• a ja spokojnie zbieram Autor: reiknab80 [31.61.172.*]
    .... już za jakiś czas ktoś się weźmie za kursik miśka ;P
  • Re: a ja spokojnie zbieram Autor: ~kris b [83.11.81.*]
    ja tez dzisiaj jeszcze skubnalem.rok temu liwini placili prawie 7-8 zl w wezwaniu.a teraz pow.1 zl.to efekt wdepniecia w pmb i coniecia spolki na 2 fixy.a mispol to nie spolka handlowa ale produkcyjna z przychodami podchodzacymi pod 300 mln.niedawno ich spolka zalezna wygrala przetarg na dostawe art.spozywczych dla armii bialoruskiej.ponadto rozwijaja segment karmy dla zwierzat.powiem szczerze ze kilka razy bylem akcjonariuszem mispolu ale takich cen nigdy sie nie spodziewalem-handel idzie po 1\4 wartosci wg mnie bank wywala z powodu pekniecia lewarow-inaczej tej ceny nie tlumacze/pozdro
  • Re: a ja spokojnie zbieram Autor: ~hej [83.30.148.*]
    ok. 25 lipca mija rok od wezwania i mogą bez problemu zrobić kolejne ze średnią 6 miesięczną a nie z ceną ostatniego zakupu

by było skuteczne w mojej ocenie będzie w okolicach 3-4 pln
  • Re: a ja spokojnie zbieram Autor: ~kris b [83.21.210.*]
    banki odblokowaly konta pmb-pracownicy dostali pobory za miesiac.podobno znalazl sie inwestor-bo produkcja rusza-link portal spozywczy.czy dalej mispol bedzie chodzil po 1 zl
  • Re: a ja spokojnie zbieram Autor: reiknab80 [31.61.164.*]
    spokojnie czekamy i za jakiś czas swoje wyciągniemy, ja mam pozbierany pakiet o średniej 1.09 i jakoś jestem spokojny o zarobek ;)
  • Re: a ja spokojnie zbieram Autor: ~(J) [85.193.234.*]
    Witaj kris b. Dobrze Cię kojarzę z Grajewa i Relpola? Mispol powoli zaczynam zbierać. Po II kwartale jak będzie w miarę ok przystąpię do większych zakupów. Moim zdaniem jeżeli Litwini chcą rzeczywiście konsolidować spożywkę w Polsce to najpierw przejmą całkowitą kontrolę nad Mispolem. Spodziewam się wezwania :) Tak na marginesie to chyba trochę wstyd naszym byznesmenom, że tak mocno u nas widoczni są inwestorzy z Litwy. Terytorialnie i ludnościowo Litwa jest porównywalna z woj. podlaskim i warmińsko-mazurskim ;)
  • Re: a ja spokojnie zbieram Autor: ~Mispolas [50.99.144.*]
    Przecież Litwini już mają kontrolę nad spółką - mogą z nią zrobić co zechcą. Jeśliby chcieli zrobić wezwanie, to chyba tylko ze względu na ochotę zdjęcia spółki z parkietu i braku potrzeby spowiadania się komukolwiek. Moim zdanie ruszy się dopiero coś, jak rozwiąże się sprawa z PMB
  • Re: a ja spokojnie zbieram Autor: ~kris b [83.21.200.*]
    ladnie mala litwa sobie poczyna w polskiej branzy spozywczej.przejeli mispol cena 600 pr.wyzsza a teraz chca odkupic od pamapolu ich cenos.czas kryzysu-to dramat malych firm i czas konsolidacji duzych.czy ew.fuzja pamapolu z mispolem to tylko teoria.wtedy ta grupa produkcyjna rozdawala by w polsce karty-ale jak na razie bija wysokie ceny surowcow i nie zanosi sie ze bedzie lepiej/pozdro
[x]
MISPOL 3,37% 0,92 2014-02-10 15:00:51
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.