• Oświadczenie DM BOŚ Autor: ~DM BOŚ [195.8.97.*]
    W imieniu DM BOŚ SA informujemy, że autorem postów wysyłanych pod pseudonimem egzorrcysta; nie jest pracownik DM BOŚ.
    Wyżej wymienione posty wysyłane były z komputera mieszczącego się w siedzibie DM BOŚ, przeznaczonego dla klientów biura.

Michał Wojciechowski
    Doradca Zarządu DM BOŚ
  • Re: Oświadczenie DM BOŚ Autor: ~elo320 [92.251.109.*]
    Oddajcie nam egzorrcyste, zwróćcie mu komputer bo kurs za jego czasów był wiele lepszy nawet mimo jego narzekania ;(
  • Re: Oświadczenie DM BOŚ Autor: ~Wolfenstein [83.20.250.*]
    Szanowny Panie,

nie bardzo rozumiem. Trochę brzmi to tak, jakby prowadzili Państwo kafejkę internetową a nie biuro DM. W jaki sposób udostępniają Państwo swoim klientom komputery? Przepraszam za dociekliwość, ale przedsatwione wyjasnienie nie jest dla mnie jasne.
  • Re: Oświadczenie DM BOŚ Autor: ~Ochroniarz [77.252.224.*]
    Spokojnie, sytuacja opanowana, złapałem tego pana jak się skradał do komputera za kark i od dzisiaj ma za zadanie mopem po posadzce latać przez tydzień jak się nie umie właściwie zachować.....
  • Re: Oświadczenie DM BOŚ Autor: ~elo320 [83.29.60.*]
    LUBIĘ TO!
  • Re: Oświadczenie DM BOŚ Autor: ~kk [79.185.171.*]
    Wolfenstein - czytam czasem Twoje wpisy ,są poważne , to i odpowiadam poważnie. W moim POK jest również pomieszczenie wydzielone dla klientów ,gdzie stoją komputery (7 sztuk) i z tego można korzystać. Przy wiekszości siedzą starzy iwestorzy z ulicy i obserwują notowania,składają zlecenia,a więc jest to możliwe.
  • Re: Oświadczenie DM BOŚ Autor: ~Wolfenstein [83.20.246.*]
    Zgadza się, problem w tym że Pan egzorrcysta umieszczał od kilku do kilkunastu postów dziennie, zazwyczaj w godzinach pracy. Trudno mi uwierzyć, że ktoś spędza tam kilka godzin dziennie. złożenie zlecenia to jedno, ale siedzenie pół dnia przy kompie to już drugie. teoretycznie możliwe, praktycznie mało realne i prawdopodobne:)
[x]
REDWOOD -15,25% 0,05 2019-04-30 11:15:56
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.