...ale napisz, kiedy ten sierpień ma być - za ile lat? ;-D
I za ile akcji ma być te 5 zeta? ;-D
za 50 sztuk czy za setkę? ;-D
I policz sobie - o ile procent musiałby wzrosnąć kurs w ciągu miesiąca, by było 5 zeta... ;-D
Może wtedy zrozumiesz nieprawdopodobieństwo twego myślenia bomiżyczeniowego .. ;-D
ludzie po kiego h... te spekulacje??? "Boję się, że będzie likwidacyjna", "urośnie do 5zł" kupiliście to czekać na orzeczenie z sądu, a jak się boicie rankora to puszczajcie w cholerę, bo po co się denerwować...., a takie gdybanie możecie sobie wiecie gdzie wsadzić.
Od tego są bomiobrzydzacze forumowi, żeby w okresie kiedy nic się nie dzieje zasiać niepokój i zwątpienie, jak widać to działa nie ma żadnych info a kurs się obsuwa. Adresatem są krótkookresowi spekulanci liczący na szybki zysk. Póki nie ma info trzymaj, jak się obawiasz likwidacji, ustaw stop lossa, to ukróci ewentualne straty. Pozdro
Róznimy się czym innym - dystansem do spólki oraz umiejętnością odrózniania argumentów pozornych (najczęscięj wynikających ze sfustrowanych teorii spiskowych i myślenia zyczeniowego) od argumentów rzeczywistych
Jak dla mnie to nie realizm a fatalizm, do tego wpajasz swoje wizje innym na siłę wywierając wpływ na decyzje inwestycyjne niepewnych swego inwestorów, innymi słowy straszysz ludzi. Do tego gdy jest jak twierdzisz i nie masz z tego korzyści finansowych mógłbym Cię posądzić o czerpanie przyjemności z tego - sadyzm. No chyba, że jestem w błędzie i wyjaśnisz mi po co tu właściwie jesteś?
W nawiązaniu do któregoś z Twoich obiektywnych komentarzy sprzed paru dni: Aż serce rośnie jak zlecenie 500 akcji ustaliło cenę na 0,39 przy gwałtownie atakującej podaży, w sile 25000 sztuk, która jednak postanowiła się w porę wycofać hehehe. Mała rzecz a cieszy jak to mówią...
a ja widze 0,58 na horyzoncie i to w całkiem niedługim czasie, choc moze jeszcze podrygać w tych rejonach trochę tylko potem moze byc problem jak ruszymy Ja codziennie podbieram małymi kąskami