dobry poziom do ustawienia zlecenia zakupu to 3,70-74, ostatnie minima które bedziemy testowac i powinnismy obronic- wówczas powinno byc mocniejsze wybicie
też czekam aż przebiją 4,0X w sumie mam nadzieję że sprzedam po 4,17 wystarczy mi zysk oddałem po 4,30 i po 4,17 kupiłem 3,75 a nie wieżę by inni więksi gracze tak nie zrobili.
po przebiciu 4,00 zacznie się stopniowo realizacja zysków ew. wychodzenie ze społki.
widać JAK na dłoni, że KTOŚ musi sprzedawać hawe...Dopóki będzie takie parcie na sprzedaż, dopóty nie ma mowy o poziomach 4 i wyżej...O 6,XX nie wspomnę ;)
chciałeś powiedzieć chyba kasy, trzeba było sprzedać na 3,94 ale też liczyłem na wiecej widać 4,0 jest zbyt mocny opór w końcu banki sprzedają też akcje.
o jakiej technice ty piszesz? Zastanów się troszkę...Tutaj nie ma oporów, wsparć, itd...Tu jest mega dużo akcji do wysypania i żadna technika nie obowiązuję. Muszą sprzedać i tyle w temacie...
Niestety ale masz racje, dno ostatniej luki na 3,71 poszło jak zapałka, bez obrony, wiec nie ma co liczyć, że coś powstrzyma... Dopóki nie pojawi się jakiś konkretniejszy popyt to możemy zapomnieć o odbiciu...
JAK tylko pojawią się JAKieś grubsze oferty to zaraz idzie lawina na S. Czekają, czekają i...sprzedają. Ja jeszcze z boku spółki, tak kiepskiej sytuacji już dawno tu nie było.
Obserwuje cały czas zachowanie kursu i mam wrażenie, że wyrzucanie przez IDEA to jedno, ale komuś zależy na zwaleniu kursu, to widać po zleceniach na S, na każdym groszu jak najniżej się da.
Tak było w ubiegłym roku.Kurs też leciał na łeb,na szyję.Pisaliśmy wszędzie gdzie się dało.NATOMIAST PÓŻNIEJ JAK RUSZYŁ,TO SAMI WIECIE GDZIE ZASZEDŁ.PMOŻE BYĆ TERAZ. Trzeba czekać i obserwować.
przecież pisałem parę dni temu, że na razie nie wchodzę, dwa razy ostatnio kupowałem, raz wyszedłem na zero, raz na 1% i zakończyłem, NA SZCZĘŚCIE, przygodę z hawe. Oczywiście na razie, wejdę po cenie ...KTO TO WIE ;) Takiej jazdy już dawno tu nie było.