowy rozłożenia spłat zaległości podatkowych.
Nie wygląda to wszystko dobrze do tego te wszystkie przegrupowania??
Myślę że wszystko się wyjaśni do końca roku niestety jest możliwość że spółka ogłosi upadłość.
Ale przy tej cenie chyba warto zaryzykować na sprzedawanie był czas dużo dużo wcześniej.
Jeszcze nie tak dawno zdawało się, że kompletnie nie ma popytu i papier poleci na zbity pysk, skończy na kilku groszach. A teraz proszę zabijają się za akcjami? Co za odmiana? Czy to prawdziwa siła czy tylko pozory? Czas pokaże? Tymczasem rwij do góry pfotoniku luby! Rączy rumaku - nieś mnie do zwycięstwa, do krainy bogactwa i szczęścia?
Dnia 2012-09-27 o godz. 20:55 ~kosmaty50 napisał(a):
> a jak ma być wymiana i kiedy jeśli można zapytać?
Zarząd Photon Energy a.s. informuje, iż otrzymał informację od Photon Energy N.V., akcjonariusza kontrolującego Spółkę, o podpisaniu umowy z C'M'S' Derks Start Busmann N.V., z siedzibą w Amsterdamie, na świadczenie usług prawnych obejmujących, między innymi, przygotowanie procesu wymiany akcji akcjonariuszy mniejszościowych Photon Energy a.s. na akcje spółki Photon Energy N.V. oraz przygotowanie do wprowadzenia akcji Photon Energy N.V. do obrotu na rynku NewConnect.