a rankor zniknoł bo wykonał zadanie
on i jego kumple się już napchali akcjami wieć po grzyba ma naganiać na spadki?
wróci jak będzie korekta po wzrostach żeby znowu wytrzepać leszczy z papiera i odkupić troche taniej przed kolejnymi wzrostami
pzdro
A zresztą to nie moja broszka. I tak jego sztuczki mnie nie przekonały - mission failed, ciekawe po co tacy ludzie naprawdę tu piszą, czy fora mają aż tak bardzo opiniotwórczą moc ?
Ale jeżeli załozyli rok temu, że w walce o handel ,
przejmą BOMI, Które rok temu , kosztowało 7 zł,
A po półroczu BOMI miało ponad 13 mln zł zysku operacyjnego...
to,
najlepsza , najtańsza jest metoda przez ZNISZCZENIE....
ALE PRZY NISZCZENIU I ZBIJANIU CENY MUSI BYĆ KON TROJANSKI...
Koń trojański , który rozsadzając od wewnątrz wśród drobnicy , będzie siał popłoch...
Był on [jest] doskonale zorientowany w finansach grupy..
Kto uwierzył, iz BOMI ma iść na straty , to zarobił..
Optymiści i zadziory mają w plecy, jak nie ulegli...
Z grupą, mówi się NIKT nie wygra...
Ale CI, co jeszcze ze starej gwardii trzymają, czekając na koniec tej rozgrywki..
Jak nie sprzedali po 7 zł, to grosiki ICH nie interesuja...
Jeżeli BOMI nie będzie w częściach rozkradzione,
TO TU MOŻE BYĆ JESZCZE GRUBO...
Co jak co, ale wydaje mi się, że dziś akurat jest spora szansa na ubieranie. Domknięta luka, pozwala na lekki zjazd w dół. W ostatnich dniach sporo było akcji kupionych poniżej 0,35PLN. Sprzedając dziś po 0,43PLN jest kilkadziesiąt procent zysku. Później lekki zjazd, tym bardziej, że zbliżamy się do SMA15. No i można jeszcze pograć pod decyzję sądu w sprawie układu.
no właśnie adamson, najpierw coś piszesz a później czytasz/myślisz. I tak wyszło porozumienie grupy wrocławskiej:-) Czy nie prościej pojawić się na NWZA i wiele rzeczy zobaczyć bliżej i zrozumieć? Pzdr
kolego "re" weź się ogarnij. Gdzie Ty widzisz wyższość w mojej wypowiedzi? głupie/śmieszne są tylko takie domysły które nie mają nic wspólnego z rzeczywistością i ze spółką, np. Twój tekst o dopuszczeniu do koryta. Mój post zawiera prośbę by nie pisać swoich fantazji i przy okazji nie oskarżać innych ludzi z forum. To co piszecie bowiem można łatwo zweryfikować jadąc na NWZA. Na NWZA każdy może pojechać, daje to pewną wiedzę, rozwiewa niektóre wątpliwości.
W jakim celu piszesz teksty, które są fałszywe?. Mogłeś przyjechać na NWZA i wtedy mógłbyś zgłosić, że chcesz objąć wszystkie warranty, co do których miała być głosowana uchwała.Nie wykluczone, że głosowanie odbyło by się i miałbyś warrantów a warrantów! I wtedy to Ty byłbyś przy korycie. Ja na NWZA nie widziałem takiego śmiałka na warranty w sytuacji braku decyzji sądu. A więc tak wygląda te koryto. Nie wykluczam, że ono istnieje ale nikogo z drobnych przy nim nie ma i nie będzie! A Twoje pisanie choćby najbardziej fałszywe tego nie zmieni.
To już raczej koniec wzrostów.....
Kurs przez ostatni czas wzrósł o ponad 50% i wydaje się ,że już dalej do góry nie pójdzie.
Kto był mądry (tak jak ja) ten wykorzystał okazję i zdążył zarobić.
Dnia 2012-07-17 o godz. 12:42 kracy napisał(a):
> To już raczej koniec wzrostów.....
Kurs przez ostatni czas
> wzrósł o ponad 50% i wydaje się ,że już dalej do góry nie
> pójdzie.
Kto był mądry (tak jak ja) ten wykorzystał okazję
> i zdążył zarobić.
"Sprytnyś pingwinie" - król Julian, "Pingwiny z Madagaskaru"
Jutro się przekonamy. Dziś jest odreagowanie wczorajszych wzrostów, sporo ludków chce zrealizować zysk lub nie widząc szans na dalsze wzrosty po prostu sprzedać. Ja tam trzymam, trzymałem i będę trzymał. Wierzę w pomyślne rozwiązanie sprawy a nie w jednodniowy zysk.