W imieniu DM BOŚ SA informujemy, że autorem postów wysyłanych pod pseudonimem egzorrcysta; nie jest pracownik DM BOŚ.
Wyżej wymienione posty wysyłane były z komputera mieszczącego się w siedzibie DM BOŚ, przeznaczonego dla klientów biura.
nie bardzo rozumiem. Trochę brzmi to tak, jakby prowadzili Państwo kafejkę internetową a nie biuro DM. W jaki sposób udostępniają Państwo swoim klientom komputery? Przepraszam za dociekliwość, ale przedsatwione wyjasnienie nie jest dla mnie jasne.
Spokojnie, sytuacja opanowana, złapałem tego pana jak się skradał do komputera za kark i od dzisiaj ma za zadanie mopem po posadzce latać przez tydzień jak się nie umie właściwie zachować.....
Wolfenstein - czytam czasem Twoje wpisy ,są poważne , to i odpowiadam poważnie. W moim POK jest również pomieszczenie wydzielone dla klientów ,gdzie stoją komputery (7 sztuk) i z tego można korzystać. Przy wiekszości siedzą starzy iwestorzy z ulicy i obserwują notowania,składają zlecenia,a więc jest to możliwe.
Zgadza się, problem w tym że Pan egzorrcysta umieszczał od kilku do kilkunastu postów dziennie, zazwyczaj w godzinach pracy. Trudno mi uwierzyć, że ktoś spędza tam kilka godzin dziennie. złożenie zlecenia to jedno, ale siedzenie pół dnia przy kompie to już drugie. teoretycznie możliwe, praktycznie mało realne i prawdopodobne:)